Euro 2012 Play-Off 1.Maç | Türkiye 0-3 Hırvatistan | Maç Sonucu | 11 Kasım

Cevap: Euro 2012 Play-Off 1.Maç | Türkiye 0-3 Hırvatistan | 2.Y | Star TV

sami yende seyiyle top tutan hayvan söver olmus.. herife bak ! !!!!

Beyler milli takımda bari biz yapmamalıyız su fenerli g.saraylı ayrımını volkan mı bir tek suclu da o ıslıklandı bence hatalı davranısta bulunduk.

Bu adamlarla euro 2008'de yarı finale cıktık , saracoglunda size boyle küfür edilse ıslıklansanız hanginiz donup onlara küfür etmezdiniz.

Burda bari ayrımcılık bölünme olmasın ne olmus bu ülkeye yahu, simdi bana fb'li kus falan diyenlerden cıkar.

Şu volkan'ı bir daha oynatmayın milli takıma..

Bu aksam yapilacak tek sey ,taraftardan rahatsiz olanlarin Milli takimi biraktik demesi.Hiddinkinde istifa etmesi....

Arti MYC icinde baslik kapanabilir.

Cevap: Euro 2012 Play-Off 1.Maç | Türkiye 0-3 Hırvatistan | Maç Sonucu | 11 Kasım

Zaten bitik olan Türk futbolu bu saatten sonra hepten bitmiştir! Başımız Sağolsun...

Cevap: Euro 2012 Play-Off 1.Maç | Türkiye 0-3 Hırvatistan | Maç Sonucu | 11 Kasım

Bu Milli takımı bu hale getirenlerin ALLAH belasını versin.

hayatim boyunca boyle rezil bir mac gormedim

evde oynuyoruz. 52.000 taraftar onunde oynuyoruz. play off oynuyoruz. yilin en onemli macini. 90 dakikada rakip kaleye 1 sut gonderme. olacak is mi?

bu aksam hiddink'i ve tum teknip ekibi kovsunlar

rezilsiniz lan rezil

Yahu Oğuz Çetin demiyor mu hiç bizim takım bu şekilde oynayamaz diye. Orda odun gibi dikiliyor.

Beyler milli takımda bari biz yapmamalıyız su fenerli g.saraylı ayrımını volkan mı bir tek suclu da o ıslıklandı bence hatalı davranısta bulunduk.

Bu adamlarla euro 2008'de yarı finale cıktık , saracoglunda size boyle küfür edilse ıslıklansanız hanginiz donup onlara küfür etmezdiniz.

Burda bari ayrımcılık bölünme olmasın ne olmus bu ülkeye yahu, simdi bana fb'li kus falan diyenlerden cıkar.

KUŞ.

Rövanş maçına çıkmayalım çok ciddiyim bu ne anasını satayım ulan.

karşında şikeci federasyon mu var koskoca fifa var bir çıkma maça bak neler yapıyorlar türkiyedeki gibi boş insanlar yönetmiyor futbolu

beyler son 15 dakikaya bakamadım ne oldu biri anlatsın

Hiddink ile O.Ç malı defolup gider umarım bu maçtan sonra.Şerefsiz karaktersiz herifler.

rıdvan oyuncular tertemiz...hiç suçları yok..Çocuklar diye diye adamları sütten çıkmış ak kaşık yaptın lan..

Taraftar alkışlamış o ayı neden karşılık verir..Bundan bahsetsene..Bu tepki volkana özel değildiki..İşte taraftar yahu bir şekilde tepki koydu..Bunlar kurmuş tezgahı gelsin milyon dolarlar..Oh ne güzel dünya..

Rıdvan şikeci camiandan bahset..aziz babandan bahset..Ulan şu futbol camiasına bakıyorum iğrenç bir hal aldı iğrenç..

Şu çok sevdiğim futboldan nefret ettirdiniz be....başımızdaki iş bilmez gerçeklerden bi haber yöneticiler,karşı tarafda her türlü pisliği bünyuesinde barındıran şikeci şerefsizler...

[video=youtube;-I7IZvPVH7Y]https://www.youtube.com/watch?v=-I7IZvPVH7Y[/video]

Devam, devam, devam, devam.. demeye benzemez Rıdvan efendi bu işler; öyle KOYAR geçerler :ka21:

İnşaallah akıllı bir yönetimle 2014 Dünya kupasına katılırız, şer gibi gözüken bu durumdan hayırlar olmasını temenni ediyorum.

Federasyonundan futbolla ilgilenen herkesin Allah bin belasini versin !!!

Bırak bu Milli takımı Bu Ülkeyi bu hale getirenlerin Allah Belasını Versin.

Geri
Üst Alt