Euro 2012 Play-Off 1.Maç | Türkiye 0-3 Hırvatistan | Maç Sonucu | 11 Kasım

Cevap: Euro 2012 Play-Off 1.Maç | Türkiye 0-2 Hırvatistan | Devre Arası | Star TV

Eskiden milli maçlardan daha fazla zevk alırdım; elendiğimiz Letonya ve İsviçre maçlarında bile maçı titreyerek izlerdim, gözümü kırpmazdım. Şimdi ki durumu anlatmak için herhangi bir sıfat bulamıyorum. Bu futbolu izleyen her kim olursa olsun ciddi psikolojik sıkıntılar çeker. Şu milli takım San Marino'yu bile yenemez, bırak Hırvatistan'ı...

Rezil oğlu reziller sizi...

Cevap: Euro 2012 Play-Off 1.Maç | Türkiye 0-2 Hırvatistan | Devre Arası | Star TV

*************** Love Football

İlk yarı bitmiş.Herkes soyunma odasına üzgün gidiyor.Gökhan Gönül, Modric'le birşeyler konuşup gülüşüyor.Yazıklar olsun sana.

Şu 2. golü gördükçe sinirden çıldırıyorum. Volkan resmen film izler gibi izledi..

gökhan çıksın sabri sağa geçsin hakan balta çıksın caner sol beke geçsin acilen ilerleyen dakikalarda da emre çıksın gökhan töre girsin

sen caneri hiç sol bekte izlemedin galiba

Sırf gökhan gönül'e sarmak cok sacma bence, nerede o hamit ? arda nerede ? ''mükemmel golcü '' burak nerede ?

Sabri'den orta saha yaratma fantezisi icersindeyiz, sol bekimiz hakan balta ve teknik direktörümüz hiddink.

Adam bizlerin tv'den izledigi gibi macı izliyor tam bir beyinsiz yahu vallahi diyecek cok sey varda cok yazık

Gol yemeden 1 gol.

idaaname aciklansin bu aksam

Bu takimdan biri kovulacaksa bu ilk isim oguz cetin olmali..

40 tane hoca degisti 1 kisi dedi mi oguz hoca olsun. Madem bu kadar kabiliyetsiz ne diye onu orada oturtuyorlar senelerdir. kadroyu kuran o zaten..

Ya beyler yapmayin ya.

Bu macda ne Ardanin,ne ortasahada oynayan Sabrinin ne de baska oyuncularin sucu var.Volkan,Emre ve Gökhan maci sattilar.Yoksa takim iyi oynamaya calisiyor.ama ne zaman top emreye gelse topu kaptiriyor,corluka öne ciksa gökhanin belini kiriyor ve ne zaman volkanin üstüne top gelse gol oliyor
fener forumlarında 1 haftadır Hırvatistan bayrağı açtılar. Milli maçta fenerli futbolcular kötü oynamalarını istediler ve istedikleride oldu. fenerliler milli takımı satmıştır çok açık.

bu fenerli pisliklerin bu takımdan temizlenmesi lazım

Emre top kaybediyor.

Gokhan Gonul = Good Game etti oyunu zaten

Volkan maci sabote ediyor fenerde oynadigiyla alakasi yok

Taraftarinizda sizin gibi dusunuyordu Omer Cavusogullari... Milli takim lan bu ruhunuzu koyun ortaya ruhunuzu

Toplasam hepsini bir Arda Turan etmez. Teknik bakimindan zaten etmez onu demiyorumda Ruh olarak diyorum RUH !.

Cevap: Euro 2012 Play-Off 1.Maç | Türkiye 0-2 Hırvatistan | 1.Y | Star TV

Oğuz çetin şereflisi şimdi, Selçuğu çıkartır oyundan.

Giray kimdir abi alsana CL deneyimi olan Leverkusen'de ilk 11 oynayan Ömer'i.

Cevap: Euro 2012 Play-Off 1.Maç | Türkiye 0-2 Hırvatistan | 1.Y | Star TV

Gökhan gönül hay ben senin gibi .... sabriyi begenmeyenlere gelsin.. volkani 11e yazanlara selam olsun Tolgayi oynatmayanlara selam olsun.. hamiti sag aciga koyanlara selam olsun.. sabriyi orta saha oynatanlara selam olsun.. istifa ulan alayiniz istifa edin.. ülkeyi ne hale getirdiniz lan gidin kendi cumhuriyetinizdemi nereye gidiyorsaniz gidin su gökhan emre volkan üclüsü bir daha Türkiye topraklarina sokulmamali. sistem yok oyuncu yok , yok oglu yok..

Almanya maçında en iyi Gökhandı diye burda Gökhan Gönül diye geziyordun sanki???

diger kuslarin forumuna girdim acaba onlar ne diyor bu shikecileri diye,tek dertleri sabriyle hic sabote eden gg ye ayi volkana laf yok.

hiddinki bu takıma getiren kimse ben onun gelmişini....................

Fenerlilerin maçı satarcasına rezalet oynamaları tesadüf mü acaba?

fenerbahçeli futbolcular muthis bir performans sergiliyor !!!!

Geri
Üst Alt