Euro 2012 Play-Off 2.Maç | Hırvatistan 0-0 Türkiye | Maç Sonucu | 15 Kasım

Cevap: Euro 2012 Play-Off 2.Maç | Hırvatistan - Türkiye | 15 Kasım | 21.05 | ATV

Beyler içimde tuhaf bi şey var, sanki turu geçeceğiz gibi :o

Cevap: Euro 2012 Play-Off 2.Maç | Hırvatistan - Türkiye | 15 Kasım | 21.05 | ATV

5-0 olcacak.

Aynen Neuchatel maci gibi.........:D

Yok, ama inaninlarsa neden 3-0 olmasin? Biliyorum, cok zor, ama olabilir.

Hic olmazsa 2-1 falan kazanirsak biraz seref kurtariz.

Fatih terim demek hırs demek umut demek maglubıyetı kabul etmemek demek..

Ne guzel yapmisin Atakan, yaaaa......farka bak. Mac sonrasi Hiddink "sanlarimiz mucize" diyor, Hirvatlar bizden 4 gol yemez diyor, Terim "Dunya'da yenecegmiz takin yok" diyor. Soylecek daha fazla ne var?

Ne guzel yapmisin Atakan, yaaaa......farka bak. Mac sonrasi Hiddink "sanlarimiz mucize" diyor, Hirvatlar bizden 4 gol yemez diyor, Terim "Dunya'da yenecegmiz takin yok" diyor. Soylecek daha fazla ne var?

Eee Fatih Terim gibi bir insanın maaşını mecliste tartışanlar düşünsün.. Hoş, iyi ki tartışmışlar.. Tartışmışlar da bu insan şu an takımımızın başında...

Caner'in yerine Töre oynuyormus dogru mu?

1 kereliğine sadece bu maç için fatih hoca çalıştırsa izlerdim ama çalıştırmadığı için izlemicem.leş gibi oynuyoruz çünkü

ilk yarida bir mucize olur ve 2-0 öne gecersek biseyler olabilir :o

ilk 20 dakikada gol yemeden bir gol atarsak, biraz umutlanıp; 2. golü atabilirsek ve bu arada yine gol yemezsek, yani maç bitmeden 2-0'ı yakalayabilirsek; bir mucize olabilir belki....

İçimde his vardı ama maç yaklaştıkça daha realist düşünmeye başladım.Bir de kadroya baktım çok zor çok.İnş olur birşeyler ama Umut'la Caner'le falan zor...

Ulan bari 3 gol yemeseydiniz allahsızlar !!! :@:@:@

tamam sakinim

Geri
Üst Alt