Euro 2012 Play-Off 1.Maç | Türkiye 0-3 Hırvatistan | Maç Sonucu | 11 Kasım

Cevap: Euro 2012 Play-Off 1.Maç | Türkiye 0-2 Hırvatistan | Devre Arası | Star TV

GG ve Volkan rezil de Emre sorumluluk alan tek adam ortada. Ne Sabri ne Selçuk yok ortalarda. Arkadaş GG kendi takımında formsuz, Selçuk ve Sabri bizde rezilleri oynuyor. Neden onları seçiyorsun ki hala?

Cevap: Euro 2012 Play-Off 1.Maç | Türkiye 0-2 Hırvatistan | Devre Arası | Star TV

*************** Love Football

İlk yarı bitmiş.Herkes soyunma odasına üzgün gidiyor.Gökhan Gönül, Modric'le birşeyler konuşup gülüşüyor.Yazıklar olsun sana.

ai mäyk shike,iu täyk mi tu totnhem?

Cevap: Euro 2012 Play-Off 1.Maç | Türkiye 0-2 Hırvatistan | 1.Y | Star TV

türkiyenin en büyük yıldızı oyun zekası tekniği 0 olan sadece fiziği olan buraksa o futbol bitmiştir net ortada bu zaten

yahu adamlar çatır çatır çift forvet oynuyor..Aslanlar gibide takım savunmasını yapıyor..

Burak istediği kadar gol atsın dediğin gibi benim gözümde sıradan bir oyuncudur..Allah fiziğine göre müthiş bir çabukluk vermiş aynı Sabri gibi o kadar..Bizde buna kanıyoruz..Futbolu akıllı adamlarla oynayacaksın..kazmada olsa ,teknik olmasada,yeteneksizde olsa oyun bilgisi olan adamlarla oynarsın..Yunanistan o yüzden başarılı oluyor..Veya diğer avrupa ülkeleriyle aramızdaki fark bu...Yerleşimler kötü..Şimdi ilk golü izliyorum..Golün adı gerizekalılıktır..adamlar 3 kişi bizim hani güya defansif anlayışlı kadromuzdanda 3 tane adam var..

başta Gökhan olmaz üzere defans hattı rezalet..

Egemen,Giray,Balta,Sabri,Burak hey yavrum kadroya bak..

Emreyle,Hamitte resmen sıçıyor..Ardayal Selçuğun hiçbirşey yaptığı yok sadece göze batmıyorlar..

Hamit bey anca konuşsun,Arda,Emrede hareket çeksin..bizde bunlardan medet bekleyelim..gerçi bekleyende yoktu zaten..Ne kadar artist varsa milli takımda...

Volkanın yediği ikinci golde o topu bilerek almadığını düşünüyorum. Fenerli bunlar herşeyi yaparlar şikeci satılmışlar.

2.yarı gökhan yada sabri çıkar caner girerse 5 olur çok açık.

2 maçlık seride bi an gelir 2 gol atarız bi anda işler değişir. hala herşeyin sonu değil.

gökhan gönül felaket durumda. sabri'yi beke çekip ortaya birini koymak mantıklı. hamit de iyi durumda değil onun yerine de sağ açık olarak gökhan töre girebilir. bu şekilde töre-burak-arda hücum hattını kullanabiliriz.

ya da başka bir tercih yapıp 2 forvete dönülebilir.

bence bir gol bulursak ikinciyi de bulabiliriz. rakip iyi kapanıyor ama her an hata yapacakmış gibi duruyor.

yediğimiz gollere bak tam rezillik ya olamaz böyle bişey ya

bu kadar önemli maçta bu kadar kötü oynanmaz

Birazdan ' Ben olicin golü var demiştim ehehehe ' diyenler de çıkacaktır.

Kaleye gidemeyen bir milli takım yazık.:(

İkinci yarı çok çok büyük bir mucize lazım malesef.

ntv ; bi cips alip geliyorum bekleyin beni..

Türk futbolunun başına bela bu fenerliler vallaha oğuz çetin başta maçtaki o muhteşem şerefli üçlü bütün gollerde payları var fatura fenere kesilcek beyler yoksa bu ülkede futboldan başka herşey konuşulur.

Volkanın yediği ikinci golde o topu bilerek almadığını düşünüyorum. Fenerli bunlar herşeyi yaparlar şikeci satılmışlar.

ilk golde de nasıl arkaya sektirdi topu.normalde olsa bırakır mı o topu

GG ve Volkan rezil de Emre sorumluluk alan tek adam ortada. Ne Sabri ne Selçuk yok ortalarda. Arkadaş GG kendi takımında formsuz, Selçuk ve Sabri bizde rezilleri oynuyor. Neden onları seçiyorsun ki hala?

sözün bittigi yer.

Gökhanın hatası bu ilk değilki son milli maçlarda hep hatası vardı..Fb de sakat sakat yırtınıyor milliye gelince dökülüyor.

Emre, G.Gönül ve Volkan Milli takmı ve Türkiyeyi satmıştır.

devre arasında sakallı şerefsizi oyundan al yerine aslan parçası tolga o yoksa yürekli kel sinan bolatı geçir

sabriyi sağ beke çek

oyuna gökhan töreyi al hamiti ortaya çek

Sırf gökhan gönül'e sarmak cok sacma bence, nerede o hamit ? arda nerede ? ''mükemmel golcü '' burak nerede ?

Sabri'den orta saha yaratma fantezisi icersindeyiz, sol bekimiz hakan balta ve teknik direktörümüz hiddink.

Adam bizlerin tv'den izledigi gibi macı izliyor tam bir beyinsiz yahu vallahi diyecek cok sey varda cok yazık
3 oyuncu birden sabote ediyorsa bir takimi,arda napsin hamit napsin.arda nasil cirpindi ilk dakikalar görmedin heralde

2 maçlık seride bi an gelir 2 gol atarız bi anda işler değişir. hala herşeyin sonu değil.

gökhan gönül felaket durumda. sabri'yi beke çekip ortaya birini koymak mantıklı. hamit de iyi durumda değil onun yerine de sağ açık olarak gökhan töre girebilir. bu şekilde töre-burak-arda hücum hattını kullanabiliriz.

ya da başka bir tercih yapıp 2 forvete dönülebilir.

bence bir gol bulursak ikinciyi de bulabiliriz. rakip iyi kapanıyor ama her an hata yapacakmış gibi duruyor.

real madrid gibi bi takımımız olsa öyle bi hücum gücü olsa ya da onun yarısı kadar olsa, tamam dediğin doğru hiç bişey bitmiş değil deriz ama bu takım kazakistana bile golü ıkına sıkına attı, onda da arda vurunca rakibe çarptı 90+500'de geldi gol.

takım gol atamıyo, atabilse dediğin doğru ama burdan maç dönmez, maçı bırak tur dönmez.

Geri
Üst Alt