Euro 2012 Play-Off 1.Maç | Türkiye 0-3 Hırvatistan | Maç Sonucu | 11 Kasım

Cevap: Euro 2012 Play-Off 1.Maç | Türkiye 0-3 Hırvatistan | Maç Sonucu | 11 Kasım

Kaleyi bulan şutumuz var mı? Vay anasını be tamam elen tamam elen de bari olumlu futbol oynamaya çalış pozisyona gir kaçır bir şeyler koy sahaya.Hırvatlar amma dalga geçiyordur şimdi bu mu Türkiye diye.

Cevap: Euro 2012 Play-Off 1.Maç | Türkiye 0-3 Hırvatistan | Maç Sonucu | 11 Kasım

Elendik zaten bari sonraki maç yatayım dedi tabi.

Artık Milli Takım'da bi amacı kalmadı ki zaten. Atletico'da yeteri kadar göz önünde.

daha bi 90 dakka var

üc attilarsa

biz 4 cekeriz dogru kadro ile

Açık ve net.Biz futbol oynamıyoruz.Bize oynatıcak bir hoca lazım.Hiddink go home.Git nereye gidiyorsan.Adam olsan Hollanda milli takımını çalıştırırdın zaten.

Hollanda milli takimla 98 DK'da yari finale cikmis :asd:, gerci hicte önemli degil. Yalniz parasini kapacak ama prestij kaybetti.

Sabri'ye sallayanlar; siz Sabriye kurban olun be.. Helal be Sabri sana

Tolunay Kafkas'la anlasildi galiba. Sansal Buyuka @ligtv.

Rıdvan ne konuştuğunu bilmiyor zaten. Hamit herhalde farkındadır kimsenin yemediğini diyor 2 dk sonra pozisyon tekrarında sol ayağına müdahele var diyor. Saçmalayıp duruyor.

Ayrıca herkese TT Arena'da Milli Takıma sürekli küfür ediliyor kolpası uyduruyor ama maçı izlerken Volkan'ın degajdan önce ana avrat sövdüğünü yanımdaki 10 yaşında çocuk gördü ekrandan..

Maç sonu yorumları herkese göre değişiyor.. Kimseye göre değişmeyecek olan şey Volkan ve Emre'nin yaptığıdır..

Oğuz Çetin istifasını veri defolup gitmeli artık.

Mehmet Demirkol: Sabri çok kontrolsüzdü.

Yazık bu adamların iş ahlakı fln yok.

Paslaşmayı,zamanında baskı yapmayı ve güçlü savunmayı öğrenirsek Dünyanın büyük takımları sınıfına katılmamız hiç zor değil.

Isin kotu tarafi simdi MALI Sikecileri durmez zaten elendik diye

Hamir nerede ya maçtan sonra konuşuyordu arkadaşların alaf atıyordu.Gören var mıydı sahada bugün Hamit'i?

Aynen bende amcama aynı cümleyi söyledim, real niye aldı bu herifi ben onu hic cözemedim zaten.

O kadar salladı etti triplere girdi bugünkü oynadıgı oyunda ben olsam dediklerim icin utanırdım.

Isin kotu tarafi simdi MALI Sikecileri durmez zaten elendik diye
düşürcekler.artık onun elinde olan bişey değil. altına etse bez bağlamaz uefa .tff sıctığıyla ortada kalır artık.

Geri
Üst Alt