Dogan tuna
Sarı Üye
- 12 Haziran 2011
- 582
- 0
- 976
Cevap: Euro 2012 Play-Off 2.Maç | Hırvatistan 0-0 Türkiye | Devre Arası | ATV
Vodafone beyin takiminada hastayim
Vodafone beyin takiminada hastayim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
oyle yada boyle gidin bejeke forumlarinda elestirin ...
bu forumda bir zamanlar yasakti oyunculara hakaret etmek...
Ismail bu sezon Besiktas'in en iyi isimlerinden. Bu macta durmadan rakibi zorluyor, acisini kapatmaya calisiyor. 2 net pozisyon var Srna'yi 1 e 1'de etkisiz biraktigi.
Bu cocugun hakki cok yeniliyor. Eskiden hata yapmis olabilir, ama bu sezon Besiktas'in en iyilerinden. Fener macindaki solbek performansini bu ulkede Hakan Unsal'dan sonra hicbir bek gosteremedi.
Oyuncunun performansini elestirmek hakaret etmek degildir. Hakaret etmek alay etmek, kucumsemek gibidir. Burasi Milli takim basligi, burda olsun takim ayrimi yapma.
Balotelli az daha sakatlıyordu Muslerayı.
Omer toprak---- Semih Kaya defansı süper olur.
Normalde ben de beğeniyorum İsmail'i, ama bu maçta yaptığı iş sadece ileri çıkıp, topu aldığında kaybedip, sol kanadımızı kontratak yemeye müsait hale getirmekten ibaret.
Bir de şunu anlamıyorum, solda da sağda da bizimkiler 3 metre kareye 5 Türk futbolcu düşecek şekilde birbirlerine yaklaşıp, 5 kişiyi 2 kişiylensavunma imkanı veriyorlar Hırvatlara... İsmail-Caner-Selçuk nerdeyse üst üste... Böyle futbol mu olur?
o maç nerde
bende onu nkast ediyorum milli takimi galatasaray sitesinde hakan baltaya vasifsiz demekle elestirmek ,galatasaraya da vasifsiz demektir....bende boyle anlarim ozaman.
kaldiki takimin hali zaten ortada...
o maç nerde