Euro 2016 Elemeler 3.Hafta | Letonya 1 - 1 Türkiye | M.S | 13 Ekim

3 tane bilerek gol yedi diye bu çocuğu milli takıma alın diyen tupçuden beteri bir cumhurbaşkanımız var bizim. Atatürk'e düşman, pabuç kutusunda paralar gemicikler say say bitmez. Ne yapalım Türk değilim diip ulkeyimi terkedelim kanka.
Benim millilik , milliyetçilik anlayışımda futbolun yeri yok , ben şimdi değil çok çok uzun zamandan beridir vakti zamanındaki " Range Rover " krizinden beridir aynı fikirdeyim , o zamandan sonraki yaşanan bir sürü benzer konuda bu fikrimi pekiştirdi ,
şu son 3 senedeki olaylara hiç girmiyorum zaten ,
Dünyanın en ya.şk spor dalı olan futbolda ülkelerin isimlerini taşıyan takımları desteklemek yada desteklememenin herhangi önemi yok hatta bana göre özellikle son birkaç senedeki yaşadıklarımızla o asil Ay-Yıldızlı al bayrağın bu "milli takım" denilen oluşum üzerinde bulunması dahi o bayrağa hakarettir !

kasaba gitsin kasaba sinirlendiyse gene tripten tribe koşuyor

ediyor

letonya 2 puana yükseliyor,turkey 1 puan
Teşekkürler, Letonya dan ziyade Kazakları merak ediyorum. Averaj durumları nedir diye?

Ulan kansız tüpçü, çakma imparator. Sayenizde Kazakistanın averajını hesaplıyoruz. Allah belanızı versin!!!

BERkay & eKİN & Berkin

Teşekkürler, Letonya dan ziyade Kazakları merak ediyorum. Averaj durumları nedir diye?

Ulan kansız tüpçü, çakma imparator. Sayenizde Kazakistanın averajını hesaplıyoruz. Allah belanızı versin!!!

BERkay & eKİN & Berkin

bizle ayni averajlari var (bir gol fazla attilar ve yediler)

Şu kadroyu Süper Ligde oynatsan düşmemeye oynar. Hadi bilemedin az üstünde bitirir.

Şu letonyalı oyuncular büyük ihtimal bakkal kasap berberdir bir çoğu.Rezillik şunlarla 1 1 lik skor.

Ah ulan ah Letonya'dan %10 daha iyi bir takım olsa 3 atmıştı şu an :(

Gururlari olsa ft ve yd brothers istifa eder mactan sonra.

Bu dakikadan sonra kazanırlarsa utanmadan bir de artislik yapacaklar değil mi?

Şuan yıldırım Demirörenin yuz ifadesini düşüyorum da ulan ya ahahshajahahahhajj

Prekazi: Galatasaray iyi, Milli Takım'da iyi, Galatasaray kötü, Milli Takım'da kötü.

Geri
Üst Alt