FatihDerin
Cezalı
- 7 Temmuz 2011
- 3.537
- 1
- 288
hakem almanlari kolluyor serefsiz mahlukat. insallah 3üncü olurlar da playoffta balina elenirler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kesin olarak Danimarka ve Macaristan Play-Off larda. 2 takima karsi da favori biz oluruz. Polonya-Irlanda macindan da Irlanda'nin Play Off a gelmesi hayrimiza olur. Hirvatlarin da Play Off a kalacagini sanmiyorum, Norvec Italya deplasmanindan galip cikamayacaktir. Hirvatistan en pis rakip olur orada,Norveç ise yine bizim favori olacagimiz bir eslesme olur. Geriye kalanlardan da Isvec in gelmemesi iyi olur. Ne olursa olsun Ibrahimovic tehlikeli adam.
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kendimi bildim bileli bu herifler ballıdır. Bunlardan daha ballı bir takım yok. Yani oraya kalsalar bile elenmeleri imkansız gibi birşey.hakem almanlari kolluyor serefsiz mahlukat. insallah 3üncü olurlar da playoffta balina elenirler.
Farketmez o kisim cok Hırvatlar gelmedikten sonra. Hirvatlar play off a kalmadigi surece,gelen takimi bir sekilde eleriz. Yine cok kolay bir süreç mutlaka olmaz ama herkese karsi favori baslariz.seri başı olayı var. danimarka macaristan slovenya felan gelemez
Kendimi bildim bileli bu herifler ballıdır. Bunlardan daha ballı bir takım yok. Yani oraya kalsalar bile elenmeleri imkansız gibi birşey.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Almanya'nın en iyisiydi bence. Gündogan da çok iyidi. Müller kötüydü.Mesut bugün iyi oynadı yoksa hep sönük kalıyordu son dönemlerde Milli Takım da.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk