Euro 2016 Elemeler 1.Hafta | İzlanda 3-0 Türkiye | MS | 9 Eylül

Bir de şunu anlamıyorum. Desteklememek tamam da desteklemiyorum diye yazmak nedir abi:)

Düşünsene mesela gidip Borussia Dortmund forumua, Mainz maçı öncesi ben bu takımı desteklemiyorum yazsak ne kadar akıllıca olur değil mi?

Bir de şunu anlamıyorum. Desteklememek tamam da desteklemiyorum diye yazmak nedir abi:)

Düşünsene mesela gidip Borussia Dortmund forumua, Mainz maçı öncesi ben bu takımı desteklemiyorum yazsak ne kadar akıllıca olur değil mi?
Sahsen ben desteklemeyenlerin Türk olduguna inanmiyorum :)
Almanya'da mesela böyle bir durumun olmasi söz konusu dahi olamaz, ne olursa olsun

Zor bir maç olacak ama umuyorum kazanacağız.

3 puanla başlamak çok önemli birde bu tip deplasmanlardan alacağımız puanlar çok önemli 2.lik için.

Gurbetciler yine adamdan sayilmiyor.

Milli Takim benim icin bitmistir.

TuGjCCTChoHAsmmG-tV7lmIalxltJa83-WFJYnWcZeNwc2uXztL9IvWTK7-iZTs-srU=w300-rw

Melo restmen Terim´e tapiyor, ona laf etmeye cesaret edemiyor tabiki kimse :D Cok zevkli bir durum...

fft16_mf4758747.Jpeg

Siz Melo´nun, Melo´da Terim´in askeridir. Yani sonucta siz de baya bir kademe altinda Terim´in emir kulu oluyorsunuz... :D Bukadar espri yeter, ben Melo´nun bu hareketlerini begeniyorum, adam benimsemis Ülke´yi...

haydi Burak, haydi Arda, haydi Gökhan haydi Türkiyeeee

Gurbetciler yine adamdan sayilmiyor.

Milli Takim benim icin bitmistir.
Ya herşeye rağmen(Terim, TFF, Demirören,...) milli takımı takip etmek istiyoruz buradan. Ama maçı ağız keyfiyle tv den bile seyredemiyoruz.

Iyice soğudum milli takımdan yemin ederim. Milli takımımızın maçı var ama yurt dışında yayınlanmıyor.

Hadi Şampiyonlar Ligi maçlarını anlarım da, ama milli takımın maçlarını yayınlamak ne demek ya.

Resmen rezillik. Tüküreyim böyle düzene.

I am the one who knocks!

Sanli hollandamizin macini veren kanal var mi acep

Ya herşeye rağmen(Terim, TFF, Demirören,...) milli takımı takip etmek istiyoruz buradan. Ama maçı ağız keyfiyle tv den bile seyredemiyoruz.

Iyice soğudum milli takımdan yemin ederim. Milli takımımızın maçı var ama yurt dışında yayınlanmıyor.

Hadi Şampiyonlar Ligi maçlarını anlarım da, ama milli takımın maçlarını yayınlamak ne demek ya.

Resmen rezillik. Tüküreyim böyle düzene.

I am the one who knocks!

Ikinci sinif muhamelesi goruyoruz resmen

Sanli hollandamizin macini veren kanal var mi acep
npo3 veyahut SBS6 verir

Maclarin almanyada yayinlanmamasi gercekten skandal. Sen böyle mi kazanacaksin gurbetci gencleri, yetiskinleri ? Sen onlari Ülke olarak en basit konularda bile magdur edersen, ayirirsan, onlar neden bagli kalsinlar Türkiye´ye, Türklüge ? Benim gibi insanlar belki daha Vatan-Millet-Sakarya seklinde yetisti, o yüzden hic bir zaman kopmadik Vatanimizdan, ama bizden sonraki nesiller bu konularda cok daha rahat, daha liberal yetisiyorlar. Gelecek nesiller almanligin, fransizligin, yada avusturyali olmanin avantajini görüp, ona göre yol cizecekler, kaybeden Türkiye olacak.

İzlanda nasıl takım arkadaşlar , yeni Türkiye'yi yenebilirler mi inşallah.

fatih hocam kapakları takıcak yine

Emre kaptan ve hala milli diyorsunuz. Bu adam benim tuttuğum takımda top toplayici bile olmamali. Demekki bu ft ve tupcunun milli takimi

ooo beyler sneijderin maçı var habertürkte oraya geçin

Bu maci kazanabilirsek %100 ilk 2'ye gireriz bence. Litvanya ve Kazakistan'dan 12 puana garanti gözüyle bakiyorum. Deplasmanda yendigimiz Izlanda'yi iceride de yeneriz yani.

Kaptan beleşoğlu, başka söze gerek yok.

Beklendiği gibi 3-4-3 taktik

tapatalk

Geri
Üst Alt