Euro 2016 Elemeler 2.Hafta | Türkiye 1-2 Çek Cumhuriyeti | M.S | 10 Ekim

Adamlar hiç oynamadı,1-1 hakkı değil maçın ,ozan çok iyi ve umut .

Selcuk Inan sahanin en kötü oyuncusu acik ara. Gökhan Töre ve Olcay da cöp.

çek defansı alında atın dedi ama yeteneksizlik aktı resmen .....

Allah da çeklerin almasını istiyor :) Işidçi tayyibiye'nin almasını isteyecek değil ya.. her alanda başarısız olarak, yok olarak defolup gidecekler inşallah..

Ilk yarının sonlarına dogru iyi hücum etmeye baslamistik fenada oynamiyoruz umarim 2.yari ayni oyun devam eder. Çekler şu ana kadar kötüydü bundan faydalanmak lazım

★★★》☆

2 yi bulmamız lazım. Haydi rosicky!

muy bien turquia, muy bien turquia diyor ESPN commentator.

Bizim milli takimizdan müthis ilk yari.

böyle devam edersek kazaniriz.

Selçuk, hiç görmedigim hizli oyun oynuyor, Bulut, hiç görmedigimiz pozisyonlara giriyor

Terim effect

oynayacagin futbolu seveyim selcuk inan, ne bicim bir futbolcudur bu ya.

Zaten gruptan çıkamayacak tr. Bari 0 puan çeksin de aklı başına gelsin belki tüpçü falan istifa eder.

Burak'ın yokluğunun Milli Takım'a pozitif yansıyacağı ortadaydı ama bu derece fark yaratacağını kestirememiştim. Cidden takımın ayağındaki pranga kalkmış gibiydi. Bide Selçuk olmasa uçacaklar demek ki. Özellikle hücumda çoğalma muazzam. Umut'un bunda payı büyük. Tek sıkıntı son hareketleri yapamamaları ama o da zaten kronik bir sorun.

Cok iyi futbol oynuyoruz, ama Topal basimizi yakacak gibi duruyor. Köse vuruslarinda alan savunmasini beceremedigimiz halde, devamli ayni hatalari yapmamiz artik burama kadar getirdi. Hocam adam adama markaj yaptir orada, nefes alamasinlar. Alan savunmasinda bir anlik dikkatsizlikte direk gol olarak dönüyor kalene.

Burak'ın yokluğunun Milli Takım'a pozitif yansıyacağı ortadaydı ama bu derece fark yaratacağını kestirememiştim. Cidden takımın ayağındaki pranga kalkmış gibiydi. Bide Selçuk olmasa uçacaklar demek ki. Özellikle hücumda çoğalma muazzam. Umut'un bunda payı büyük. Tek sıkıntı son hareketleri yapamamaları ama o da zaten kronik bir sorun.

Selçuk gayet iyi oynadi ilk yari da.

G. Gönül'e uzun paslar verebildi, tempolu oynadi.

Ozan Tufan başlığı açılır birazdan şu kadar eder, etmez, küçük takım-büyük takım topçusu vs... 658 sene konuşulur artık.

Umut gayet iyi, Burak'ın sakatlığı ilahi bir şey olabilir.

Olcay mesela klas bir oyuncu degil, yani son hareketlerinde cok fazla ariza yapan bir oyuncu. Gökhan keza öyle, ancak onda gencligine bagliyorum bunu biraz. Oyuna Muhamet girmesi lazim...

Rakip 1-1'i haketmedi, biz daha iyi olan taraftik
Umarim kazaniriz
Yalniz saka maka su kadro GS'nin kadrosunun cok altinda ama cok daha iyi bir futbol oynuyor

Geri
Üst Alt