EURO 2016 Fransa'da yapılacak

Cevap: EURO 2016 için karar günü! | Açıklama 14.00'te

Avrupanın çoğu bizi hala böyle sakallı,insan kesen halk olarak biliyolar.Hatta çoğu kesim bizi arap olarak biliyor.Zaten son zamanlarda Müslüman dedinmi akla terör geliyor,silah geliyor,canlı canlı insan kesmek geliyor.

Bende Avrupalı olsam bunları göz önüne alarak tırsardım

avrupalının canı kıymetlidir. turkiye ise her zaman teror ile basetmeye çalışan bir ülke olmuştur. umuyorum, avrupalı bunu hesaba katmaz. ancak açık konuşayım ben avrupalı olsaydım güvenlik benim için başli başına bu adaylığı reddetme sebebi olurdu.

Zaten bahaneler genelde bellidir.2012 için Ukrayna'da stadların hazır olmaması durumu,güvenlik bahanesi,ramazan ayına denk gelmesi vs.

Yani sen bize sans tanimiyorsun, ben simdi seni dogru mu anladim, yoksa yanlis mi anladim.

bu avrupalıları tanıyorsam bizi yine kunduna getirip safdışı bırakacaklardır.fransa federasyon başkanı yok ramazan ayıydı yok leeds maçları terör sürekli aleyhimizde propaganda yaptı biz ise tanıtıma yeterince özen göstermedik.sadece stad yapıyorum demekle olmaz mahmut efendi fransaya fb maçına gideceğine isviçrede lobi yapsaydı

avrupalının canı kıymetlidir. turkiye ise her zaman teror ile basetmeye çalışan bir ülke olmuştur. umuyorum, avrupalı bunu hesaba katmaz. ancak açık konuşayım ben avrupalı olsaydım güvenlik benim için başli başına bu adaylığı reddetme sebebi olurdu.

ingilterede metroda patlatilan bombalar, ispanyada tren'de patlatilan bombalarin, fransa'da veya italya'da da patlatilmayacagi ne malum??

makas parcasi kaldiriliyor, kameradan canli izliyebilirsiniz.

Lig TV canli yayin yapmiyorum mu?

7-6 Fransa ondeymis gençler.

Fransa kokmayay başladı. Biriyle konuştular adam "Sarkozy ekonomik krizi fırsata çevireceğiz dedi. Avrupa krizden dolayı endişe ediyor bu turnuvanın akıbetinden dedi. Sarkozy'nin bunu söylemesi Fransa'yı bir adım öne çıkartıyor" gibi bir yorum yaptı. Algıda seçicilik böyle birşey.

Allah yardımcımız olsun umarım bu şansı tanırlar bize

ingilterede metroda patlatilan bombalar, ispanyada tren'de patlatilan bombalarin, fransa'da veya italya'da da patlatilmayacagi ne malum??

bu olayların türkiyede olma ihtimali diğer ülkelere göre daha fazla.sonuçta terörle mücadele ediyorsun ve karşındaki için bundan öte bir fırsat olamaz.

düşünsenize şampiyona bize verilmiş ingiltere-almanya maçından önce böyle bombalı saldırı olmuş.türkiyenin halini düşünebilirmisin böyle bir olaydan sonra.

sonuçta türkiyeyi bilmeyen bir çok insan var avrupada.bu avrupalılar canlarına düşkün tırsak adamlardır.böyle bir propagandadan sonra hayatta buraya gelmek istemezler.

ama negatif düşünmemek lazım inşallah kazanırız sonuçta ülke için büyük bir kazanç olacak böyle bir organizasyon.

zaten bunlardan oy beklemedik hayal olur

Marios N. Lefkaritis (Kıbrıs Rum Kesimi)

Avraham Luzon (İsrail)

Fransa önde haberleri CnnTürk'de çıkıyor.Acaba odaya kamera filan mı taktılar...

İnşallah kazanırız ama hiç zannetmiyorum.

Çarşı grubu da aleyhimize attıkları e-postalardan dolayı kendini vicdanen rahat hissediyodur umarım.

Transfer duyumlarına benzedi bu da nerden bilecekler yahu kimin önde olduğunu.

Geri
Üst Alt