Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen Müller çok kötüydü gerçekten. Ginter'i izlerken acayip sinir oldum, herif sıfır risk ile oynuyor. Böyle heriflere çok uyuz oluyorum.Almanya'nın en iyisiydi bence. Gündogan da çok iyidi. Müller kötüydü.
Bekleri yetersiz kalıyor almanya'nın bu tür maçlarda. Hectorda aynı.Aynen Müller çok kötüydü gerçekten. Ginter'i izlerken acayip sinir oldum, herif sıfır risk ile oynuyor. Böyle heriflere çok uyuz oluyorum.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Bek ve forvet kıtlığı var Almanya da. Lahm da bırakınca iki pozisyon da boş kaldı, önceden sadece solda problem vardı. Baksana Dünya kupasında Stopef oynuyordu sol bekte.Bekleri yetersiz kalıyor almanya'nın bu tür maçlarda. Hectorda aynı.
Bek ve forvet kıtlığı var Almanya da. Lahm da bırakınca iki pozisyon da boş kaldı, önceden sadece solda problem vardı. Baksana Dünya kupasında Stopef oynuyordu sol bekte.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
irlanda gelirse play offda 2-3 oyuncusu cezalı bi dahaki maça
cüno süpürdü diyorsun yani
Şu Mustafi çağrılmıyor mu
Kadroda. Yedekler arasindaydi bugün.
Ee o zaman Low neden oynatmiyor
Bana ne soruyon oglum ben Löw müyüm
Herif 75 dakika Schürrle denen hiyari sahada tuttu, Müller ile birlikte en kötü Alman o adamdi.
Bekleri yetersiz kalıyor almanya'nın bu tür maçlarda. Hectorda aynı.
Daha kötüsünü verip tam hal olurlar evetBizim Şener'i verelim halletsinler.
Daha kötüsünü verip tam hal olurlar evet
Şu Moutinhonun golü da güzeldi
Monaco yine kâr edecek
Makara yapıom be şükrü gördün mü naninin golunü![]()
Sana inanıyorum Mert beni yarı yolda birakmazsin