Euro 2016 Elemeler 3.Hafta | Letonya 1 - 1 Türkiye | M.S | 13 Ekim

7 yabancı olsa en azından şöyle bir takım yapsak:

---------------------Muslera---------------

Yerli--------Chedjou---------Semih-------Yerli

---------------------Darida------------------

Olcan-------Sigurdson------Sneijder------Bruma

--------------------Yabancı----------------

Sigurdsson gercekten cok klas oyuncu ama alabilecegimizi hic düsünmüyorum. Cift haneli rakam ödemen lazim onun icin, bunu biz yapacak durumda degiliz.
Ayrica Melo'yu 1-2 mac sonra kesmek hic mantikli bulmuyorum, Selcuk kadar kredisi yokmu adamin?
Gecen sezon takimi ayakta tutan adamdi, normal haliyle Melo Darida'yi cebine sokar.

Güzel gol attı bilal.

Gerizekalı kaleci kalesine dursa gol olma ihtimali yok. Kafasına çarpardı top en fazla.

2002 Dünya Kupasında Brezilya ile oynadığımız ilk maçın kadrosunda 9 Galatasaray'lı....
Biz boşuna demiyoruz ; Galatasaray varsa Türkiye de var...
Galatasaray'ın üstüne oynadığınız, yıpratmaya çalıştığınız her an her dakika Türk Futbolu da heba olmaya mahkumdur.

Korumaya çalıştığınız Fenerin suçu şike yapmak...
Üstüne oynadığınız Galatasaray'ın suçu Türk Futbolunu ayakta tutmak...

Dürüstlük ve iyi niyetten uzak olduğunuz o kadar aleni ki... Siz devam edin. En sonunda yok olup bittiğinde Türk Futbolu; Onu yine ayağa kaldıracak biziz.

sdfsdf.jpg

Bu arada Bilal naptı ya la öyle :k19:

O takımdaki türk Galatasaraylılar Avrupa 3.sü Dünya 3.sü ve Uefa ve Süper Kupayı gördü.

Bu bilal bizim tüm yerli oyuncularimiz ile top diye oynar

Sigurdsson gercekten cok klas oyuncu ama alabilecegimizi hic düsünmüyorum. Cift haneli rakam ödemen lazim onun icin, bunu biz yapacak durumda degiliz.
Ayrica Melo'yu 1-2 mac sonra kesmek hic mantikli bulmuyorum, Selcuk kadar kredisi yokmu adamin?
Gecen sezon takimi ayakta tutan adamdi, normal haliyle Melo Darida'yi cebine sokar.

Kesmek değil. Bence ortasahamız Melo da dahil eskidi. Son kullanma tarihi geçti. Darida artık modern futbolda Melo'nun önünde.

Geri
Üst Alt