Euro 2016 Elemeler 1.Hafta | İzlanda 3-0 Türkiye | MS | 9 Eylül

Beyler çalısiyordum maçı izleyemedim de geniş özetini nerden izleye bilirim maçın birde tekrari olurmu televizyonda yardımcı olursaniz sevinirim

Metin Tekin: "Yabancı sınırı yerli oyuncuları değil onların kazandığı parayı koruyor. Sınır kalkmalı, pasaport değil yetenekler yarışmalı."

İzlanda'da yanardağın patlamasını beklerken milli takımları patladı. :38573: O da bize denk geldi... :sad:

Metin Tekin: "Yabancı sınırı yerli oyuncuları değil onların kazandığı parayı koruyor. Sınır kalkmalı, pasaport değil yetenekler yarışmalı."

Bunu insanların bugün m söylemek akıllarına geliyor tabi anasını satıyım bu sene fenerin Avrupa'da şike cezası bitiyor şimdi yabancı sınırı kalksın yetenekler konuşsun diyecekler

izlandada bütün topçuların adı si ile başlayıp son ile bitiyor

Bam bam işe yaramadı bu sefer. Yenilen gollere girmiyorum bile. komedi gibi

İzlanda'da yanardağın patlamasını beklerken milli takımları patladı. :38573: O da bize denk geldi... :sad:

Keşke yanardağ patlasaydıda Demirören'i eritseydi ve Demirören toprağa karışsaydı..

Ama İzlanda toprakları binlerce yıl lanetlenirdi eminim, tek bir turist ziyaret etmezdi o kirlenmiş toprakları

Bahane aramasinlar rezil oynadik.

Hasan Şaş, ciddi ciddi İzlanda'yı her maç 10 gol yiyen Faroe Adaları seviyesinde falan zannediyor.

Yorumcular de artik yabanci siniri kalksin diyor, güzelll, güzel günler yakin gibi...:):naughty:

Tolga
Tarık Semih Hakan İsmail
Topal
Arda Oğuzhan Salih Hakan
Burak

Çek maçına bu kadroyla çıkarım ben olsam

tapatalk

Malum sakallı olsaydı kalede bir tane eleştiri gelmezdi ,
Onur'u gömdüler resmen , malum sakallı olaydı kalede bugün 5 le bile kurtaramayabilirdik ,
yazık yahu Allah'tan korkun biraz bukadar mı Yıldırımdan korkunuz !

3 golde de hatası var Onur'un.Komedi gibi goller yedi.İlk yediği golde faulü yapan kendi takım arkadaşı.2. golde topu tokatlayamadı dışarı ve 3.golde de duruş hatası var gibi geldi.Trabzonda kala kala en iyi yaptığı şeyler olan cepheden kurtarışları bile bozulmuş.

BxH2hmdCcAAWdaR.jpg

Geri
Üst Alt