Euro 2016 Elemeler 2.Hafta | Türkiye 1-2 Çek Cumhuriyeti | M.S | 10 Ekim

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri

qqXYoV.png

turkey_turkish_flag.png
b064825782412.png
czech_republic_czech_flag.png

Euro 2016 Elemeler 2.Hafta
Türkiye - Çek Cumhuriyeti
10 Ekim
21.45
Show TV

Çek Cumhuriyeti yenilmez gibi duruyor.

Milli takımın yenilmesi işimize gelir.Bizim kulüp karışacak gibi duruyor.Medya milli takıma saldırmaya başlar puan kaybı olursa.Biz 2.planda kalırız.

5'lik olman dilegiyle terim

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ölümüne Çekim bu maçta.

Yorumlara bakınca sorunun bende olmadığını anlıyorum. Milli takıma karşı sonradan oluşan bu soğukluğum sadece bana mahsus değilmiş. Ve muhtemelen Türkiye'de bazı adamlar tarihe karışana kadar da böyle olmaya devam edecek...

çekler bizi maymun eder. 0-3 biter. avrupanın en boş takımlarından biriyiz. eskiden doğal yetenekleri olan teknik oyuncularımızdan dolayı bir farkımız vardı. ama şimdi böyle oyuncularımız yok. teknik olarak avrupanın kötü takımlarından biriyiz. altttan gelen iyi bir jenerasyonda yok. her jenerasyon öncekinden daha kötü olmaya başladı. türk futbolunun işi zor.

Son düzenleme:
insallah galatasarayimizdan fazla oyuncu cagirilmaz. zaten zor günler yasiyoruz. belki bazi arkadaslar milliyetciligimi sorgulayacak simdi. ama milli ruh diye biseyde kalmadi. milli takim maclarini bile para manyaklari yüzünden sorunlu sekilde izliyoruz. diger ülkelerde hep devlet kanallari yayinliyorken bizde bi show tv, zirt kanal d, birt atv derken bide araya sifre koyuyorlar. sonra maca bakma imkani sagliyorsun, bakiyorsun emre gibileri kaptan pazubandini takmis, selcuk inan, burak yilmaz gibi o formayi hak etmeyenlerle kurulmus kadro. imPARAtordan bahsetmiyorum bile. yemisim boyle milli ruhu.

Gesendet von meinem GT-I9001 mit Tapatalk 2

milli takım die bir şey kalmadı artık , biat ül imam takımı var şu an ortada.

Baros reis hatrına Çekleri destekliyoruz. Vurduğunuz gol olsun Çek Cumhuriyeti.

Geri
Üst Alt