Euro 2012 Play-Off 1.Maç | Türkiye 0-3 Hırvatistan | Maç Sonucu | 11 Kasım

Cevap: Euro 2012 Play-Off 1.Maç | Türkiye 0-3 Hırvatistan | 2.Y | Star TV

80lere donmusuz. Hollanda - Isvicre'yi izliyorum Isvicreliler nasil oynuyor.

Bu forumda ise Gokhan Gonul'un bu maca kadar en iyi Turk sagbeki oldugunu savunanlar vardi.

Bu takima Ersan Gulum'ler, Serdar Aziz'ler, Mehmet Ekiciler, Cenk Tosun'lar, Necip Uysal'lar, Semih Kaya'lar. Modern futbolcular lazim.

ridvana niye salliyorsunuz ki?

hele bi bakin,bazi üyeler ardanin sari kartindan sonra ne yazmislar.

rıdvan kundaktaki bebeni ..

Rıdvan dilmenin bu taraftar takıntısı iyice sınırları zorlamaya başladı.Ortaya konulan hiçbirşey yokken ne bekliyor taraftarın alkışlamalarınımı.Milli takımın kaptanı ve kalecisi herkesin gözü önünde küfür etti resmen ve hala bahsettiği şey kötüleyebileceği o kadar çok şey varken taraftarın tepkisi...

İstanbul'a milli maç verilmesin bir daha.

Bu arada Emre'ye tepki yok. Volkan'a var. Demek ki herşey taraftarda değil.

Rıdvan'ın bütün sülalesine saydırdım.

Rıdvan skora bak. Rıdvan gökhana bak. Rıdvan volkana bak. Rıdvan hiddink'e bak. Şu anda bakılacak ve üzerine konuşulacak son şey Taraftar!!

ridvana cakayim size bisey olmasin

80lere donmusuz. Hollanda - Isvicre'yi izliyorum Isvicreliler nasil oynuyor.

Bu forumda ise Gokhan Gonul'un bu maca kadar en iyi Turk sagbeki oldugunu savunanlar vardi.

Bu takima Ersan Gulum'ler, Serdar Aziz'ler, Mehmet Ekiciler, Cenk Tosun'lar, Necip Uysal'lar, Semih Kaya'lar. Modern futbolcular lazim.

modern futbolcu degil,futbolu lazim.

Ben çok üzüldüm.Tarihimize kara bir leke olarak geçecek bu gece.Farklı yenildiğimiz için değil! Bu gibi skorlar her zaman olabilir.Biz iki maçta İngiltere'den 16 gol yemiş milli takımlardan bugünlere geldik.

Üzücü olan nüfus cüzdanında Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı yazan bazı insanların kendini öyle hissedememesi.Ülkeyi bugünlere getirenlerin bir gün hesap vereceğine inanmak istiyorum ama biliyorum ki, yarın medyanın çeşitli organlarında bu insanlar hedef şaşırtmaya devam edip nasıl bu hale geldiğimizi değil, Volkan'a yapılan protestoyu tartışıp ayıplayacaklar.Hepsine lanet olsun!

sabri adamın dibisin ya seninle yıllardır alay edenler utansın

Yalniz ben o Volkan olayini kacirdim. O hareket mi yapti ki taraftar tepki verdi, yani küfür etmeden önce?

bittiiiiiiiiii

sunlar macdan sonra seyircilere yüklenirler.

adamlar resmen alay ettiler. Pres nasıl yapılır cümle aleme gösterdiler. Hala tek forvet takıntısı devam etsin bizim ülkemizde. Adamlar 2 forveti bizim takımın hepsinden daha çok koşmuştur

açıklansın şu iddaname virüs yayılmadan bunlardan kurtulalım

dk 90 sabri hala mucadele ediyor helal olsun. Sabriye laf atip da gokhani ilah edenlere en guzel cevap verilmistir.

taraftarlar futbolculara saygı gösterecekmiş. vay be.sahada çok saygı hak edecek adamlar var da saygı göstereceklermiş bide.adamla trilyonları kazanıyo ama milli takımda bi bok oynadıkları yok ben bu adamlara saygı gösterecem geçecen sen o işleri rıdvan efendi.Sabri dışındaki hiç bir adama saygı göstermem ben bu takımda.sabri de çok iyi oynamamasına rağmen mücadele etti çocuk birşeyler yapmaya çalıştı.ey rıdvan dilmen çıkar at gözlüklerini de adam ol biraz.

Azize,Rıdvan,Volkan ve Emre aynı peçeteden çıkma.

NOT:Şu rıdvan denen haysiyetsizi Star Tv ye koyanlara da yazıklar olsun. Adam mı bulamadınız !!!

Geri
Üst Alt