Euro 2016 Elemeler 2.Hafta | Türkiye 1-2 Çek Cumhuriyeti | M.S | 10 Ekim

Hadi izlanda sira sende salla bi gol.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Çekler bu maç spikerini ve maçı yorumlayanıda susturdular.Çeeek çaylar 2 oldu.

hayatımda hiç milli takım gol yedi diye sevineceğimi hatırlamazdım..
HAYALDİ GERÇEK OLDU..

Selcuk Gökhan Olcay sahada yokken bu takim ne defans yapabiliyor, ne hücum edebiliyor. Sahada kaos futbolu bile oynayamiyoruz ikinci yari.

Gözüyle bile taktik degistiren hoca hicbirsey yapmiyor. Ilk devre az biraz top oynayan oyuncularin da pili bitti, Cek Cumhuriyeti cok rahat bir deplasman maci oynuyor. Akilli oynarlarsa en az 1 tane daha atarlar.

Yabancı kontenjanı 1 e düşürülsün çok zarar veriyo Türk futboluna.Ronaldo'lar Messi'ler Hummels'ler Ramos'lar Iniesta'lar çıkacak çünkü.

maçı izleme takımı destekleme ama yenilen gole nasıl sevinirsin ? bende izlemiyorum ve o tüpçü oldugu sürece maç izlemiyorum ama asla yediğimiz gole sevinmem . 3 gün sonra istemediğiniz bir adam GALATASARAY ın basına geçincede yenilen gole sevinebilecekmisiniz ?

he sevinin gol yedik diye.sizin gibi tipler insanı şuradan soğutuyor.

Buradaki herkes mal bir sen mi akıllısın? Biz neye, neden seviniyoruz idrak edemiyor musun?

Bu takım bizim mili takımımız falan değil. Hırsızların, şikecilerin, Türk futbolunun ve Türkiye'nin içine edenlerin takımı. Bu takımı desteklemek hainliktir.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Tüpçü, milli takımın yiyebileceği muhtemel bir men' e kılıf hazırlamış oldu.

Selcuk Gökhan Olcay sahada yokken bu takim ne defans yapabiliyor, ne hücum edebiliyor. Sahada kaos futbolu bile oynayamiyoruz ikinci yari.

Gözüyle bile taktik degistiren hoca hicbirsey yapmiyor. Ilk devre az biraz top oynayan oyuncularin da pili bitti, Cek Cumhuriyeti cok rahat bir deplasman maci oynuyor. Akilli oynarlarsa en az 1 tane daha atarlar.

çekleri de yorumlasana biraz murhan tuttuğun takım onlar değil mi?

Umut, Burak gibi futbolcuları forvette oynatmaya devam 2031 şampiyonasına katılırız anca.

Hep bunlar yabancı oyuncuların yüzünden.
Aslında UEFA'ya bir banka sponsoru daha bulup Avrupa kulüplerine "en az 3 Türk oyuncu oynatma" zorunluluğu getirilmeli. Değil mi Tüpçü...

Geri
Üst Alt