Euro 2016 Elemeler 2.Hafta | Türkiye 1-2 Çek Cumhuriyeti | M.S | 10 Ekim

Kadro yapiyim dedim de, kadrodaki oyunculardan da haberim yok.

Bende tüpçü ve tayfası gidene kadar elimi ayağım çekmiştim milli maçlar için eskiden beri. Şu an maç olsada olur olmasada. İlgilenmiyorum açıkçası.

GT-I9300 Tapatalk

milli maçlar hep kadıköyde oynanıyor artık. volkanla emrenin yuhalanmasından beri arenaya maç vermiyorlar.

Zor maç çekler çok iyi ve bizde malesef ışık veren bi takım yok galibiyetimiz bana biraz süpriz olur açıkcası yinede başarılar millilerimize.

Euro 2008'i ozledim be o nihatin Cek cumhuriyetine attigi o 2 golu,Arda Turanin isvicreye attigi golu,Semih Şenturkun Hirvatlari son dakika dagittigi o ruhu ozledim be nerede kaldi o ruh.

çeklerin kadro da vasat ama adamların takım oyunu bizden çok iyi. bizde de vasat üstü bir tek arda var gerçi :)

Mehmet Topal stoperde , töre 11 de !

Çek Cumhuriyeti XI: Cech, Kaderabek, Prochazka, Kadlec, Limbersky, Vacha, Darida, Dockal, Rosicky, Pilar, Lafata

Rosicky affetmeyecek

Çek Cumhuriyeti XI: Cech, Kaderabek, Prochazka, Kadlec, Limbersky, Vacha, Darida, Dockal, Rosicky, Pilar, Lafata

Rosicky affetmeyecek

Cech, Kadlec, Rosicky, Pilar ve Lafata dışındakileri tanımıyorum. Bunları da kendi sahamızda yenemiyorsak milli takımı kapatalım Türk halkına ayıp artık.

cek cumhuriyeti'nin kadrosu baya bildigin kotu bir kadro. ama yinede turkiyeyi yeneceklerdir. tryi yenmeyeni doverler

Töre baslayacak, Ozan Tufan-Selçuk ikilisi orta saha da, Topal stoper...

FT ne yapiyor yine

Geri
Üst Alt