Euro 2016 Elemeler 1.Hafta | İzlanda 3-0 Türkiye | MS | 9 Eylül

Milli takımın kaleci antrenörü İBB'den Abdullah Avcı'nın arkadaşı olduğu için göreve getirilmiş. İBB uzun zamandır kaleci sıkıntısı çeken bir takım. Adam kayırmayla yapacakları işten ancak bu kadar verim alabilirler.

Gercekten rezillik, hani Tupcu icin ohhh iyi olmus diyorum, ama bir Turk olarak simdi 2016 da 1 ay sonra buyuk ihtimal yalan olacak, Cekler bizi yener, daha 2018 e kadar bekle tekrar, ozamana kadar cogumuz evlenir ve cocuklari falan olur belki, moruklanmadan once bitane Turnava da olalim, rezillik vallah..

Gercekten rezillik, hani Tupcu icin ohhh iyi olmus diyorum, ama bir Turk olarak simdi 2016 da 1 ay sonra buyuk ihtimal yalan olacak, Cekler bizi yener, daha 2018 e kadar bekle tekrar, ozamana kadar cogumuz evlenir ve cocuklari falan olur belki, moruklanmadan once bitane Turnava da olalim, rezillik vallah..

4 sene de moruklanmak mi oluyor Alper? :D

BxHu0WdIAAATZ8V.jpg

İşde bu yüzden 1 adım ileri gidemiyoruz. Tıpkı senin yorumundaki gibi sorunu kişilerde aradıgımız için..

Senin futbol literatüründe Ömer 2.lig topçusuyken Leverkusende adam banko oynuyor takımının değişmezi o leverkusen liginde şamp. kovalayan şampiyonlar liginde gruplardan çıkma peşindeki takım...

Sizin gibi düşünenlere kalsa ersanın yerine semih ömerin yerine bir başkası
Selcugun yerine öbürü
Burağın yerine şu
oynasa kazanırdık diye maval okursunuz.

O oyuncular oynayınca yine kaybediyoruz sonrada bunlar oynarmı diyorsunuz...

Mesele kişilerde değil..

izlanda da bizim 11 den tek bir tane yetenekli topçu yok.
Ama adamlar takım..

Bizim zihniyewti değişmemiz lazım.

Bunuda yaparken sadece hoca federasyon futbolcu değil maalesef taraftarı da katmamız lazım....

siz böyle isim peşinde koşup olayın isimde oldugunu düşündükçe Milli takım hocasının düşünmesi daha doğal..

Sorunun direkt futbolcularda olduğunu kim söyledi bay çok bilmiş. Ben sadece 2-3 değişiklik ile bu maçın daha farklı olabileceğini savundum.

Asıl sorunun başka yerlerde olduğunu anlayabildiğin için teşekkürler. Burak Yılmaz'ın ilk Galatasaray'a geldiğinde savunmamıșındır umarım.

Semih-Kaan Ayhan-Tarık-Caner-Emre Can-Hakan-Tolgay-Alper-Salih-Pektemek

gibi isimler artık diğerlerinin önüne geçmeli.

Emre Can için de herşeyi denemeliyiz.

Bir de mutlaka ama mutlka TFF yıkılmalı.

Türk futbolunu bu duruma getirenler yüzünden cok mutluyum bu sabah acikcasi. 3 kurus beyinleriyle futbolu dizayn etmeye calisiyorlar.

Siz kimsiniz ya? Gidin siyaset yapin, becerebildiginiz kadar. Rahat birakin bizi artik ya. Futbolumuzdan elinizi cekin.

2 tane stat yapiyorsunuz diye, ki devlet olarak göreviniz, futbolu dizayn etmeye ne hakkiniz var yahu?

Cekin o kirli ellerinizi artik futboldan. Rahat birakin.

Hahaha bu başlığa girdikçe gülüyorum .alın teriminizi başınıza çalın :D

htc/tapatakla

Kaptan Emre Belozoglu (yas 34), daha fazla soze gerek yok. (yil olmus 2014, ve sen 2010/2012/2014 e gidememissin)

TFF o aldigi milyonlarca paralari dogru yerlere harcamasi lazim, mesela teknik direktörlere ekstra egitim kurslara, veya gençler için daha çok turnuvalar organize edilmeli.

Ama o kadar cahiller ki, 5+3 gibi saçmasapan kural ne kadar efektif olmadigini bile anlamiyorlar.

Artik yeter be.

Milli takim konusunda objektifim. Galatasarayli oynasin, su bu oynasin demiyorum ben.

1. Israrla destekledikleri TFF´nin dandik kararlari, futbolu bu duruma getirdi. Daha da kötüye gidecek. Ne zaman görecekler?

2. Milli formayi artik haketmeyen onlarca futbolcu var. Galatasaraylilar da dahil.

3. Emre, Volkan, Gönül, Selcuk, Burak, Olcan vs. Bunlardan cok daha iyi futbolcular var Türkiye´de. Yazik günah.

4. Cenk Tosun bile Burak´tan faydali olur mesela. Olcay Olcan´dan iyi. Oguzhan Selcuk´tan iyi, Tarik Gökhan´dan iyi vs. Birakin bunlar oynasin.

_____________________Tolga____________________

___Tarik________Semih______Hakan_______Caner______

____________________Topal_______________________

__________Calhanoglu_______Oguzhan______________

______Arda_________________________Olcay__________

____________________Cenk________________________

Bakildiginda, yine dandik bir kadro :) Ama simdiki dandik kadrodan daha dandik degil :)

_____________________Tolga____________________

___Tarik________Semih______Hakan_______Caner______

____________________Topal_______________________

__________Calhanoglu_______Oguzhan______________

______Arda_________________________Olcay__________

____________________Cenk________________________

Bakildiginda, yine dandik bir kadro :) Ama simdiki dandik kadrodan daha dandik degil :)

Çok ofansif.

Her kontra atak = gol.

Bence Terimin en iyi bildigi formasyonla oynamak gerekiyor: 4-4-2

Allahınızı seversin kimler oynayacak. Pektemeğe gerçek anlamda güveniyor musunuz merak ediyorum. Adam kronik sakat 1 kere. 2 maç var 7 maç yok. Koskoca 77 milyonluk ülkede Buraktan daha iyi forvet yetiştirememişiz

Geri
Üst Alt