Euro 2016 Elemeler 3.Hafta | Letonya 1 - 1 Türkiye | M.S | 13 Ekim

Öyle ya da böyle, çarptıra çarptıra, orta sahadan falan bilmem ama bir şekilde golü atıp kazanır bizimkiler.

Canlıdan girin Türkiye'ye.

bıktık su fatihlerden

altaylı kim ki su macı yorumluyor

ülke kokusmus

UltrAslan bile destekliyor milli takimi ama bizim gsc hipster grubu bir kaç rüsvetçi basta oldugu için milli takim düsmani olmus.

Bosuna bahane filan arama.

Ne alakası var Şükür.. Bu turnuvaya gidersek bak bizim yabancı kısıtlamamızdan dolayı başarı geldi diyecek yüzsüzler var mantığın değişmesi için dibe çöküş şart ben o yüzden destek falan vermiyorum!!! VERMİYORUM!!! ne derseniz deyin istemediğimden değil aksine her turnuvada görmek istediğim için şimdi başarısız olmasını istiyorum artık 1 Turnuvaya katılıp 10 turnuva kaçıran bir takım görmek istemiyorum...

7 yabancı olsa en azından şöyle bir takım yapsak:

---------------------Muslera---------------

Yerli--------Chedjou---------Semih-------Yerli

---------------------Darida------------------

Olcan-------Sigurdson------Sneijder------Bruma

--------------------Yabancı----------------

Letonya insallah bir sekilde en az bi tane atar. Haydi Letonya!

hakem letonyanın penaltısını vermedi

yazıklar olsun,böyle gariban ülkelerin hakları yeniyor

Ne alakası var Şükür.. Bu turnuvaya gidersek bak bizim yabancı kısıtlamamızdan dolayı başarı geldi diyecek yüzsüzler var mantığın değişmesi için dibe çöküş şart ben o yüzden destek falan vermiyorum!!! VERMİYORUM!!! ne derseniz deyin istemediğimden değil aksine her turnuvada görmek istediğim için şimdi başarısız olmasını istiyorum artık 1 Turnuvaya katılıp 10 turnuva kaçıran bir takım görmek istemiyorum...

TFF türk futbolun içine ettigini inkar etmiyorum fakat milli takim sadece onlarin takimi degil, HEPIZIMIN takimi demek istedim.

Ayrica türk milli takimin rakiplerini destkleyerek ne basardigini anlamiyorum.

sonuçta sizin bileceginiz birsey, ama tuhaf birsey oldugunu düsünüyorum.

Valla ben bu kadroyu gördükten sonra F. Terim'in teknik bilgisini anlamış değilim sorgulamak haddime değil fakat biri Arda'nın solda iyi oynadığını söyleyerek kandırmış bence Arda sağ tarafta daha iyi oynuyor bence , serbest yada ofansif ortada olur ama solda Galatasaray'da iken iyidi Atletico'da gol yollarındaki çoğu etkili yeri sağa yakın olmuştur yada ortadan bence F. Terim izlemiyor hiç bir oyuncuyu kulübünde.

7 yabancı olsa en azından şöyle bir takım yapsak:

---------------------Muslera---------------

Yerli--------Chedjou---------Semih-------Yerli

---------------------Darida------------------

Olcan-------Sigurdson------Sneijder------Bruma

--------------------Yabancı----------------

Yerli sağ bek? :D Tarık, Salih, Veysel'i aldık zaten 2 yılda ne kadar genç sağbek potansiyeli olan yerli varsa aldık bi Şener kaldı dışarda :D

Sneijder oyundan çıktı. Milli takımda o eski etkinliğini gösteremiyor artık. Nerde o 4 sene önceki Sneijder.

2002 Dünya Kupasında Brezilya ile oynadığımız ilk maçın kadrosunda 9 Galatasaray'lı....
Biz boşuna demiyoruz ; Galatasaray varsa Türkiye de var...
Galatasaray'ın üstüne oynadığınız, yıpratmaya çalıştığınız her an her dakika Türk Futbolu da heba olmaya mahkumdur.

Korumaya çalıştığınız Fenerin suçu şike yapmak...
Üstüne oynadığınız Galatasaray'ın suçu Türk Futbolunu ayakta tutmak...

Dürüstlük ve iyi niyetten uzak olduğunuz o kadar aleni ki... Siz devam edin. En sonunda yok olup bittiğinde Türk Futbolu; Onu yine ayağa kaldıracak biziz.

sdfsdf.jpg

Bu arada Bilal naptı ya la öyle :k19:

Olcan ve Adem Büyük girmeli.

Geri
Üst Alt