Euro 2016 Elemeler 2.Hafta | Türkiye 1-2 Çek Cumhuriyeti | M.S | 10 Ekim

tff 1-5 cek cumhuriyeti.

umarim tff okkali bi tokat yer. ceklere basarilar kalbim sizinle

Dualarimiz Cekoslavakyali kardeslerimizle.

Arda,hakan çalhanoğlu,mehmet topal,emre belözoğlu,alper potuk,oğuzhan özyakup,olcan adın,gökhan töre gibi bence oldukça iyi bir orta sahamız var ayrıca kanat beklerimiz gökhan gönül,caner gibi adamlar ama işte forvet burak,umut ve mustafa pektemek...Maalesef herşey burada bitiyor.Hakan şükür,fatih tekke,ümit karan,ilhan mansız gibi adamların beraber oynadığı bir jenerasyondan buralara geldik.Okan yılmaz,ahmet dursun,serkan aykut gib, adamlara sıra bile gelmiyordu.Şimdi bu haldeyiz.

F.Terim ileriye en azından topu bilen mustafa pektemeki koyabilirse orta sahanın işlevselliğini arttırabilir.Her zaman söyledim,yine söylüyorum burak 11'de oynadığı sürece ne biz ne de milli takım uzun vadede birşey kazanamayacak.

Inşallah bizden kimse sakatlanmaz. Tek umudum budur milli aradan.

I am the one who knocks!

Passolig var mi Passolig :)

Valla Cek Cumhuriyeti eski Cek Cumhuriyeti degil tabiki, ama oyun anlayislari bizden cok cok ilerde herzaman.

Yine de Türkiye kazanir gibi bir his var icimde. Olcay, Calhanoglu, Arda vs. isi götürür bence.

Bir yandan umrumda degil milli takim, diger yandan her gün yabancilar ile yüz yüzeyiz ne anlayacaklar onlar tüpcülerden falan agiz kokulari cekilmez simdi.

Başarılar Çek Cumhuriyeti! FT'nin başında olduğu, Volkan ayısı gibi oyuncuların oynadığı milli takım bizim milli takımımız olamaz! En kısa zamanda kovulman dileğiyle FT....

2 sene önceki Manisa'da oynanan Türkiye - Çek Cumhuriyeti maçına gitmiştim. Abdullah Avcı zamanıydı.

Rosicky bir resital şunmuştu o gece. Yine benzer bir tablo olabilir.

kazanamazsak 2016 yi da unutalim

Başarılar ülkemize..

Imparator saçmasapan şeyler denemezse yenebiliriz.

Son 5-6 senedir nefret ettirdiler milli takımdan! Daha da çok uzun süre toparlanmaz artık. Şikeci ve siyasetçi kumandalı kuklaların umrunda değil ülke futbolu. Bu niyetle farklı yenilgi beklediğim maç. Hoş, artık milli maçları izlemiyorum o ayrı mesele.

Yabanci sinirinin ne kadar rezil bir uygulama oldugunu herkesin gorecegi bir mac olur umarim.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Euro 2016 adına her şeyi belirleyecek olan maç.

Cekler 2-0 öne gecer, biz anca 2-1 yapariz mac öyle biter. Ve Euro2016 bizim adimiza baslamadan biter.

Sonra da Terim Demirören halk'tan tekmeyi yer. (Utopia)

bir yanım yenilelim diyor bir yanım kazanalım turnuvalardan çok uzak kaldık

Geri
Üst Alt