Euro 2012 Play-Off 1.Maç | Türkiye 0-3 Hırvatistan | Maç Sonucu | 11 Kasım

Cevap: Euro 2012 Play-Off 1.Maç | Türkiye - Hırvatistan | 11 Kasım | 21.05 | Star TV

Yanlız hırvatlar deplasmanda zor gol atıyormuş..Çokta abartıyoruz.

Yarın maçtan sonra görüşürüz..

Cevap: Euro 2012 Play-Off 1.Maç | Türkiye - Hırvatistan | 11 Kasım | 21.05 | Star TV

Zannetmiyorum. Oyunculara güvenelim bizde kenetlenelim diyorum.

Belki bana güleceksiniz ama oyuncularda acayip kenetlenme görüyorum. Ülkemizi şu zor günlerde sevindirmek istiyoruz diyorlar. Şehitlerimiz ve ardından deprem olayları futbolcularımıız baya motive etmiş. Hiddink ve Oğuza rağmen neden olmasın.

Bizim milli takım zora gelince genelde istediği skoruda alabiliyor. Norveç maçı önceside neler yazılıp çizilmişdi, hatta maçtan sonra terim istifa edecek nasıl olsa yeniliriz diyorlardı.

Ben inanıyorum maçtan sonra angutlar ve bazı çarşı taraftarı üzülmek zorunda kalacak. Çünkü kazanacağız..

tamamda işte terim farkı o keza kalsaydı bu puandan çok daha üst neticeler almıştık mesala almanya bizi 2 maçtada güle oynaya yenemezdi?nerde motivasyon? bir de terim döneminde oynadığımız büyük maçlara bakın 2 almanya 2 ispanya maçı felan

hiddinkin zerre şeyinde değil şu an millitakım oğuz zaten dış kapının mandalı orda yıllarca bulunması hata kenetlenmiş dediğin futbolcularda lahmacun işkembe kebab siparişleri veriyolarmış kampta hidinkte sanırım daha fazla rezil olmamaları için yasak getirmiş komediye bak

evet ben slaven bilic varsa sorularınızı aliyim???

Kusura bakma renkdas, 'derdin ne' derken ayip etmis olabilirim ama yukardaki yorumun gercekten gereksizdi. Tamam milli takimi idare edenleri sevmeyebilirsin, bende Hiddinkden nefret ediyorum ve o adama hakaret yüzünden banlandigim bile oldu, ama sonucta adamlar Türkiyeyi temsil ediyor.

tamamda işte terim farkı o keza kalsaydı bu puandan çok daha üst neticeler almıştık mesala almanya bizi 2 maçtada güle oynaya yenemezdi?nerde motivasyon? bir de terim döneminde oynadığımız büyük maçlara bakın 2 almanya 2 ispanya maçı felan

hiddinkin zerre şeyinde değil şu an millitakım oğuz zaten dış kapının mandalı orda yıllarca bulunması hata kenetlenmiş dediğin futbolcularda lahmacun işkembe kebab siparişleri veriyolarmış kampta hidinkte sanırım daha fazla rezil olmamaları için yasak getirmiş komediye bak
Yarın anlarız..

Benim de pek umudum yok bu mactan. Ilk mac berabere biter gibi, rövans macinda da rahat bir galibiyet alirlar bize karsi.

Sabri orta saha oynayacakmış.

Kadro olarak daha güclüyüz acikcasi. Normal sartlarda yenebiliriz Hirvatistan´i. Ancak Hiddink´in kontrollü oyun ayaklari takimi frenleyebilir. Az pozisyon buluruz herzamanki gibi. Degerlendirirsek kazaniriz.

1-1 bitecek maç

Oynasında lütfen orta olmasın..Hamit hatta Topal varken neden ortasaha içte başlar..

Volkan

Gökhan-Giray-Egemen-Hakan

Sabri-Selçuk-Emre

Hamit-Burak-Arda

Hiç umudum yok bu maçtan. İnşAllah takım gününde olurda ben yanılırım. 2-1 kaybedecez gibi hissediyorum.

En az 2-0 yenmemiz gerekiyor ki turu geçebilelim.

Bizde defansı sorunlu bir takımız, keza Hırvatlar'da aynı şekilde.Maçta karşılıklı gol olacağını düşünüyorum.Allah yardımcımız olsun.Oğuz Çetin gibi bir iticiye rağmen kazanmamızı can-ı gönülden istiyorum.

Gökhan'ı sağ bek oynatıp, Sabri'yi orta saha da harcayacaklarsa elenelim daha iyi.

Gol yemeyelimde 1-0 bile iyi skor olur.

1-0 bize yeter mi sence Mod'um?..Ben şahsen yetmeyeceği kanaatindeyim.Sağlam bir defans hattımız yok çünkü.Üstelik adamların orta saha ve ileri uçları muazzam.

Bu Hiddink gerizekalı mı ? Ulan futbolun f'sini bilen adam sabri'yi orta sahada denemez. adam geleli 1.5 mu kaç sene oldu bilmiyorum zerre ilgilenmedi takımla, hala adını bilmediği futbolcular vardır milli takımdan. Bu kadar basit olmamalı ya, hayır.

ben hiddinkin yerinde olsam hiç bir fenerliyi oynatmam adamlar kıllığına kötü oynar hele o volkan orangutanı zaten bilerek gol yiyecek sonra işte fenerbahçe nin olaylarından moralimiz bozuktu felan filan hınçlarını milli takımdan çıkaracaklar zaten onların milli takımı fenerbahçe türkiye formasını ayıp olmasın diye giyiyorlar

Geri
Üst Alt