Euro 2016 Elemeler 1.Hafta | İzlanda 3-0 Türkiye | MS | 9 Eylül

uploadfromtaptalk1410259905542.webp

uploadfromtaptalk1410259929282.webp

Hakan Ç. Fit ise mutlaka oynamalı..
HakanÇ yok nuri sakat ... oğuzhan yeni sakatlanmış

Selcuk topal Emre berki izlanda icin yeterli.olabilir...ama illesi icin orta saha değişmeli

* LG G2 Tapatalk *

Son düzenleme:
inş milli takim o kadar başarili olur ki beddua eden emo cular bile bizi desteklemeye başlarlar

Çalhanoğlu bence kafasını taşlara vuracak Milli takımı seçtiği için.

Hani zırvalıyorlardı yeni bir milli takım olacak, yaşlılar oynamıyacak diye.

Bakıyorum Emre hıyarı hala var.

Volkan Melo ya saldırmasa adım gibi eminim onu da alacaktı kadroya ve ilk 11 oynatacakti.

I am the one who knocks!

akşam milli maç var, gram heyecan yok. ülkedende, futboldanda soğuttu şeref yoksunları, buna sebep olanların allah cezasını verir inşallah

5-6 gibi bir farkla kaybetsek keşke. Belki 1 maç kaybedeceğiz ama Türk futbolundan yalakalarının temizlenmesi ile ilerisi için çok şey kazanacağız.

ntvnin verdğ kadro

............onur
gökhan...ömer...ersan...caner
..emre...topal...oğuzhan
olcay.....burak(mevlüt).....olcan

oynarsa olcan çakar bir tane gibi gelyor bana. mevlüt değlde burak oynamalı tam ona göre br savunma var. arkaya kaçabileceği maçlardan biri olur. yerden oynarsak ki bu takım oynar galip gelriz yalnız izlanda kötü takım değil. şu anda denmarktan daha iyi bir takım bence.

ntvnin verdğ kadro

............onur
gökhan...ömer...ersan...caner
..emre...topal...oğuzhan
olcay.....burak(mevlüt).....olcan

oynarsa olcan çakar bir tane gibi gelyor bana. mevlüt değlde burak oynamalı tam ona göre br savunma var. arkaya kaçabileceği maçlardan biri olur. yerden oynarsak ki bu takım oynar galip gelriz yalnız izlanda kötü takım değil. şu anda denmarktan daha iyi bir takım bence.
NTV dün akşam ki verdiği diziliş bu şekildeydi...

----------------------Onur--------------------

-------Ömer---Topal---Ersan(Balta)----

GG---Emre----Selçuk--Olcay--Caner

---------------------Arda-------------------------
--------------------Burak------------------------

şu milli takımdaki oyuncularımızı geri alamazmıyız? yani milli takıma adam vermeyelim varmı böyle bir şey? burda ümit özat ayısının lafını söylemek istiyorum: izlanda üzerimizden tır gibi geçer

Onur
Ömer Topal Ersan
Gökhan Selçuk Emre Caner
Olcay Burak Arda

tapatalk

tüpçü futbol fenerasyonu'nun takımı ,
zamanında isviçreye yenilince 3 gün kendime gelemeyen ben ,
şimdi bir gram hissiyatı olmayan yine ben ...

Bizim Milli takim zar zor defans yapiyor..bide 3-5-2 mi oynaicak yapmayin beyler :D

Eskiden milli heyecan vardı, hazırlık maçlarının bile heyecanını bir hafta önceden yaşardık.

Maça gelince,
Her zamanki gibi rakibi yine küçümsüyoruz.
Ama Sigurdsson, Sigthorsson, Gunnarsson gibi önemli oyunculara sahip bir takım.

Yine de kağıt üzerinde favori biziz ama nerede ne yapacağımız hiç belli olmuyor.

Milli takımın geçmişini göz önüne aldığımda, bu maçın berabere sonuçlanacağını düşünüyorum.
1-1 biter gibime geliyor benim.

Geri
Üst Alt