Euro 2016 Elemeler 2.Hafta | Türkiye 1-2 Çek Cumhuriyeti | M.S | 10 Ekim

Bul babayı al parayı diyor kısaca

Bu ülkeden de milli takımından da bir poh olmaz! İki yüzlü Fatih hala Gökhan Töre dingiline sahip çıkacağız diyor. Gelmesin abi gurbetçi oyuncular.. Zaten bu saatten sonra zor gelirler. Ki haklılar da..

Hakan ve Ömer hakli. Cocuklarin can güvenliği yok. Bizim yönetimde bence oyunculari geri cagirmali. Can güvenlikleri yok. Töre birine bir sey yaparsa hesabini kim verecek?

hakan'ın salaklığı bu dandik milli takımda niye oynadın git almanya'da oyna!!! fatih terim zihniyeti ile yakında andorra ve san marino ile aynı torbaya düşeriz!!!

Hakan'la Ömer bir daha zor çağrılır milli takıma.

Yazık, harcanan adamlara bak.
Çağrılmayı bırak kendileri gelmek istemese artık sonuna kadar haklılar.

Resmen bir mafya bozuntusu oyuncu için iki Bundesliga (!!) Oyuncusunu feda etti Sinyore.

Onu da geçtim Bundesligada harikalar yaratan Hakanı oynatmıyor bile beyefendi.

I am the one who knocks!

umarım kazanırız böyle kötü günlerde hiç değilse biraz olsada mutlu oluruz

FT en fazla beraberlik çikartabilir. Izlanda TD'sinin söyledigi gibi bir oyun planinin oldugunu sanmiyorum. Çeklerin oyun plani güçlüdür. FT'nin imparatorluk tamamen gidecek yakinda.

silah zoruyla aliriz maci
artik isi saglama aliyoruz
2016da dünya sampoyunu oluruz

ftden vur emri cekler perisan diye mansetler görürüz cumartesi sabahi

çekler takım oyunu ve fizik olarak bizden üstünler ama öyle ahım şahım bir futbolcuları yok. bir iki tane yıldızları olsa farklı bir çek galibiyeti beklerdim.

Çekler hollandaya karşı kötü oynamadılar. Bence berabere biter maç.

I am the one who knocks!

Hakan çnin babası olmasa ezip gececektik çekleri, simdi ise şanslar eşit. Tabi ftnin taktik dehası sayesinde ibre her an yeniden bize dönebilir.

ftnin kovulduğu veya istifasını verdiği maç olur umarım

Geri
Üst Alt