Euro 2016 Elemeler 3.Hafta | Letonya 1 - 1 Türkiye | M.S | 13 Ekim

Buna göre 2008 de yarı final oynayan takımı desteklemediniz demekki. veya milli takım elensin diye dua eden bi ton insan vardı demekki memlekette.

Bazi üyelerimize göre de milli takim 2011den önce her zaman temiz, karakterli insanlarla dolu bir takimmiş.

2011den önce torpil veya siyasi hiç bir zaman olmamiş :D

Ben kimseye suç bulmuyorum. Suçlu fedarasyonun başındaki yaratıkdır. Her geçen gün daha çok kaosa sürükleniyor futbol. Takımlar iyi futbolcu yetiştiremiyor. Ayrıca bu grupta çok saçma işler oluyor. Buda bizim şansızlığımız herhalde. İzlanda diye bi takım çıktı herkes 2şer 3er sallıyor. Hiç hesapta olmadan.

Fatih Terime inaniyorum basaracak grupdan cikacagiz sabirli olmak lazim bence.

Cümleten geçmiş olsun arkadaşlar yine bir turnuvaya katılamama başarısını elde ettik.

2002 ve 2008'i yaşayanlar kanaatimce şanslı insanlar, çünkü çok uzun bir süre bir daha gelmeyecek böyle başarılar.

Çocuklarımıza anlatırız artık eskiden neler yaptığımızı.

I am the one who knocks!

Bazi üyelerimize göre de milli takim 2011den önce her zaman temiz, karakterli insanlarla dolu bir takimmiş.

2011den önce torpil veya siyasi hiç bir zaman olmamiş :D
Eskiden de vardı, bu sebeple şimdikini makul görün zihniyetine karşıyım.

Mağara çağında elektrik yoktu, şimdi de elektiriksiz yaşayın bakalım katlanabiliyor musunuz? Herşey gelişip dururken geri adım atmaya isyan ediyorum, bunların 3 Temmuz 'dan bu yana aleni yapılmasına isyan ediyorum. Kayıpları gördükçe geri adım atmamalarına, "kör gözün parmağına" oynamalarına isyan ediyorum.

Birileri de çıkıp ilk kez şimdi mi oluyor bunlar? Ne olmuş canım? diyor. Hadi be.!

ama ama ama adam latvia diyebiliyor beyler bunun hiç mi önemi yok :D

Eskiden de vardı, bu sebeple şimdikini makul görün zihniyetine karşıyım.

Mağara çağında elektrik yoktu, şimdi de elektiriksiz yaşayın bakalım katlanabiliyor musunuz? Herşey gelişip dururken geri adım atmaya isyan ediyorum, bunların 3 Temmuz 'dan bu yana aleni yapılmasına isyan ediyorum. Kayıpları gördükçe geri adım atmamalarına, "kör gözün parmağına" oynamalarına isyan ediyorum.

Birileri de çıkıp ilk kez şimdi mi oluyor bunlar? Ne olmuş canım? diyor. Hadi be.!

Elbette bu durum her zaman böyle oldu diye ayni şey'i istememek lazim, fakat

milli takim'i, Demirören ve şike olayindan hariç, kadro da karaktersiz oyuncular var diye desteklemeyen renktaşlarin mantigi biraz tuhaf geliyor bana.

Oysa her zaman öyle oyuncular bu takimda vardi, .

milli takimda torpil veya siyasi 2011den önce yokmuş zanneden veya öyle demek isteyen renktaşlardan bahsediyordum.

Yoksa türk futbolunu her zaman gelişmesini isterim.

Son düzenleme:
Ft'yi bende sevmem, bizi bırakıp parayı görüp koşa koşa gitmesinden dolayı bazılarınız sinirli, doğal olarak başarısız olmasını istiyorsunuz, ama milli takım Ft kötü teknik direktör olduğu için bu durumda değil, mesele çok daha büyük,

Ülkemizin içinde bulunduğu durum maalesef içler acısı, tarihimiz boyunca yaşadığımız en büyük alenen yapılan soygunlar, düzensizlik, kayırmacılık bu dönemde haramzadeler zamanında yaşandı, her yeri manipüle ettiler, herşeyi zapturapt altına aldılar, bunlardan birisi de TÜRK FUTBOLU.

Hanginiz haftasonu derbi olduğu için heyecanlısınız, birçoğunuzun benim gibi umurunda olmadığını düşünüyorum, çünkü yensek bir şey değişmeyecek, baştakiler kimi isterse o şampiyon oluyor, adam göstere göstere şike yapıyor cumhurbaşkanı adamı aklamak için şekilden şekile giriyor, artık bizler spor müsabakası izlemiyoruz tiyatro izliyoruz, bu ülkede herkes cahil değil neyin ne olduğunu birçoğumuz biliyoruz görüyoruz, bunların eli lanetli neye el atsalar kurutuyorlar, bu düzenle TÜRK FUTBOLU GE-Lİ-ŞE-MEZ.

Bilal Kısa şapkadan tavşan çıkartmasaydı Letonya'ya yine yenilecektik.

Gerçekten devrimi yaptı FT helal olsun :D

En kötüsü de insanları milli takıma bile düşman yaptı bu adamlar.
Artık yüzlerini bile görmek istemiyorum.
İnsanlar artık TSL izlemeyecekler futboldan soğuttular bizi.

Son düzenleme:
türk futbolun yöneticileri türk futbolun gelişmesini degil, nasil çok para kazanabiliriz düşünerek yönetiyorlar.
Sen açik açik şike yapan kulübü cezalandirmazsan, sonra belirli kulüplere haksizlik yaparsan futbolu öylece içine edersin.

Altyapi gelişme diye birşey de yok, Ozan Tufan ve Potuk gibiler bu ligde harcanilir, bir yanliş pas ve millet onu yeni Selçuk Sahin ilan eder, bir güzel gol de yeni Hagi yaparlar seni. Ülke de spor yorumcular bile ne kadar yalaka, fanatik ve cahil oldugunu gösteriyorlar.

Oyuncular da medya sayesinde kendilerini prens zannederek ülke için mücadele etmek yerine ben riske girmeyim diye saha da etkisiz kaliyorlar, ben güzel pas verim gerisi digerleri yapsin mantikla hareket eden pek çok milli takim oyuncular var.

şimdik Terim'e 1001 laf atabilirsin de sonuçta onca sene başarisizlik Terim'in suçu degil, türkiye de sistemsizlik ve futbol cahili tff'nin suçu'dur.

Tek çözüm, FIFA bize şikeyi cezalandirmadin diye müthiş ceza vermesi.
O zaman şuanki rüşvetçiler yerine akilli insanlarin (isterse Fenerbahçeli bile olsun) türk futbolu yönetmesi.

Son düzenleme:
türk futbolun yöneticileri türk futbolun gelişmesini degil, nasil çok para kazanabiliriz düşünerek yönetiyorlar.
Sen açik açik şike yapan kulübü cezalandirmazsan, sonra belirli kulüplere haksizlik yaparsan futbolu öylece içine edersin.

Altyapi gelişme diye birşey de yok, Ozan Tufan ve Potuk gibiler bu ligde harcanilir, bir yanliş pas ve millet onu yeni Selçuk Sahin ilan eder, bir güzel gol de yeni Hagi yaparlar seni. Ülke de spor yorumcular bile ne kadar yalaka, fanatik ve cahil oldugunu gösteriyorlar.

Oyuncular da medya sayesinde kendilerini prens zannederek ülke için mücadele etmek yerine ben riske girmeyim diye saha da etkisiz kaliyorlar, ben güzel pas verim gerisi digerleri yapsin mantikla hareket eden pek çok milli takim oyuncular var.

şimdik Terim'e 1001 laf atabilirsin de sonuçta onca sene başarisizlik Terim'in suçu degil, türkiye de sistemsizlik ve futbol cahili tff'nin suçu'dur.

Tek çözüm, FIFA bize şikeyi cezalandirmadin diye müthiş ceza vermesi.
O zaman şuanki rüşvetçiler yerine akilli insanlarin (isterse Fenerbahçeli bile olsun) türk futbolu yönetmesi.
[FONT=pt_sansregular]Rıdvan Dilmen :
"Ben Fenerbahçeliyim.. İnsanlar bana gönül koyabilir ama Başbakanımızın şahsına karşı yapılan tezahüratları kınıyorum. 3 Temmuz sürecinde Sayın Başbakanımız [/FONT]
Tayyip Erdoğan[FONT=pt_sansregular], herkesten fazla Fenerbahçelilik göstermiştir. Bildiğim için söylüyorum. Bu ayrıntıların hepsini sayın Aziz Yıldırım biliyordur ve konuyla ilgili açıklama yapmasını bekliyorum. Bir Fenerbahçeli olarak gerçekten çok üzüldüm. Çok ciddi hizmetleri olan ülkenin Başbakanına haksızlık yapıldığını düşünüyorum. Neden haksızlık yapıldığını da Başkan Yıldırım'ın açıklamasını bekliyorum. Beğenmeyebilirsiniz, oy kullanmayabilirsiniz. Zaten Fenerbahçe kulübüne siyasetin karışmaması lazım. Sayın Başbakan herkesten fazla Fenerbahçelilik yapmıştır hiç haketmedi"

Çok yaşa Dünya Liderimiz :D

Feneri düşürmeyen,yabancı sınırının kalkmasını engelleyen güç RTE'dir.
YD falan hepsi birer figüran sadece.[/FONT]

Son düzenleme:
Dün %100 futbolda Rıdvan "Ülkenin uluslararası dinlenmeye mi ihtiyacı var anlamadım, biraz aramı versek Avrupa'ya gitmesek mi" gibi bir lafı oldu, takımın kötü futbolu üzerine yorum yaparken bu lafları söyledi, bence bir şeyler dönüyor, Allah sonumuzu hayır etsin.

Dün %100 futbolda Rıdvan "Ülkenin uluslararası dinlenmeye mi ihtiyacı var anlamadım, biraz aramı versek Avrupa'ya gitmesek mi" gibi bir lafı oldu, takımın kötü futbolu üzerine yorum yaparken bu lafları söyledi, bence bir şeyler dönüyor, Allah sonumuzu hayır etsin.

Ridvan´in akil hocaligi yaptigi bir ülkede futbolun dibe vurmasindan daha dogal ne olabilir?

Adamlar toplaniyor, Ridvan, Acun´lu bir masada ülke futbolunu dizayn ediyorlar. Hic de acimiyorum. Men etsinler. Zerre üzülmem.

Insanlarin bazi rezilliklerin farkina varmasi icin bide bunun gerceklesmesi gerekiyor herhalde.

Zaten Galatasaray´dan da bu Baskanlarla ve zihniyetle bi 3-4 sene hicbirsey olmaz zaten.

[FONT=pt_sansregular]Rıdvan Dilmen :
"Ben Fenerbahçeliyim.. İnsanlar bana gönül koyabilir ama Başbakanımızın şahsına karşı yapılan tezahüratları kınıyorum. 3 Temmuz sürecinde Sayın Başbakanımız [/FONT]
Tayyip Erdoğan[FONT=pt_sansregular], herkesten fazla Fenerbahçelilik göstermiştir. Bildiğim için söylüyorum. Bu ayrıntıların hepsini sayın Aziz Yıldırım biliyordur ve konuyla ilgili açıklama yapmasını bekliyorum. Bir Fenerbahçeli olarak gerçekten çok üzüldüm. Çok ciddi hizmetleri olan ülkenin Başbakanına haksızlık yapıldığını düşünüyorum. Neden haksızlık yapıldığını da Başkan Yıldırım'ın açıklamasını bekliyorum. Beğenmeyebilirsiniz, oy kullanmayabilirsiniz. Zaten Fenerbahçe kulübüne siyasetin karışmaması lazım. Sayın Başbakan herkesten fazla Fenerbahçelilik yapmıştır hiç haketmedi"

Çok yaşa Dünya Liderimiz :D

Feneri düşürmeyen,yabancı sınırının kalkmasını engelleyen güç RTE'dir.
YD falan hepsi birer figüran sadece.[/FONT]
Birde aklıma takılan birsey var bence de tayip feneri düşürmedi de peki bu hacıosmanoglu hem bunlara ağzına geleni sayıp hemde tayip in nasıl hala pesinde dolaşıyor bende hala bunu çozemiyorum.

Birde aklıma takılan birsey var bence de tayip feneri düşürmedi de peki bu hacıosmanoglu hem bunlara ağzına geleni sayıp hemde tayip in nasıl hala pesinde dolaşıyor bende hala bunu çozemiyorum.
Bir diğer garip olay ise bu şahsın Trabzon'da rekor oy alması.
Bunu da hiç anlayamadım.

Türk futbolunun selameti için MT nin ceza yemesi gerekiyor. Ve yabanci kurali saçmaligina son verilmesi lazim.

Ceza gelirse tüpçüyü oraya oturtup sikeyi aklamanin yanlis oldugunu belki anlarlar. Yoksa Türk futbolu Derwall öncesine dogru gidiyor galiba. Ben bu kadar kötü Türk futbolcularinin oldugu bir dönem hatirlamiyorum.

Şu anda Milli Takım'da yer alan 2-3 futbolcu dışında hiçbiri o formayı haketmiyor. Mert Günok, Tarık Çamdal, Alper Potuk, Salih Uçan, Oğulcan Çağlayan, Kerim Frei, Hakan Çalhanoğlu, Mustafa Yumlu, Yiğit İncedemir ve başka isimlere şans verilmeli. Zaten artık kaybedecek bir şey kalmadı.

Geri
Üst Alt