Euro 2016 Elemeler 2.Hafta | Türkiye 1-2 Çek Cumhuriyeti | M.S | 10 Ekim

Bunlarda bu yuzsuzluk varken su grubu sıfır puanla bitirelim yinede ne Tff ne de teknik heyet istifa eder.

★★★》☆

Bu maçtada diyeceği şey belli.Hakem penimizi vermedi.Verseydi hersey deişik olurdu.Çünkü kendinde hiç suç yoktur bay paratorun.

Ligin kalitesi yerlerde.

Maclar keyifsiz.

Seyirci gelmiyor.

Milli takim rezalet.

Tupcu tesekkuru hakediyor.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

:asd:

fatih kudurmustur simdi soyunma odasinda. en cok tupcunun suratini merak ediyorum.

tamam burukluk olabilir avrupa sampiyonasinda olmayacaz ama bu nefret ettigimiz insanlarin oyuncagi haline gelen milli takimda basarisiz oluyor dogal olarak bu insanlar basarili bi sonuctan sonra tv karsisina gecip ehehe bakin biz basardik diyemeyecek. rezil olun hepiniz

1 maçlıgına terimi alsakmı acaba fenere koyar geri göndeririz

reziliz inşallah daha rezil oluruz zerre umrumda değiller artık en basitinden en düşük bilet fiyatını 50 lira yapıp bağıran seyirciyi stada çekemedik...bu kadar aciziz paragözüz işte...alın şimdi stad gelirini dürüp bi tarafınıza monte edin...tff başkanının yüzü kızarır mı bi sorumluluk hisseder mi ? şeyinde bile olduğunu sanmıyorum...

Yildirim Demirören göbek atar bu skorla Şrefsiz Türk futbolun haline bak.Yabancilari sevmezsin ama bir koyarlar ki aklin hayalin durur.Gordun mu sevmedigin yabancilari.

Ülkeyi her alanda b.k götürüyor, batırmadığınız ne kaldı çok merak ediyorum.

GS düşmanlarını üzdüğün için teşekkürler ÇEK CUMHURİYETİ.

Ne demirören nede terim karakter sahibi olmadığı için bu gece rahat rahat uyurlar.
istifa filan akıllarının ucundan bile geçmez.
Oyuncular bile sıkılmış artık milli takım filan olaylarından terimin gazı sadece 10 dakika etki etti.

al hadi mutlu ol

fatim-terim-what-can-i-do-sometimes.jpg
samtaymiz big geymiz ;) ahahahahahahah

Yabancı futbolcular Türk futboluna zarar veriyor.
Bu akşamki mağlubiyetimizin tek sorumlusu yabancı futbolculardır.

Prandelli şu maçı izlesin kanatlı bir sistemle çıkalım maça Caner ve GG'nin arkasına atılacak her top pozisyon olur. Selçuk-Mustafa Sarp başlığı vardı sanırım kilitlendi. Selçuk artık Sarp kadar da verimli değil, yazık..

Geri
Üst Alt