Euro 2016 Elemeler 3.Hafta | Letonya 1 - 1 Türkiye | M.S | 13 Ekim

İzlanda 9, Çek Cumhuriyeti 9. Üstelik ikisi de Hollanda ile birer maç oynadı. Bizim iki Hollanda maçımız var.

Bye bye Ceyhan Prensi Fatih. :(

Ozan Tufani Almak lazim cocuk baya iyi oynuyor Melo-Ozan ile On liberomuz 10 numara olur.

iyi oynuyoruz ama bitiremiyoruz.

letonya duvari iyiymis.

ya bir sekilde gol atip yeneriz, ya letonya son anda dandik golle bizi maglup eder.

bu arada hollanda 2-0 yeniliyor :D

Hollandalilar en cok RVP'ye sövüyor :asd:, lükse bak.

Bu arada modern futbolu izleyince ben de artık Selçuk ve Melo ortasahasının son derece geride kaldığını görebiliyorum. Hem tempo, hem hız hem de pas yeteneği lazım artık.

Melo ve Selçuk kağnı gibiler artık.

Hollanda da mala bagladi, her maci kazanmamiz lazim turnuvaya katilmak icin bence.
Yine Türkiye'siz bir turnuva izlicez

Letonyayı destekleyen şudur budur sonuçta ülkenin milli takımı diyenler falan gülüyorum size.. Biz keyfimizden mi destekliyoruz? Futbolu yöneten(!) kişilerin başarısızlık, daha çok başarısızlık sonunda gideceklerini bildiğimiz için Letonyayı destekliyoruz. Yok milli takım kazansın falan diyorsunuz da.. Milli takım kazanırsa bu adamlar bunu başarı sayıp daha çok kalacak başımızda ve daha kötü olacağız? Bunu düşünemiyor musunuz? İşin gerçeği bugün letonyayı destekleyen bu ülkenin iyiliğini daha iyi yerlerde olmasını isteyen gerçek vatanseverlerdir.Artık bunu kavrayın!

UltrAslan bile destekliyor milli takimi ama bizim gsc hipster grubu bir kaç rüsvetçi basta oldugu için milli takim düsmani olmus.

Bosuna bahane filan arama.

UltrAslan bile destekliyor milli takimi ama bizim gsc hipster grubu bir kaç rüsvetçi basta oldugu için milli takim düsmani olmus.

Bosuna bahane filan arama.
Ua ftnin maaşlı çetesi olduğu icin desteklemeleri normal sn ak sukru.

Hollandanin yenilmesi o kadar önemli ki. Ahahahaha haydi ft haydiiiiiiiii.

Biz bu gurupta 4. Oluruz ilk günde dedim şimdi dahada eminim. Gerisi hikaye bence. Hollandanın yenilmesi bizim adımıza en kötüsü oldu, bizim maça ciddi asılıp 6 puanı alırlar. Biz 12-13 puanda kalırız

Bu maçı kazansak bile tren kaçtı zaten. Rakiplerin durumu ve puan tablosu ortada. Oynanmamış iki Hollanda ve ayrıca Çek, izlanda deplasmanları var.

Futbol olarak aşağıladığımız ülke takımları hem daha iyi oynuyor hem de daha iyi yönetiliyor.

GT-I9300 Tapatalk

Geri
Üst Alt