Euro 2016 Elemeler 3.Hafta | Letonya 1 - 1 Türkiye | M.S | 13 Ekim

futboldan tamamen sogudum. Milli takimin basarisiz olmasini istemem ama basarili olabileceklerine inanmiyorum, ve Milli takim galib gelsin de ne olursa olsun düsüncesine katilamiyorum. Bunu vatan haini olarak algiliyan var ise kendisini birdaha gözden gecirmesine tavsiye ederim.

üzülüyorum, Türk futbolumuzun geldigi bu haline ve bu günlere üzülüyorum. Tamamen kontrollunu kayip etmis ve satilmis Türk futbolunda ve bu sikecilerle isbirliginde olan herkesten igreniyorum.

Hollanda maçında da rüzgar var herhalde

BERkay & eKİN & Berkin

izlanda ve çek cumhuriyeti banko çıkar hollanda da kalan maçlara asılır tüpçü ve saz arkadaşı ft de şarapçılar gibi dolanır kol kola

Yahu ligimizde doğru düzgün gol atılmıyor, bütün oyun süreyi durdurmak ve rakibi oynatmamak üzerine. Gayet normal bu durum. Ligimizin aynası.

İzlanda ofansif hattı müthiş adamlar çok fena paylaşıyorlar.

bence bu milli takimi kimse benimseyemiyor bence hele su son olaylarda sonra iyici taraftar kayip etti milli takim sirf inat olsun diye gökhan töre yi oynatiyor ,yani bakin ben hakliyim ve sonuna kadar oynaticam diyor haksizda olsam hakliyim demek istiyor büyük ego.

Bizim her alacagimiz galibiyet sadece günü kurtarir baska katkisi yok yani kaybedelim diyenleri anlamak lazim bosu bosuna kendi bayraklarini tasiyan bir takimi neden kaybetmelerini istesinler.

bence bu milli takimi kimse benimseyemiyor bence hele su son olaylarda sonra iyici taraftar kayip etti milli takim sirf inat olsun diye gökhan töre yi oynatiyor ,yani bakin ben hakliyim ve sonuna kadar oynaticam diyor haksizda olsam hakliyim demek istiyor büyük ego.

aynisi israrla stoper oynatilan mehmet topal icin de gecerli

bugün kazansak yarın bu yapılanma ile gene rezillik çıkacak. finallere gitme şansımız da 0. bari peşinen kaybedelim rezillik çıksın da değişim hızlı gelsin.

Geri
Üst Alt