Euro 2016 Elemeleri Maç Takip Başlığı

Almanya kazanır. İlk yarı 0-0 bitiyse reusun becereksizligi tutugu içindir. Almanya'nın galibiyeti hariç her sonuç mucize olur.

Reus net pozisyonlari harcadi. Almanya 2.yarida golü bulur.

Bu arada play-offlarda seribaşılık için FIFA sıralaması değil, UEFA'nın son üç turnuva ve elemelerindeki toplanan puanlardan oluşan özel bir sıralaması varmış. Ancak bizim mevcut 3.lük adayları içinde seribaşı olamayacağımız kesin.

2 tane atmali yoksa kupon gelmiyor :D dunku gibi oynadim cunku.. Digerleri tuttu.
Maçı izliyormusun bilmiyorum ama adamlar kamyon kamyon gol kaçırdı ilk yarı. Bir de Almanya'nın galibiyet oranı 1,05 di burada, Handikap ise 1,22.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Maçı izliyormusun bilmiyorum ama adamlar kamyon kamyon gol kaçırdı ilk yarı. Bir de Almanya'nın galibiyet oranı 1,05 di burada, Handikap ise 1,22.

35. dakika dan sonra izlemeye basladim, artik ikinci yari isi bitirsinler bizde rahatlayak :)

Sane ve Bellarabi gibi oyuncular varken Schürrlenin kadroya cagrilmasi bile büyük haksizlik.

Koskoca Almanyanin bekleri Hector ve Ginter. Lahm da Löwe Rafinhayi öneriyor. :asd22:

World class forvet ve bek yetistirme calismalarina hemen baslamalilar.

dün hollanda 90+5te gol yedi aklıma sen geldin :D inşallah sadece o maçtan yatmamışsındır

Bu arada play-offlarda seribaşılık için FIFA sıralaması değil, UEFA'nın son üç turnuva ve elemelerindeki toplanan puanlardan oluşan özel bir sıralaması varmış. Ancak bizim mevcut 3.lük adayları içinde seribaşı olamayacağımız kesin.

En iyi 3.olamazsak işimiz çok zor.

Sane ve Bellarabi gibi oyuncular varken Schürrlenin kadroya cagrilmasi bile büyük haksizlik.

Koskoca Almanyanin bekleri Hector ve Ginter. Lahm da Löwe Rafinhayi öneriyor. :asd22:

World class forvet ve bek yetistirme calismalarina hemen baslamalilar.
Ginter Dortmund da iyi oynuyor bekte son zamanlarda. Yanılmıyorsam 5-6 tane de asisti var ligde.

es kaza bi yenilirse almanya. polonya maçı berabere biterse almanya 3. :red:

dün hollanda 90+5te gol yedi aklıma sen geldin :D inşallah sadece o maçtan yatmamışsındır
Ne yazık ki tek o maçtan yattım.. Dün Sneijder hariç tek tek hepsine küfür ettim o Portakal kafalı Hollandalı oyunculara.

Hollanda handikap, Türkiye handikap, Izlanda beraberlik, Bosna handikap. Yine tek maçtan, daha doğrusu tek golden yattım. Umarım Hollanda Salı günü evinde rezil olur Çeklere karşı, gerizekalı herifler.

Ginter Dortmund da iyi oynuyor bekte son zamanlarda. Yanılmıyorsam 5-6 tane de asisti var ligde.

Zayif takimlara karsi 3 assisti var. Löw önceki maclarda yerine Emre Cani deniyordu.

Almanya bence Ginter ve Hectordan cok daha iyilerini hakediyor. Diger bölgeler icin müthis bir oyuncu havuzlari var, forvet ve beke gelince, üst düzey kimse yok.

Ginter bu sezon ligin en formda sağ beki.

Tek dezavantajı biraz ağır olması. Onun dışında bence baya iyi.

Zayif takimlara karsi 3 assisti var. Löw önceki maclarda yerine Emre Cani deniyordu.

Almanya bence Ginter ve Hectordan cok daha iyilerini hakediyor. Diger bölgeler icin müthis bir oyuncu havuzlari var, forvet ve beke gelince, üst düzey kimse yok.
Evet bekler ve forvetlerde büyük kıtlık var.

Bu arada Mesuta penaltı çaldılar. Müller kullanacak.

Şimdi gollerin devamı gelir.

gy5jlN.png

Ukrayna , hırvatistan , bosna , isveç en iyi 3.cü biz olamazsak ukraynanın olucağını düşünürsek irlanda seri başı olur bosna hersek nasıl bilmiyorum tam ama dişimize göre tek takım o görülüyo.

Geri
Üst Alt