Euro 2012 Rakiplerimiz; Almanya, Belçika, Azerbaycan, Avusturya, Kazakistan

Cevap: Euro 2012 kuraları çekildi : Türkiye,Belçika,Azerbaycan,Avusturya,Kazakistan,A

Belçika,Kazakistan ve Azerbaycan maçlarından 18 puan alırsak çıkarız.Alamazsak zor.Yine Almanya'yı yenmek zorunda kalırız, o zaman da strese gireriz yine.Adam gibi şu 18 puanı alsak Avusturyadan aldığımız beraberlik ile çıkarız gruptan.

Cevap: Euro 2012 kuraları çekildi : Türkiye,Belçika,Azerbaycan,Avusturya,Kazakistan,A

Turkiye bize rakip olmus ya. Uzuldum. Malesef bizim maclarda kendi tarafimdayim. Biz cikamiyacagimiza gore Insallah Turkiye cikar Avrupa kupasina.

Belçika ile 2. lik mücadelesi veririz.Belçika da iyi takım hafife almayalım...

Almanya gruplarda tökezlemez hep rahat çıkar ama inşallah bu geleneği değiştiririz.

En azından diğer takımlara saçma puanlar kaybetmeyelim.

Lokum gibi grup cekmisik

Bu balli almanlari 2 mactada sahadan sileriz 2 macida evimizde oynucaz zaten :D

Cevap: Euro 2012 kuraları çekildi: Türkiye, Belçika,Azerbaycan,Avusturya,Kazakistan,

Güzel kura gibi duruyor.

Hayırlı olsun.

Cevap: Euro 2012 kuraları çekildi: Türkiye, Belçika,Azerbaycan,Avusturya,Kazakistan,

Avusturyada hafife alinmayacak bir takim ileride uzun bir oyunculari var yetenegi olan bir takim Fransayi Dunya Kupasi grup maclarinda zorladi evinde 3-1 kazanmisti hadi hayirli olsun.

Bu zihniyet, bu mantalite, bu ciddiyetsizlikle, hiç bir şey yapamayız, küçük takım deyip başımızı taşlara vurmayalım.

news_manset_resim_rt_rakiplerrr002.jpg

Belçika işi yaş,gruptan zorlanarak çıkarız.

Belcika agzimiza vurur

Vermaelen

Van Buyten

Fellaini

Buffel

Witsel

Defour

Hazard

Dembele

Mirallas

bunlar sadece benim izlemis oldugum herifler, kim bilir neler neler vardir daha

Avusturya'da gayet kaliteli bir ekip,kök söktürür.

Belçika zorlar bizi ama 2. oluruz büyük ihtimal.

Ben Belçika'da yasiyorum, milli takimlarini iyi biliyorum acikcasi iki maçtada bizi zorlayacaklar.Cok iyi jenerasyon yakaladilar.

Cevap: Euro 2012 Rakiplerimiz; Almanya, Belçika, Azerbaycan, Avusturya, Kazakistan

zor grup.

A grubu.

3 tane A ile başlıyan takım. sonumuz hayrola :D

Cevap: Euro 2012 Rakiplerimiz; Almanya, Belçika, Azerbaycan, Avusturya, Kazakistan

Almanya, Belçika ve Avusturya ters takım..

en iyi ihtimal 3. oluruz(tabi guus hiddink gelirse 1. bile olabiliriz)

Nerdeyse hic deplasman macimiz yok .

Almanya

Avusturya

Azerbaycan

Belcika

Kazikistanda Türkler baya var.

:D :D

Geri
Üst Alt