Euro 2016 Elemeler 1.Hafta | İzlanda 3-0 Türkiye | MS | 9 Eylül

Allahınızı seversin kimler oynayacak. Pektemeğe gerçek anlamda güveniyor musunuz merak ediyorum. Adam kronik sakat 1 kere. 2 maç var 7 maç yok. Koskoca 77 milyonluk ülkede Buraktan daha iyi forvet yetiştirememişiz

Pektemek girdikten sonra 1 pozisyon var Burak'la verkaça girmeye çalıştı. Hatta spiker bile dayanamadı Burak rakibin arkasına gitti yakın durması gerekirdi dedi. Orada Pektemek'le verkaça girse karşı karşıya bırakacaktı. Burak bu tarz 100 tane pozisyon potansiyeli olabilecek atağı yiyiyor. Bence Pektemek Burak'tan iyi.

Ek olarak dün forumda iyi saçmalamış herkes:D Yok ülke spor yapmıyor yok adamlar disiplinli, ülke gelişmemiş bilmem ne. Nasıl gaz veriyor ya millet birbirine. Adam 3'lü defans sürdü Ömer'le Ersan nerede duracağını bilmiyor ortadaki adam stoper bile değil tam komedi. Gökhan'la Caner ne yapacağını bilemedi adamlar, tam bir Terim takımı full kaos sahada. İnsan gibi 4-2-3-1 sür gitsin ya da 4-4-2 Selçuk gibi emekli adamları oynatma zaten sıkıntı yok. Millet iş disiplininden girmiş nereden çıkmış valla komiksiniz. O kadar kötü oynattı ki takımı Malta'yı bile yenemezdik bugün. Olay tamamen Terim'den kaynaklı.

Terim, bilmedigi, anlamadigi şeyler yapmaya çalişti.
Zan ve Toprakla 4-4-2 oynasaydi belki bu maçi yenebilirdik.

Futbolu gerçekten yakından ve objektif olarak takip edenler için şaşırtıcı olmayan bir sonuçtu.

Hocalar, futbolcular, federasyon değişiyor. Ama milli takım hep aynı.
Oyun şablonundan, takımdaki oyunculardan, yabancı sınırından önce düzeltmemiz gereken çok şey var. Ve bu düzeltme listesi oldukça kabarık.

İlk önce mental olarak bir şeyleri değiştirmemiz gerek.
Örneğin küçümsemediğimiz bir tane rakip hatırlamıyorum ben.
İzlanda'yı, Çek Cumhuriyeti'ni geçtim; Almanya'yı, Hollanda'yı, İspanya'yı bile küçümseyen insanlarız biz.
Tabii bu küçümseme olayı sadece bir örnekti dediğim gibi.
Bu tarz örnekleri tek tek yazmak çok uzun sürer.

Yine futbol açısından da çok eksiğimiz var.
Yabancı sınırı ile mötü başı salmış, Hamza Bey'in deyimiyle aldığı parayı hak eden yerli oyuncular...
Berbat alt yapı sistemi...
Tamamen siyasete bulanmış bir futbol federasyonu...
.
.
Say say bitmez bizim eksiklerimiz.

3-5-2'den 4-5-1'den önce tartışmamız gereken çok konu var.
Ama bunları düzeltir miyiz? Büyük konuşmak gibi olmasın ama tabii ki hayır.
Aynı hizada devam ederiz.
Ev sahibi olmadığımız sürecede turnuvalara sittin sene katılamayız.

Bardağın dolu tarafından bakmak gerekirse,
Artık zamanımızı milli takımın gruptan çıkma hesaplarını yapmakla geçirmeyeceğiz.
Akıbetimiz daha ilk maçtan belli oldu.

Pektemek girdikten sonra 1 pozisyon var Burak'la verkaça girmeye çalıştı. Hatta spiker bile dayanamadı Burak rakibin arkasına gitti yakın durması gerekirdi dedi. Orada Pektemek'le verkaça girse karşı karşıya bırakacaktı. Burak bu tarz 100 tane pozisyon potansiyeli olabilecek atağı yiyiyor. Bence Pektemek Burak'tan iyi.

Ek olarak dün forumda iyi saçmalamış herkes:D Yok ülke spor yapmıyor yok adamlar disiplinli, ülke gelişmemiş bilmem ne. Nasıl gaz veriyor ya millet birbirine. Adam 3'lü defans sürdü Ömer'le Ersan nerede duracağını bilmiyor ortadaki adam stoper bile değil tam komedi. Gökhan'la Caner ne yapacağını bilemedi adamlar, tam bir Terim takımı full kaos sahada. İnsan gibi 4-2-3-1 sür gitsin ya da 4-4-2 Selçuk gibi emekli adamları oynatma zaten sıkıntı yok. Millet iş disiplininden girmiş nereden çıkmış valla komiksiniz. O kadar kötü oynattı ki takımı Malta'yı bile yenemezdik bugün. Olay tamamen Terim'den kaynaklı.

Pektemek teknik olarak Buraktan daha iyi özelliklere sahip tamamda adam müzmin sakat. 1-2 maça yine sakatlanacak bi 2 ay yok.

Dünkü taktik tamamen Ersun Yanal taktiğiydi Topalı falan stopere çekmeler saçmalıktan öte bişey değildi

İşde bu yüzden 1 adım ileri gidemiyoruz. Tıpkı senin yorumundaki gibi sorunu kişilerde aradıgımız için..

Senin futbol literatüründe Ömer 2.lig topçusuyken Leverkusende adam banko oynuyor takımının değişmezi o leverkusen liginde şamp. kovalayan şampiyonlar liginde gruplardan çıkma peşindeki takım...

Sizin gibi düşünenlere kalsa ersanın yerine semih ömerin yerine bir başkası
Selcugun yerine öbürü
Burağın yerine şu
oynasa kazanırdık diye maval okursunuz.

O oyuncular oynayınca yine kaybediyoruz sonrada bunlar oynarmı diyorsunuz...

Mesele kişilerde değil..

izlanda da bizim 11 den tek bir tane yetenekli topçu yok.
Ama adamlar takım..

Bizim zihniyewti değişmemiz lazım.

Bunuda yaparken sadece hoca federasyon futbolcu değil maalesef taraftarı da katmamız lazım....

siz böyle isim peşinde koşup olayın isimde oldugunu düşündükçe Milli takım hocasının düşünmesi daha doğal..

İmza

BxH59JCIUAAv4Wr.jpg:large

:oleyo:

"Sergen Yalçın: Milli Takım'ın beyni Emre ise, milli takım beyinsizdir."

Dün twitter'da gördüm.Sergen'in böyle bir ifadesi oldu mu yoksa millet mi uydurdu?

İşde bu yüzden 1 adım ileri gidemiyoruz. Tıpkı senin yorumundaki gibi sorunu kişilerde aradıgımız için..

Senin futbol literatüründe Ömer 2.lig topçusuyken Leverkusende adam banko oynuyor takımının değişmezi o leverkusen liginde şamp. kovalayan şampiyonlar liginde gruplardan çıkma peşindeki takım...

Sizin gibi düşünenlere kalsa ersanın yerine semih ömerin yerine bir başkası
Selcugun yerine öbürü
Burağın yerine şu
oynasa kazanırdık diye maval okursunuz.

O oyuncular oynayınca yine kaybediyoruz sonrada bunlar oynarmı diyorsunuz...

Mesele kişilerde değil..

izlanda da bizim 11 den tek bir tane yetenekli topçu yok.
Ama adamlar takım..

Bizim zihniyewti değişmemiz lazım.

Bunuda yaparken sadece hoca federasyon futbolcu değil maalesef taraftarı da katmamız lazım....

siz böyle isim peşinde koşup olayın isimde oldugunu düşündükçe Milli takım hocasının düşünmesi daha doğal..

Herşey tamam da buna gülerim işte...Nasıl yetenekli adam yok..Gyfli .Sigurdsson bir kere açık ara sahanın en yetenekli adamıydı...Onun dışında Kollbein Sighurtsson var Ajaxın forveti bizimkileri top diye oynar o adam..Kel abi vardı onu ilk kez izledim sağdan korner kullanan Alfredson mu neydi onun tekniğine yakın bir oyuncumuzu göremedim sahada ,sağda Bjarnasson vardı uzun saçlı o da gayet yetenekli bir oyuncuya benziyor..

Izlanda'dan 3 yemiş çokmu be sizde yani.. bize iki kez 6 yediren adam 3 yedirmiş Izlanda'dan lütfen biraz hoşgörü :) :)

Gelecek maçlarda daha fazla yeriz umarım. Ancak bu şekilde kendimize geliriz çünkü.
Bakın Real bir 6 attı, uzun sürdü ama büyük değişiklikler sonrası yeni kendimize geldik. O gün 6 gol yemesek, ruhsuz ruhsuz devam edecektik belki de...

Gelecek maçlarda daha fazla yeriz umarım. Ancak bu şekilde kendimize geliriz çünkü.
Bakın Real bir 6 attı, uzun sürdü ama büyük değişiklikler sonrası yeni kendimize geldik. O gün 6 gol yemesek, ruhsuz ruhsuz devam edecektik belki de...

ne zaman kendimize geldik?

Pro veya Anti Terim/Aysalci filan degilim ama Terim gittikten beri dogru dürüst düzene giremedik Prandelli ne yapacagini daha belli degil.

Geri
Üst Alt