Euro 2016 Elemeler 3.Hafta | Letonya 1 - 1 Türkiye | M.S | 13 Ekim

Euro 2016 ev sahipliğini bize vermemeleri bütün planlarimizi alt üst etti derler.

Bir Türk Milliyetçisi , Atatürkçü ve Cumhuriyet sevdalısı olarak benim futbolda herhangibir MİLLİ TAKIMIM YOK ,
evet ben süzme HAİNİM !

3 tane bilerek gol yedi diye bu çocuğu milli takıma alın diyen tupçuden beteri bir cumhurbaşkanımız var bizim. Atatürk'e düşman, pabuç kutusunda paralar gemicikler say say bitmez. Ne yapalım Türk değilim diip ulkeyimi terkedelim kanka.

Şu futbol fakiri Letonya bile futbolun en basit gerçeğini yerine getiriyor, topa sahip oldular mı biri mutlaka boşa çıkıyor.

Bir de bizim sığırlara bak.

BERkay & eKİN & Berkin

Beşiktaş'lı büyük yıldızlar Letonya'yı deviremedi. Ölü dedikleri Hamit'e muhtaçlar :red:

Hamit alsa şu maçı da moral olsa bari

Yahu Arda her kuşu öptük sıra kargaya geldi.

Kaptanlık bandını Hamit'e vermeye çalışıyor. Ne gerek var la o dakikada buna.

Kalecileri tam kova, Hamit uzaktan yazabilir bi tane.

Hamit'i oyuna almak acizliktir. Terim korkusundan ne yapacağını bilmiyor. Beter olsun.. Serseri Töre'nin yerine Olcan oynaması gerekirken adam oyuna bile girmiyor. Nedir bu adamın çektiği?

Terim:keşke telefonu titreşimde değilde seslide bıraksaydım geçen sene diye düşünüyordur.:D :D

ahaha letonya atmış terim yalamaları çıldırmış hain main yakıştırması yapıyorlar bezelye kadar beyinleriyle gördüm ki....Ayrıca bu takımın başında terim olmasa bugün burda hainlikten bahsedenler en büyük letonya taraftarı olur burda en azından biz dürüst davranıyoruz..ah imparator ah sen nelere kadirsin :D

Geri
Üst Alt