EURO 2016 Fransa'da yapılacak

Cevap: EURO 2016 Fransa'da yapılacak

arkadaşlar millet bu organizayonlara adaylığını koyduktan sonra tüm şehirlerini süslüyorlar.Biz de organizasyon bilinci yok maalesef..Devlette demiyorum..Vatandaşta böyle bir bilinç yok..2016 adaylık süresince sen hiçbir konu başlığına yazı yazma..İngilizce 100 000 lerce mail gönderme..sonra gel avrupa düşman de..

Halk alır böyle organizasyonları..devletler değil..tamam lobi konusuna katılımıyor değilim ama konjukturden öte kendimize de halk olarak bi bakalım bakalım ne kadar önem verdik şu projeye..

Biz adamsak bir daha bir Avrupa organizasyonuna adaylığımızı koymayız. Anasını satayım... Fransa'nın kaçıncı organizasyonu bu be? Kıçı kırık Polonya ve Ukrayna alırken, bizim tek suçumuz müslüman olmamız mı?

Kesinlikle katılıyorum.

Kendileri gelin verelim deseler bile istemiyoruz dememiz lazım!

Bundan sonra bize Fransız demeye kalkan fenerlinin daha F harfi ağzından çıktığında ağzına ağzına vurabilirim, o derece sinirliyim.

2020'ye aday olacagiz, sarackizi yine listede olmayacak.. eyy kuslar siz o gecekondu'yu alin munasip bir yerinize monte edin.. seref yoksunu, hain, munafiklar..

95127fec.jpg

UEFA Başkanı Platini Gereğini Yaptı

Devamı GSCimbom Portal'da

Küfür serbest olsa keşke :mad: :sopa:

Ulan şerefsizler Afrika Polanya Romanya Ukrayna Avusturya bizden çok mu iyiydiler.

Arkadaslar. Yasakmi bilmiyorum ama birazcik kafanizin sakinlesmesi için ikinci ana makasinin ilk parçasi havalaniyor. Onu seyreddinde birazcik keyfiniz yerine gelsin.

https://www.ttarena.biz/kamera.htm

Modlarim. Hatam varsa affola.. silersiniz bu mesaji.

Hitler bu Avrupalıların topunu gebertiyordu ne güzel,keşke devamı gelseymiş diyorum şu şerefsizce tutumlarını gördükçe.Alçak,dallama,şerefsiz Fransızlar.Kırk türlü entrika çevirmişlerdir almak için.

Osmanlı son zamanlarda herkesin hayranıydı.Bu yüzden yıkıldı zaten.Kanuni zamanınd fransız hayranı olduk.Sonra arapların hayranı olduk,türklüğümüzü unuttuk.En sonunda Alman hayranı olduk,bu yüzden almanlarla 1.dünya savaşına girdik.Hala da yabancı hayranıyız

Çok haklısın Uğur.

7-6 ne ya böyle tesadüf olamaz :asd: nedense hep böyle konularda 1 oyla kaybediyoruz tamamen ayarlanmış

Beyler adamlara(Platini yada Fransa yada Avrupa) ağzımıza geleni söylüyoruz iyi güzel haklıyızda belki bi yerlerde ama herşeyden önce renkleri farklı da olsa sen ülke insanı olarak bir bütün sağlayıp bu görevi isteyemiyorsan herşeyden önce bunu düşünmek lazım.

içimizde ki hainlere ağır şeyler söylemek istemiyorum ama bu adamlar maç orda değil burda oynansın diye milyon euroluk ülke kazancından vazgeçiyor.

Gerçekten yazıklar olsun.

Osmanlı son zamanlarda herkesin hayranıydı.Bu yüzden yıkıldı zaten.Kanuni zamanınd fransız hayranı olduk.Sonra arapların hayranı olduk,türklüğümüzü unuttuk.En sonunda Alman hayranı olduk,bu yüzden almanlarla 1.dünya savaşına girdik.Hala da yabancı hayranıyız

O kadar basit değil. Kanuniden 100 sene sonra biz Fransız hayranlığına kapıldık. 1800'ün ortalarına kadar böyle oldu. Sonraysa Almanya'ya yaklaştık.

2018'a aday olalim. Dünya kupasini aliriz :o

Bagdat caddesinde besiktas besiktas bagrirlar. Rakip takimin kalecisine saibe yapti derler medya onunde. Fransa'nin bizim elimizden turnuva kapmasini sevinirler.

Bilin bakalim kim bu camia?

Geri
Üst Alt