Euro 2016 Elemeler 1.Hafta | İzlanda 3-0 Türkiye | MS | 9 Eylül

Dedim ya ruzgarda satti bizi taraf tuttu bu aksam hep.

İste bunlar hep amarikanin oyunu haarp projesi.

Adamlar hiç haketmediği milyonlarca euro parayı cebe indiriyor. Zaten klübünün kendine muhtaç olduğunu biliyor (yabancı sınırlaması yüzünden) Sonra bu düzende adamlardan kendilerini geliştirmesi bekleniyor. Sonrada neden başarılı değiliz deniliyor.

Adam çıkmış hala gökhan kesse olur muydu, burak atsa 1-1 olsa kim bilir, rüzgar olmasa, şu olsa bu olsa diye pişmiş pişmiş konuşuyor. Yenmekte varmış yenilmekte varmış, bunlar olacakmış.

Maç başında artık sahada konuşacağız diyordun dolar gözlü Terim.

5+3 yabancı kontenjanı futbolumuzu çok geliştirecek(!) ilerisi için umudumuz tam

İzlanda'nın 10 numarası ki bildiğim bir oyuncuydu sahada diğerlerinden farklı olduğu top ayağına her gelişinde belli oluyordu. Arda felan yokları oynadı. Hoş hocada Arda'yı nerde oynatmaya çalıştı bir şey anlamadım ama.

Senin o 10 numaranin ismi Sigurdsson, Tottenham'a bosuna transfer olamamisti, 7,5 milyona Swansea kapti..

Terim olmazsa Fernando Santos gibi disiplinli hoca getirmek lazim, adamin en azindan belirli bir sistemi var.

Oyuncular hangi mevkii de oynadigini bile belli degildi.

Paralelciler rüzgar çıkarmis o yüzden yenildik.

-Tapatalk-

Öyle deme o türkiyenin en iyi sağ beki o sevillayı darma duman etti!!!!!!!!!! Üstelik adam gibi adam!!

caner 4-5 tane ters top atıp durdu bu kamile hepsini hiç etti ozan tufan 50 kez keser bu gökhanı bu arada canere gün geçtikce hayran kalmaya başlıyorum agresifliği bırakırsa realin solbeki olur

Duygularim köreldi. Hiç birşey hissetmiyorum. Yenildigimize üzülemiyorum. İnsanlari Milli Takimdan sogutanlari, tez zamanda yerle bir et Allahim.

Onu bunu bırakında şimdi Melo yu ne yapıcaz.Biliyorsunuz fenerasyonumuzun tek derdi Melo ya nasıl ceza keseriz.Milli takım bitmiş ne önemi var.Melo ceza alsada tüpçü şöyle titreyerek orgazmın doruklarına ulaşsa.

Fatih Terim: "Rüzgara karşı oynuyorsun, ikinci yarı rüzgar kesiliyor. Ne hikmetse maç bitiyor rüzgar tekrar başlıyor."

Bahaneye bakar mısınız ya? Paralel falan diyecek birazdan.

Onur'un da Muslera'nin yerine olmayacagini net olarak gorduk bugun

----------Pektemek---------
--Çalh-----Arda----Olcay/Olcan
--------Nuri-------Topal--------
--Caner--Semih--Zan---Tarik
---------Onur/Ayi----------

Iyi bir takim olur.

Onur>Musleracılar izlediyse maçı nasıl bir beyin tutulması yaşadıklarını anlamışlardır.

penaltı çıkaramıyor kornerden gelen yan toplarda çok zayıf hızlı oyun başlatamıyor topu sektirmeden tuttuğunu görmedim daha sadece refleksleri çok iyi o kadar neresi musleradan iyimiş anlamadım yani

Sıkmayın canınızı son maclara dogru ust uste kazanip son mac turnuvayi yine kaybederiz sonra yeni hedef 2018

Fatih Terim: "Rüzgara karşı oynuyorsun, ikinci yarı rüzgar kesiliyor. Ne hikmetse maç bitiyor rüzgar tekrar başlıyor."

Bahaneye bakar mısınız ya? Paralel falan diyecek birazdan.
Şöyle bir geçmişe gidiyorum 1850'de Fransa benzer sıkıntıları yaşamış. Bakın enteresan, sene 1879 İzlanda'da yine rüzgar problemi.

tapatalk

Geri
Üst Alt