Euro 2012 Play-Off 2.Maç | Hırvatistan 0-0 Türkiye | Maç Sonucu | 15 Kasım

Cevap: Euro 2012 Play-Off 2.Maç | Hırvatistan 0-0 Türkiye | Devre Arası | ATV

Vodafone beyin takiminada hastayim

Fenerli şerefsizler milli takımında anasını belledi.

Gökhan Gönül,Volkan,Emre,Caner,Selçuk

Hepsinin verdiği katkı Serkan Balcı'nın ilk yarıda verdiği katkıya denk gelmez o derece.

Pislik herifler.

oyle yada boyle gidin bejeke forumlarinda elestirin ...

bu forumda bir zamanlar yasakti oyunculara hakaret etmek...

Oyuncunun performansini elestirmek hakaret etmek degildir. Hakaret etmek alay etmek, kucumsemek gibidir. Burasi Milli takim basligi, burda olsun takim ayrimi yapma.

Ismail bu sezon Besiktas'in en iyi isimlerinden. Bu macta durmadan rakibi zorluyor, acisini kapatmaya calisiyor. 2 net pozisyon var Srna'yi 1 e 1'de etkisiz biraktigi.

Bu cocugun hakki cok yeniliyor. Eskiden hata yapmis olabilir, ama bu sezon Besiktas'in en iyilerinden. Fener macindaki solbek performansini bu ulkede Hakan Unsal'dan sonra hicbir bek gosteremedi.

Normalde ben de beğeniyorum İsmail'i, ama bu maçta yaptığı iş sadece ileri çıkıp, topu aldığında kaybedip, sol kanadımızı kontratak yemeye müsait hale getirmekten ibaret.

Bir de şunu anlamıyorum, solda da sağda da bizimkiler 3 metre kareye 5 Türk futbolcu düşecek şekilde birbirlerine yaklaşıp, 5 kişiyi 2 kişiylensavunma imkanı veriyorlar Hırvatlara... İsmail-Caner-Selçuk nerdeyse üst üste... Böyle futbol mu olur?

aboley bunlar da ney :D

Balotelli az daha sakatlıyordu Muslerayı.

Omer topraktepe iyi dedikte b... Cikarmaya gerek yok.

Omer toprak---- Semih Kaya defansı süper olur.

Oyuncunun performansini elestirmek hakaret etmek degildir. Hakaret etmek alay etmek, kucumsemek gibidir. Burasi Milli takim basligi, burda olsun takim ayrimi yapma.

bende onu nkast ediyorum milli takimi galatasaray sitesinde hakan baltaya vasifsiz demekle elestirmek ,galatasaraya da vasifsiz demektir....bende boyle anlarim ozaman.

kaldiki takimin hali zaten ortada...

Burak yilmazin maci olurdu

Srna gibi bi futbolcuya ihtiyacımız var.

Aslında Eboue yerine Srna'yı transfer etmeliydik.

Maliyetleri konusunda bi bilgim yok.

Cevap: Euro 2012 Play-Off 2.Maç | Hırvatistan 0-0 Türkiye | 2.Y | ATV

Normalde ben de beğeniyorum İsmail'i, ama bu maçta yaptığı iş sadece ileri çıkıp, topu aldığında kaybedip, sol kanadımızı kontratak yemeye müsait hale getirmekten ibaret.

Bir de şunu anlamıyorum, solda da sağda da bizimkiler 3 metre kareye 5 Türk futbolcu düşecek şekilde birbirlerine yaklaşıp, 5 kişiyi 2 kişiylensavunma imkanı veriyorlar Hırvatlara... İsmail-Caner-Selçuk nerdeyse üst üste... Böyle futbol mu olur?

Adamlar zaten durmadan o kanadi kullaniyor. Ismail'in su ana kadar iyi oynuyor. Dedigim gibi 2 net pozisyonu var Srna ile 1 e 1. Cok calisiyor. Baska ne yapsin ? Sergio Ramos'un sol ayakli, Usain Bolt'un cigerine sahip olan adam degilki bu. Yapabileceginin en iyisini yapiyor.

Sorun defansif gorevini yerine getirmeyen orta alan. Selcuk Sahin'in oynamasi izdirap gibi. Orta alanda kaybedilen toplar Ismail'in kanadina gonderiliyor.

Ismail>>>Balta.

Ahmet cakir kuduruyordur TORBA dendikce:)

bende onu nkast ediyorum milli takimi galatasaray sitesinde hakan baltaya vasifsiz demekle elestirmek ,galatasaraya da vasifsiz demektir....bende boyle anlarim ozaman.

kaldiki takimin hali zaten ortada...

Hakan Balta'ya vasifsiz demegi Galatasaray'a yapilmis elestiri olarak goruyorsan, dedigin gibi bu senin gorusun ve senin sorunundur Ismail.

Cevap: Euro 2012 Play-Off 2.Maç | Hırvatistan 0-0 Türkiye | 2.Y | ATV

Su Umut'un yerine yokmu takimda biri yaw

Geri
Üst Alt