Euro 2012 Play-Off 1.Maç | Türkiye 0-3 Hırvatistan | Maç Sonucu | 11 Kasım

Cevap: Euro 2012 Play-Off 1.Maç | Türkiye - Hırvatistan | 11 Kasım | 21.05 | Star TV

Yanlız oyuncularda acayip bir kenetlenme görüyorum. Ülkenin moralini yükseltmek istediklerini sık sık dile getiriyorlar. Bence hiddink'e rağmen ilk maçı kazanacağız. Gol yememek çok önemli..

Cevap: Euro 2012 Play-Off 1.Maç | Türkiye - Hırvatistan | 11 Kasım | 21.05 | Star TV

Biletix'e baktım da hemen hemen bütün biletker satılmış. 1 ve 2. kategoride 2-3 blok kalmış satışta olan..Demek ki tribünler cuma günü olmasına rağmen dolu olacak.. Seyirci baskısının bariz şekilde hissedildiği stadımızda galibiyet kaçınılmaz olur sanırım.. Milli takımımız atmasa da seyirciler bir gol atar ;)

Stad agzina kadar dolu olacaktir.

Oyuncular ise bence cok hirsli cikacaklar maca, efsanevi bir mac olacak bence.

not: Antep maci icinde demistim öyle oldu ama sonu hüsranle bitti umarim buda öyle olmaz :D

Şehitlerimiz ve ardından deprem olayı oyuncularımızı baya motive etmiş. Bugünde malasef üzücü haberler geldi. Futbolla yatıp kalktığımız onlarda biliyor. Bu yüzden kazanarak Türk halkınının moralini yükseltmek istiyoruz diyorlar.

Saldır Milli Takım oleeeeeeeeeeeeeey

Azerbaycan kanali ANS TV de yayinlayacakmis maci.

Play-off olduğu için korkmuyorum.

Normal grup maçı olsa korkardım.

Maç 2-2 biterse bazıları timsaha yatabilir.

Arda'dan Emre'ya, Hamit'ten Burak'a herkes kart sınırında, cok dikkatli olmak zorundalar. Gereksiz kart görüp deplasmanda takımı yalnız bırakırlarsa cok kötü olur.

Maç 1- 1 veya 2 - 1 olur.

Ilk dakikalarda gol yemeyelim, aman dikkat. :o

Maça 2 tane Doğu tribünü blok:417 den biletim var yan yana satıyorum.İlgelenen pm atsın.

gkmnozdmir Gökmen Özdemir

Yarın çok önemli maca çıkacağız. İste muhtemel ilk 11: volkan, Gökhan, Giray, egemen, balta- sabri, Emre, Selçuk- Hamit, Burak, Arda. 4-3-3

Bugün bu onbiri denemiş.. Umarım sabriyi ortasahada düşünmüyordur.

sabri orta sahadamı :Z3:

3 ihtimalli bir maç

0-1

0-2

0-3

gkmnozdmir Gökmen Özdemir

Yarın çok önemli maca çıkacağız. İste muhtemel ilk 11: volkan, Gökhan, Giray, egemen, balta- sabri, Emre, Selçuk- Hamit, Burak, Arda. 4-3-3

Bugün bu onbiri denemiş.. Umarım sabriyi ortasahada düşünmüyordur.

Sabri'nin yerine Hamit, Hamit'in yerine Töre. Bu kadar basit Hiddink, kendine ders verdirtme adam.

3 ihtimalli bir maç

0-1

0-2

0-3
Zannetmiyorum. Oyunculara güvenelim bizde kenetlenelim diyorum.

Belki bana güleceksiniz ama oyuncularda acayip kenetlenme görüyorum. Ülkemizi şu zor günlerde sevindirmek istiyoruz diyorlar. Şehitlerimiz ve ardından deprem olayları futbolcularımıız baya motive etmiş. Hiddink ve Oğuza rağmen neden olmasın.

Bizim milli takım zora gelince genelde istediği skoruda alabiliyor. Norveç maçı önceside neler yazılıp çizilmişdi, hatta maçtan sonra terim istifa edecek nasıl olsa yeniliriz diyorlardı.

Ben inanıyorum maçtan sonra angutlar ve bazı çarşı taraftarı üzülmek zorunda kalacak. Çünkü kazanacağız..

3 ihtimalli bir maç

0-1

0-2

0-3
hırvatistan kimdir allahaşkına ispanya felanmı sandın hırvatistanı. gürcistana yenilmiş. yunanistanın arkasında kalan bir takımdan korkmam. eleyebilir o başka.

Geri
Üst Alt