Euro 2016 Elemeler 1.Hafta | İzlanda 3-0 Türkiye | MS | 9 Eylül

Türkiye'de futbol Yasin Öztekin'in Bruma'yı pasaportuyla değil kalitesi ile kestiği zaman kurtulur. Via @hazar_buyuka

İkinci yarı totem yapayım uyuyum belki düzeliriz dedim. Televizyonu daha 10 dakika önce açtım. Bir de ne göreyim ? :kiskiskis:

Neyse zaten kaybetmesini istiyordum Türkiye'nin beter olsunlar :)

Ntvspor'da ki yorumlara bak, hayretle izliyorum. Avcı varken her olumsuz sonuçta yerden yere vurulan o olmuştu. Bugün bakıyoruz, oyuncular rezilmiş, sorumluluk almamışlar, gayret göstermemişler. E 2 gün önce Danimarka'yı yenen de bunlar değil miydi? Adamına göre muameleye devam. Abdullah Avcı olunca takımı Abdullah oynatamıyor, Terim varken takım oynamıyor Terim napsın oluyor. Böyle bir komedyanın içindeyiz işte.

Bu ülke liginden bu yüzden bir cacık olmaz, ahbap çavuş ilişkisi içinde futbol klüpleri, yazarlar, medya falan filan

Hayır. 2.golün hemen ardından Hollanda maçına bakayım dedim.
Bizim fenerli kayınço " Aç yeaaa bitti zaten " deyince hadi misafir dedim açtım. Bir baktım İzlandalılar seviniyor.
Yuh dedim adamlar 3 dk dır gol sevincinimi gösteriyor.
Meğer 3.golü gösteriyorlarmış. :kiskiskis:

Durumlar içler acısı. Yıllık maaşı 800 bin Euro etmeyecek adamlar, sırf yabancı kuralı yüzünden aldıkları paralardan sonra emeklilik planları yapmaya başlıyorlar. Gerçekten baydı artık, iyice soğumaya başladım. Sorun eğitim ise nitelikli ve donanımlı öğretmen, futbolcu yetişmiyorsa aynı şekilde antrenör yetiştireceksin. Ama nerde, sen hala çocukları 30-40 topla, 20'ye gelince dışarı at ne yaparsa yap de, eğitim de fasa fiso, sonra vay efendim futbolcu yetişmiyor.

Fenerbahçe'ye emanet edilen bir futbol başarısızlığa mahkumdur....

Bu ülke de yabanci kuraldan çok daha sorun var; torpillik, mentalite, dogru dürüst altyapi olmamasi, belirli bir futbol filosofi olmamasi gibi engeller dolayi biz futbol ülkesi olarak zor gelişiriz . şimdik demirören terim paralelci bilmem neyi konuşabilirsiniz ama en büyük sorunlar şike den önce bile vardi.

Ayrica Terim artik reality check lazim, adam'in egosu over 9000 oldu. Bildigi bir iki sistem var o da 4-4-2 veya 4-3-1-2.

Ya gençlere şans versin, ya bildigi bir sistem oynatmaya çalişsin, dandik 3-4-3 gibi saçmasapan taktikler degil.

TFF şike, rüşvet'e yerine altyapi'ya para harcasaydi şimdik dört dörtlük takimiz olurdu.

akilli hoca, Kaan Ayhan (ScHalke), Sinan Kurt (Bayern) ve Emre Can (Liverpool) Türk milli takim için tercih eder, ''Almanci'' milli takim yapmaya çalişir çünkü TSLden gelenlerin 80% ya mentalite sorunu var, ya agir kazik.

/rant

Ya beyler yapmayın böyle, 1 ay sonrası için Faroe Adaları ile bir hazırlık maçı ayarlarız atarız 8-9 tane kendimize geliriz. Sonra yine yabancı kuralının ne kadar faydalı olduğunu, oyuncularımızın ne kadar üst düzey olduğunu falan konuşabiliriz böylece!

ohh bitmis mac, geri Galatasarayimiza (gercek milli gururumuza) dönelim

Faroe adalarina 8-9 ruyamizda bile atamayiz. En fazla zorlayip 1-0 falan anca

Arda gibi bir ay maç yapmamış fit olmaktan çok uzak olan, Selçuk ve Burak gibi futbolu unutmuş adamlar, Ersan Gülüm ve Ömer Toprak gibi 2. lig stoperleri ile oynarsan sonuç kaçınılmaz olur. Hakan Calhanoğlu ve Mustafa Pektemek ilk 11'de başlasa maç farklı olurdu.

Galatasaray'ın önünü kesersen böyle olur işte.
Galatasaray = Türkiye

uploadfromtaptalk1410303827387.webp

I am the one who knocks!

Açıkçası Gram üzülmedim

bu adaletsiz düzenin yıkılmasının tek yolu

başarısızlıklarının iyice ortaya çıkmasıdır

Tüpü düşünsün

Son düzenleme:
futbolunu bilmem neyini geçtim adamlar 5 bin kişilik stadta taraftar baskısı yaptılar valla helal olsun izlanda'da yaşayasım yanardağ ateşinde mısır külleyesim geldi.

Geri
Üst Alt