Tayfun Aslan
Aslan Üye
- 11 Haziran 2009
- 9.188
- 1
- 1.331
Cevap: Euro 2012 Play-Off 2.Maç | Hırvatistan - Türkiye | 15 Kasım | 21.05 | ATV
Burakla Umutmu atacak 3-4 Gol?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bi de 3. yü atsak maç uzasa sonra 120 de hırvatlar atsa 122 de biz atsak 123 de hırvatlar atsa sonra santradan yine biz atsak sonra hakem penaltı verse hırvatlara dk 125 topun başında eduardo vursa gol olmasaBeyler aslında ilk 10 dakika bi gol bulsak, ilk yarı bitmeden 2.'yi atsak, her şey yeniden başlar ? Canlanın la biraz.
Beyler aslında ilk 10 dakika bi gol bulsak, ilk yarı bitmeden 2.'yi atsak, her şey yeniden başlar ? Canlanın la biraz.
Volkan ayısı ve Paragözoğlu oynarsa Hırvatları desteklerim.
Al işte
Benim milli takımımın kaptanı bana küfür edicek bende mal gibi onları desteklicem.Seni bilmem ama ben bukadar midesiz değilim en azından bu iki şerefsizi yazın ay-yıldızlı formanın içinde görmeyiz.
Benim milli takımımın kaptanı bana küfür edicek bende mal gibi onları desteklicem.Seni bilmem ama ben bukadar midesiz değilim en azından bu iki şerefsizi yazın ay-yıldızlı formanın içinde görmeyiz.
O şerefsiz küfür etsin etmesin, ne olursa olsun, milli takım desteklenmeli, Türksünüz lan kendinize gelin.
Ama o şerefsiz hala ay-yıldızlı formayı giyiyor ve takımda bir kaç kişi hariç kimsenin şikayeti yok.
O şerefsiz küfür etsin etmesin, ne olursa olsun, milli takım desteklenmeli, Türksünüz lan kendinize gelin.
Ülkenin %90'ı ateist olsa sende mi ateist olacaksın?
FAŞO AGA DETECTED :yenieek: