Euro 2016 Elemeler 3.Hafta | Letonya 1 - 1 Türkiye | M.S | 13 Ekim

şu an fatih terim istifa etse ve letonya'da çalışmak istiyorum dese letonya liglerinden tek takım bile ilgilenmez ve bu adam İMPARATOR.

...

Ekli dosyalar

• uploadfromtaptalk1413232986856.webp
    uploadfromtaptalk1413232986856.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 218
ft'nin bir meshur lafi vardir: "kulun bir plani varsa, allahin da bir plani var" :)

Hollanda bizi iki maçta da yener, Çekler orada yener, İzlanda burada yener.

Bir Kazakları yenersek yeneriz.

ne olmuş tüp milli takımı Letonya'yı yenememiş mi ?

Türkiye'de bu kirli futbol düzeni ve federasyonu devam ettikçe daha çok mağlubiyetler görürüz..

Eserinizle gurur duyun tayyip ve demirören

Allah'ın adaleti diyecek bir şey yok, futbolu idare eden adamların çekmesi gereken şeyleri tüm Türk halkı çekiyor orası ayrı ama olsun, Allah'ın adaleti şaşmaz, ilahi adalet. Sen halkına spor konusunda zulüm yaparsan, sonucu bu olur. Şikeye ceza verme, şike yapanları koru kolla, al sana futbol ve marka değeri, daha iyi günleriniz.

Ahahahahah sinirlerim bozuldu :D

Türkiye'de Galatasaray'a rağmen futbol diye bir kavram olmaz, bunu o kalın kafalarına sokacaklar

Tüpçünün olduğu yerde normal sonuç adam Gittiği yeri kurutuyor

ama pozisyon penaltı değildi
geçen maç bize verilmeyen penaltı bu maç rakibe verilen penaltı çok manidar

Pozisyon tartişmasiz penaltiydi. Önce ayagina vuruyor. Böyle bodoslama girilmez ceza sahasi içinde

Fatih Terim Töre denen silahsever insani ödüllendirdi. Herhalde mutludur şu an. Maç sonu agzi dili oynar. Sinirini birinden almasi lazim.

Renkdaslar fikstür ve puan durumunu paylasabilecek varmı.

Türkiyede en büyük problem yabancı sınırı. 5 para etmez adamlar 3-5 milyon euroları cebine indiriyor avrupada gidip oynamıyor nasıl gelişecek futbolun? Demirören yabancıyı tamamen yasaklar artık. Ben şahsen futbolun başında demirören ve terim olduğundan üzülmüyorum.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri
Üst Alt