EURO 2016 Fransa'da yapılacak

Cevap: EURO 2016 için karar günü! | Açıklama 14.00'te

Umarım Alırızz..

sükrü gecekondu stadinda oynanmiycak.....eger alirsak Fenerliler kendilerini asarlar :D

insallah aliriz :)

ulan benim annem benim okulumda öğretmen olsa her derste daha da çok eziyet çektirir bana göz önünde diye,bu sadece türk annelerinin tripleri mi:D platini de bi düşünür yani göz göre göre memleketime verirsem ayagımı kaydırırlar diye,düşünmez mi? ne saçmalıyorum ben ya 5 buçukta..

almak zor aldıktan sonrası da zor napıcaz :(

Hangi kanal yayınlayacak açıklamayı?

Alalım şunu sevinçten zıplayıp durucagım :D

ohqmur.jpg

Bursa'daki stadın 2. modeli. Çok harika birşey.

Güzel değil :sad007:

Şu an NtvSpor canlı veriyor.Başbakanımız İngilizce konuşamıyor ya,şaka gibi :mad:

Şu an NtvSpor canlı veriyor.Başbakanımız İngilizce konuşamıyor ya,şaka gibi :mad:

Abdullah Gül çok iyi İngilizce biliyor. :)

Gayette iyi konuşuyor bence. :)

Adaylık sunumumuz gayet iyi. Hiddink'te güzel bir konuşma yaptı. İnşallah biz alacağız.

gördüğüm en b..ktan tanıtım bu ne lan böyle.küçük emrah gibi ajitasyon yapıp duruyoruz.

hele o barış denen çocuk ve sondaki şarkıdan sonra almamız imkansız

Bu başlıkta ülke liderlerinin kompozisyonunu mu değerlendiriyoruz(daha doğrusu itin g.tüne sokuyoruz) yoksa Euro 2016 ile ilgili mi konuşuyoruz karar verin!Ne kadar meraklıymışsınız politika konuşmaya

gördüğüm en b..ktan tanıtım bu ne lan böyle.küçük emrah gibi ajitasyon yapıp duruyoruz.

hele o barış denen çocuk ve sondaki şarkıdan sonra almamız imkansız

Ben de pek beğenmedim.Sanki çoluk çocuk maça gidiyormuş gibi...Genç nüfus dediğimiz 18-40 yaş arası gösterilmeliydi

Bu sunuma bağlı değil zaten karar veren çoktan vermiştir kararını formalite bunlar

Recep Bey yüzünden maalesef kazanamayız , böyle bir ülke'nin basbakanı ingilizce konusamıyor . Ne bu hamiyet ne bu vaziyet ne bu rezalet . Ayrıca yalvarmakla olmaz bu iş vermezlerse vermesinler kimseye muhtac degiliz ülke olarak ...

Give us a chance be abi nolur ? modunda bir tanıtım videosu izledim.Genç nüfusumuz var iyi güzel de resmen Afrika ülkesi gibi gösterilmişiz.

Geri
Üst Alt