Euro 2016 Elemeler 4.Hafta | Türkiye 3-1 Kazakistan | M.S | 16 Kasım

Hollanda bizi rahat yener bu savunma anlayisimiz ile. kazaklar bile baya net posisyonlar buldu.

Letonya - Muhtemel Kadro
Oyuncu P Değer Maç
Aleksandrs Kolinko
K
0,65 M € 4
Kaspars Dubra
D
0,35 M € 3
Kaspars Gorkss
D
0,55 M € 4
Nauris Bulvitis
D
0,45 M € 2
Vladislavs Gabovs
D
0,20 M € 4
Aleksandrs Fertovs
O
0,45 M € 4
Andrejs Kovalovs
O
2
Ritvars Rugins
O
0,35 M € 1
Viktors Morozs
O
0,45 M € 2
Eduards Visnakovs
F
0,25 M € 4
Valerijs Sabala
F
0,35 M € 4 1
Toplam: 4,05 M € 1
Türkiye - Muhtemel Kadro
Oyuncu P Değer Maç
Tolga Zengin
K
4,75 M € 1
Caner Erkin
D
11,00 M € 4
Ersan Gülüm
D
3,75 M € 1
Gökhan Gönül
D
11,00 M € 3
Semih Kaya
D
12,00 M € 3
Arda Turan
O
30,00 M € 4
Mehmet Topal
O
8,00 M € 4
Olcay Şahan
O
8,25 M € 3
Ozan Tufan
O
1,25 M € 4
Oğuzhan Özyakup
O
6,75 M € 2
Umut Bulut
F
4,00 M € 3 1
Toplam: 100,75 M € 1

berabere kalmasak kesin çıkmıştık

Allahım Terim'e sorulan soruya bak, böyle bir ısmarlama soru olamaz. Bu kadar ağır eleştirilere rağmen çok pozitif bir Milli Takım vardı, taktiksel şifreleri nasıl çözdünüz diye soru soruyorlar, neremle gülsem bilemedim.

Allahım Terim'e sorulan soruya bak, böyle bir ısmarlama soru olamaz. Bu kadar ağır eleştirilere rağmen çok pozitif bir Milli Takım vardı, taktiksel şifreleri nasıl çözdünüz diye soru soruyorlar, neremle gülsem bilemedim.

sanki da vincinin şifrelerini çözdü.Bu medya bu zihniyet futboldan daha çok nasıl bir toplum olduğumuzu sorgulatıyor.Yarın manşetlerde herşey toz pembe olacak ''terim sabrının meyvelerini almaya başladı,Burak eleştirilere golle yanıt verdi ve defansımız rakibe hiç pozisyon vermedi'' bizde pozisyon golle orantılıdır ne kadar az gol yersen o kadar az pozisyon vermişsindir.Biride kalkıp şunu zormaz grubunu ve dünyanın en kolay rakiplerinden birine karşı verilen pozisyonları sormaz nede olsa hocamıza güveniyoruz ;)

Bayrağimiz için canımızı veririz ama bu milli takım benim milli takımım degil ister yenilsin ister yensin kendi kendilerini yesinler.

Hollanda bugün Letonya maçı ile toparlandı...

Bakın iddia ediyorum mart ayında karşımıza hakiki Hollanda çıkarsa bu milli takım tarihindeki en ağır mağlubiyeti alabilir...

Kalede Ayı varken Hollanda Huntelaar-Van Persie-Robben-Sneijder-Afellay çıkarsa Hollanda 10-11 gol atabilir...

sanki da vincinin şifrelerini çözdü.Bu medya bu zihniyet futboldan daha çok nasıl bir toplum olduğumuzu sorgulatıyor.Yarın manşetlerde herşey toz pembe olacak ''terim sabrının meyvelerini almaya başladı,Burak eleştirilere golle yanıt verdi ve defansımız rakibe hiç pozisyon vermedi'' bizde pozisyon golle orantılıdır ne kadar az gol yersen o kadar az pozisyon vermişsindir.Biride kalkıp şunu zormaz grubunu ve dünyanın en kolay rakiplerinden birine karşı verilen pozisyonları sormaz nede olsa hocamıza güveniyoruz ;)

İşin tuhafı hepimiz de bunu bekliyorduk, bu maç kazanılacak ve sonrasında bir anda toz pembe tablolar, geri döndük naraları, Terim'in aslanları, Kralın dönüşü vs. gibi saçmalıklar olacağı belliydi. Ama en azından basın toplantısında bu tarz bir soru sorulacağını tahmin etmiyordum ne yalan söyleyim. Şunu sormaya utanır bir insan, oynadığın takım Kazakistan ya. 20-0 da yensen taktiksel şifreyle alakalı soru sormak neyin nesidir yani. Ağlanacak bir durum aslında ama ister istemez gülüyoruz tabi.

Hollanda bugün Letonya maçı ile toparlandı...

Bakın iddia ediyorum mart ayında karşımıza hakiki Hollanda çıkarsa bu milli takım tarihindeki en ağır mağlubiyeti alabilir...

Kalede Ayı varken Hollanda Huntelaar-Van Persie-Robben-Sneijder-Afellay çıkarsa Hollanda 10-11 gol atabilir...

Robben yoksa 4i geçemezler.

Terim 4-1-3-2 oynayacagini zannetmiyorum, ama öyle bir delilik yaparsa büyük ihtimalle rezil oluruz.

Robben yoksa 4i geçemezler.

Terim 4-1-3-2 oynayacagini zannetmiyorum, ama öyle bir delilik yaparsa büyük ihtimalle rezil oluruz.

Tabii canım en önemli oyuncu Robben olacak...Ama ben bu gün gibi toparlanmış bir Hollanda'nın bize neler yapabileceğini hayal edemiyorum...

Bunlar dünya kupası elemelerinde 11 gol atmıştı bir takıma 2 sene önce , taraftarlarının önünde onu tekrarlayabilirler...Zira şu anda Letonya'dan bir farkımız yok...

Milli Takımın kaybetmemesi istiyenleri kiniyorum.
O forma da Türk Bayrağı var !
Konu milli takım. ..terim demirören tff değil.

Başıt düşünceli eğitimsiz ve kotü türk futbolu eleştirenler den böyle çok basitçe

,,turk futbolu b.k dan. Madem kaybetsinler iyice batsınlar...kimse sevinmesin... ha berki değişiklikler olur ..."

demeçler duymak da komik.

Elbet bazi radıkal (!) Değişikler gerekir turk futbolun hayrı için. Bunu yapmak, kazanmak veya kaybetmeye bağlı olmadını başı çalışan herkez bilir.

Sanmayın bugün kaybetseydik birşey değiştirdi. Fatih giderdi Ahmet gelirdi..baş palyaçolar kalırdı.

Son düzenleme:
Marta kadar milli mac yok.Liglere ara verilmeyecek.Galatasaray'in macinin olmadigi hafta hayatimin anlami kalmiyor.

Geri
Üst Alt