Euro 2012 Play-Off 1.Maç | Türkiye 0-3 Hırvatistan | Maç Sonucu | 11 Kasım

Cevap: Euro 2012 Play-Off 1.Maç | Türkiye - Hırvatistan | 11 Kasım | 21.05 | Star TV

Ezip geçelim. Doğru kadro ile, adam gibi taraftar ile yapabiliriz.

Cevap: Euro 2012 Play-Off 1.Maç | Türkiye - Hırvatistan | 11 Kasım | 21.05 | Star TV

Bugun herkes yorumcu bir yorum da ben yapayim... Gol yersek gecmis olsun.. Euro 2012 hayal olur. Bayagi oyuncu da kart sinirinda dikkat..

Sabirli olmamiz gerekiyor bu macta,0-0 giden macta riske girmeye hic degmez,olasi bir golsüz beraberlikte Hirvatistandaki maca avantajli cikariz,Hirvatistan gol yeme korkusuyla tedirgin olur.

Rakipte: Rakitic, Corluka, Maznukiç, Jelavic, Eduardo sarı kart sınırında

Bizde ise ; Emre Belözoğlu, Servet Çetin, Hakan Kadir Balta, Kazım Kazım, Sabri Sarıoğlu, Arda Turan, Selçuk Şahin, Burak Yılmaz ve Hamit Altıntop, yarınki maçta da sarı kart görmeleri halinde, rövanşta sahaya çıkamayacak.

Hırvatlar bazı oyuncularımızın üstüne oynayabilir. Burak, Arda sarı görürse yandık.Yedeklerde sağlam forvette yok.

Sabri'yi ortasahada görürsem:

suicide.gif

Benim 20 yıldır izlediğim Türk takımı bu maçı 2-0 önde götürürken son 6 dakikada 2 gol yer 2-2 bitirir herşey bitti gitti derken deplasmanda 1-1 devam eden maçta 90+4. dakikada bir gol atar turu geçer minimum 30 kalp krizi ve sağ kalanlarından ömürlerinden giden 6 ay

Modric küçük Nedved gibi bişey o oynamasa iyiydi.

Ben deplasmanda gol atacağımızı düşünüyorum ama evimizde ne olur pek kestiremiorum , deplasmanda gol atacağımız düşünülürse bu maçta en kötü ihtimal 1 gol yeyip 2-1 kazanırsak tur bizim ama 1-1 biterse işimiz kötü

Hiddink değilde ortalama bir yerli hoca ile 5-0 kazanma ihtimalimiz bile var (5-0 yenilme ihtimalimizde var tabiki ) ama Hiddink ile 2-0 inanılmaz bir skor .

Hiddink değilde ortalama bir yerli hoca ile 5-0 kazanma ihtimalimiz bile var (5-0 yenilme ihtimalimizde var tabiki ) ama Hiddink ile 2-0 inanılmaz bir skor .

Emin ol Hiddink yemek yerken yürürken uyurken bile bu maçı düşünüyordur , her şeye rağmen güveniyorum Hiddink'e

Sabri orta sahada oynayacak.Al işte.Adam yok sanki.

Avrupadaki turkler bu maçi izleyemicekmi ? bu nasil bir anlayistir ?

Hırvatlara bugünü de unutturmayacağız

A Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink, Türkiye'nin 2012 Avrupa Şampiyonası'na katılabilmek için Hırvatistan ile oynayacağı play-off mücadelesine hazır olduğunu söyledi.

Tecrübeli hoca, futbolcuların bu zorlu görevi başarmak adına kararlı ve istekli göründüğü ifade etti. Swissotel'de düzenlediği basın toplantısında Türkiye'nin 2008 Avrupa Şampiyonası çeyrek finalinde Hırvatistan'ı penaltılarla elediği maçı hatırlatan Hiddink, Hırvatların bu karşılaşmayı hiç unutamadını belirtti. "Şu an belki onlar favori gösteriliyor olabilir." diyen Hollandalı çalıştırıcı, Hırvatlara unutulmayacak bir gece daha yaşatma sözü verdi. Türk Milli Takımı'nın zor maçlarda ortaya koyduğu sıra dışı performansı Hırvatistan önünde de seyrettirmeyi umduklarından bahseden kariyerli teknik adam, şöyle devam etti: "Hiçbir futbolseverin 2008'deki çeyrek finali unutabileceğini sanmıyorum. Benim de o dramatik maçla ilgili hatırladıklarım halen hafızamda tazeliğini koruyor. Futbolcularımız geldiğimiz noktanın kıymetini bilmeli ve finaller öncesindeki son engelde kendilerinden beklenen oyunu ortaya koymalı."

Hırvatistan Teknik Direktörü Slaven Biliç'e göre daha deneyimli olduğunun altını çizen Hiddink, "Yaş bakımından baktığımız zaman doğru, fakat Biliç'i de hafife almayalım. Ayrıca maç günü hocanın etkisini abartmamak lazım. Bunun iki maçlık seri olduğunu da aklımızdan çıkarmamamız gerekiyor. Duygusal davranırsak bu sarı kart görmeyle sonuçlanabilir." dedi. Hiddink, Hırvatistan önünde ilk hedeflerinin de gol yememek olduğunu dile getirdi. Milli Takım Teknik Direktörü, kadroya almadığı Nuri Şahin'in, sakatlık sürecinin ardından, mevcut kadroya çağırdığı oyuncularla aynı düzeyde olamayacağının bilgisini verdi. Milli Takım'ın forveti Burak Yılmaz hakkında övgü dolu sözler kullanan Hollandalı hoca, Burak'ın gelişmesine katkı sağlamak için takipçisi olacağını vurguladı: "Burak, profesyonel bir oyuncunun nasıl olması gerektiğini çok iyi biliyor. Bazen küçük hatalar yapabiliyor. Ama onun en sevdiğim özelliği, hiç vazgeçmiyor. İkili mücadelelerde çok cesur, hep hareketli. Avrupa Şampiyonası'nda olmayı hak eden oyunculardan olduğunu düşünüyorum. Onun kendisini geliştirmesi için onu hep kovalayacağım, arkasından koşacağım, onunla uğraşacağım."

Burak Yılmaz'ın inancı tam

Milli Takım'ımızın en büyük gol silahı Burak Yılmaz, Euro 2012 finallerine gitmek için sabırsızlandıklarını söyledi. Hiddink ile Swissotel'de düzenlenen basın toplantısına katılan Burak, "Hedefimiz bu jenerasyonun, bu Ay-Yıldızlı formanın turnuvada olmasıdır. Ben de orada oynamayı çok istiyorum. Bu her futbolcunun hayalidir. Yarın (bugün) da hayalleri gerçeğe dönüştürmek için çok büyük bir fırsat.'' diye konuştu.

Baraj maçlarını sevmiyoruz

Hırvatistan ile Euro 2012 final bileti için karşılaşacak A Milli Takım, tarihinde 5. kez play-off'ta mücadele edecek. Ay-Yıldızlılar, Dünya Kupası ve Avrupa Şampiyonası finallerine katılabilmek üzere daha önce 4 kez play-off maçları oynarken, 2 kez final bileti aldı, 2 kez de finallere gidemedi. Milliler, en son 2006 Dünya Kupası finallerine katılabilmek için İsviçre ile eşleşmiş ve gol averajıyla elenmişti.

9 oyuncumuz kart sınırında

Euro 2012 elemeleri play-off turu ilk maçı öncesi Ay-Yıldızlı ekipte tam 9 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Aday kadroda yer alan 9 futbolcu, bugünkü maçta sarı kart görürse Zagreb'deki önemli rövanşta cezalı duruma düşecek. Eleme grubunda yapılan maçlarda birer sarı kart gören Emre, Servet, Hakan Balta, Kazım, Sabri, Arda, Selçuk Şahin, Burak Yılmaz ve Hamit ceza sınırında bulunuyor.

Abi 5-0 lık yendiğimiz ya da yenildiğimiz maç pek yok be.

Kartlardan çok korkuyorum.Hakem kolay kart gösteren bir hakemmiş.Çok önemli oyuncular kart sınırında.

Star tv avrupadan gorulmuyo degilmi ? biz streaming ile mi izlicez bu maçi acaba ?

Rakibin çok ağır bir defansı var.Burak formda olursa hallaç pamuğuna çevirir.Ona atılacak toplar da maçın kaderini değiştirebilir.

Geri
Üst Alt