Euro 2016 Elemeler 1.Hafta | İzlanda 3-0 Türkiye | MS | 9 Eylül

Cekler de 1-0 one gecti, 3. oluruz en fazla.. Daha ilk mactan belli oldu :hmmm:

Çekler 1-0 yaptı çok güzel bir gol oldu dk 22

Suclu Onur mu oldu simdi? Gram sevmem kendisini ama su oyuna bakin. Ulan henüz 20 dk oynandi, bir atagimiz yok, Izlanda gibi köy takimi 6 kez geldi.

Onur kovasini hala istiyormusunuz lan Musleranin yerine???

Elimizde dünya capinda bir kaleci var, hala Onuru isteyen varsa biraksin bu takimi tutmayi.

Ömer'e acıdım şu defans hattına nereden düştüm diyordur

tapatalk

Bu milli takımdan değişim falan beklemeyin.
hele göze hoş gelen futbol falan hikaye.

Çoğu Takıma kafa tutacak çatır çatır top oynayacak oyuncularımız var ama maalesef dogru takımı olusturamadık bir türlü..

Yıllardır orta sahamız aynı Selcuk emre topal.. Ve yıllardır başarısızız.
Hocalar değişiyor , değişimin havasıyla bir kaç maç kazanılıyor sonra yine normale dönüyoruz..

Bizdede adamcılık var. Adam tutuyoruz resmen..(Hocaları kastediyorum)

Kardeşim hiç mi seyretmiosun maç hiç mi yeni birşeyler deneneyim demiyorsun...

Şu milli takımda ben olsam önce Hakan ı yazarım. Adam ben topçuyum diyor . Hamburg dan sonra bu sene leverkusen de de çok iyi başladı sezona.
Yazcaksın abi bu adamı. Kötü oynasada oynatacaksın.

Bu adam bu milli takımın gelecek 10 yılı olucak. Alıştıracaksın kabul ettireceksin oynata oynata..

Kimse sakat falan demesin. Sakat falan değil.

Ulan ülke futbolunu ne hale getirdiler be milli takım yeniliyor ve ben mutlu oluyorum. Emeği geçen herkesin allah belasını versin.

Çekler de kazara bir gol atarsa çok cix bir hal alacak grup derken adamlar atmış :asd:

Cek Cumhuriyeti 1-0 öne gecti Hollanda karsisinda. Playoffa bile giremeyiz böyle giderse. Hollanda, Cek, Island.. Türkiye 4.olur

Adamlar resmen tek kale oynuyor, Grande Terim :hehe:

Sigurdsson iyi dalga geçti GG ile

tapatalk

Zaaaaaaaaaaaaaa cok güzel. Demirören'e falan güzelce suc atilir bu gidisle. Izlandaliyiz.

Geri
Üst Alt