Euro 2016 Elemeler 1.Hafta | İzlanda 3-0 Türkiye | MS | 9 Eylül

Onur
Gökhan Ömer Ersan Caner
Ozan Katil
Olcan Hakan Arda
Burak

Yedekler: Selcuk Inan, Olcay Sahan, Mustafa Pektemek, Mevlüt Erdinc

Yenersek baya rahatlariz, Letonya-Kazakistan cok zayif takimlar. Izlanda'yi deplasmanda yenersek iceride hayli hayli yeneriz. Cek Cumhuriyeti ve Hollanda maclarina konsantre olabiliriz.
Güzel kadro ama , Olcan'ı yedek bırakabilir diye düşünüyorum , Selçuk 11 de kesin olacaktır , Hakan Ç. ise oynamayacaktır O çocuk kendine yazık etti bizi seçerek !

Gol yemeyiz , atarmıyız şüpheliyim

Bu maci almalari lazim yoksa kotu bir baslangic olursa, ayni huzun le karsi karsiya kalabiliriz.
Ha eskisi kadar uzulmem sahsen cunku zaten o 'enerji' ve 'duygu' yok Milli Takima.

O duygularin tekrar geri gelmesi icin bazi seylerin degismesi lazim, ama tabiki bir Turk olarak artik Milli Takimi bir turnavada gorelim, dalga konusu olmayalim daha..

Alır mıyız bilmiyorum ama yenilmeyeceğimize eminim diyebilirim.

Umarım kazanırız. Çoğunun aksine ben kolay bir maç olacağını düşünmüyorum. 1-0 olsun bizim olsun ama kesinlikle kazanmamız lazım.
2014 Dk elemelerinde çok ucuz puanlar kaybetmiştik aklımız başımıza son 3 maçta geldi ama tren çoktan kaçmıştı. Umarım aynı kaderi tekrar yaşamayız.

İlk 11'de Selçuk yerine kesinlikle Hakan ile başlamalıyız her taraf içinde gereken mesaj gönderilmiş olur.

Yeni yayın sistemi iyi olmuş.Eskiden 1-2 önemli maç dışında izleyemezdik diğer maçları.Şimdi Uefa maçları gibi tek yayıncı üzerinden çoğu maç yayınlanıyor.Şifreli platformlara geçmedikçe güzel sistem.Eski sistem olsa Dzemali'nin maçını veren kanal bulamazdık.

Jimmy Durmaz ile Erkan 11'de.Ne kadar leş bir takım olmuş İsveç

Onur
Gökhan Ömer Ersan Caner
Ozan Katil
Olcan Hakan Arda
Burak

Yedekler: Selcuk Inan, Olcay Sahan, Mustafa Pektemek, Mevlüt Erdinc

Yenersek baya rahatlariz, Letonya-Kazakistan cok zayif takimlar. Izlanda'yi deplasmanda yenersek iceride hayli hayli yeneriz. Cek Cumhuriyeti ve Hollanda maclarina konsantre olabiliriz.
bu kim

-----------------Arda--Pektemek---Çalh
-----------------Emre---Ozan---Oguzhan
-------------Erkin---Ersan--Toprak---Tarik
-------------------------ONUR-------------------

Delilik yapmazsak bu maçi sorun olmadan yeneriz

Haydi türkiyem

Ilk hafta okadar formda Türk kaleci varken Bombacı volkanin ne isi var orda

Türkiye'nin işi zor bence. Takımın başında Fatih T. denen bomba var. Kalede Onur değil Volkan olursa bir bomba da kalede olacak. Savunma pert, ortasaha hantal, forvetler gol atmaktan aciz iken herhangi bir turnuvada başarılı olmayı beklemek hayalciliktir.

Geri
Üst Alt