Fatih Hacı
Berlin Panteri
- 10 Aralık 2012
- 44.899
- 6.078
- 1.528
Hollanda bizi rahat yener bu savunma anlayisimiz ile. kazaklar bile baya net posisyonlar buldu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Allahım Terim'e sorulan soruya bak, böyle bir ısmarlama soru olamaz. Bu kadar ağır eleştirilere rağmen çok pozitif bir Milli Takım vardı, taktiksel şifreleri nasıl çözdünüz diye soru soruyorlar, neremle gülsem bilemedim.
Bu arada UEFA nasil Rus hakemi bu maçi verdi.
Kazakistanin neredeyse 25% Rus!
sanki da vincinin şifrelerini çözdü.Bu medya bu zihniyet futboldan daha çok nasıl bir toplum olduğumuzu sorgulatıyor.Yarın manşetlerde herşey toz pembe olacak ''terim sabrının meyvelerini almaya başladı,Burak eleştirilere golle yanıt verdi ve defansımız rakibe hiç pozisyon vermedi'' bizde pozisyon golle orantılıdır ne kadar az gol yersen o kadar az pozisyon vermişsindir.Biride kalkıp şunu zormaz grubunu ve dünyanın en kolay rakiplerinden birine karşı verilen pozisyonları sormaz nede olsa hocamıza güveniyoruz![]()
Cuneyt cakirin hicbir turki ulkenin macini yonetmemesi, bir alman hakemin 50 milyon alman nusufu bulunan abdnin bir macini yonetmemesi kadar sacma bir yorum.
Hollanda bugün Letonya maçı ile toparlandı...
Bakın iddia ediyorum mart ayında karşımıza hakiki Hollanda çıkarsa bu milli takım tarihindeki en ağır mağlubiyeti alabilir...
Kalede Ayı varken Hollanda Huntelaar-Van Persie-Robben-Sneijder-Afellay çıkarsa Hollanda 10-11 gol atabilir...
Robben yoksa 4i geçemezler.
Terim 4-1-3-2 oynayacagini zannetmiyorum, ama öyle bir delilik yaparsa büyük ihtimalle rezil oluruz.
Marta kadar milli mac yok.Liglere ara verilmeyecek.Galatasaray'in macinin olmadigi hafta hayatimin anlami kalmiyor.
Biz aşığız,aşkında tarifi yoktur.Sad
Hayatına anlam kat. Futbol güzel ama herşeyi ona odaklama..
* LG G2 Tapatalk *