EURO 2016 Fransa'da yapılacak

Cevap: EURO 2016 Fransa'da yapılacak

Şenez Erzik'in de bir işe yaradığını görmedik daha orada yıllarca oturur. Neymiş 5-6 kişi bekliyormuş, onlar da vermiş. Antu'nun halini görünce Fenerbahçeli olması bile beni rahatsız etmiyor değil.

Şenes Erzik çok pis laflar söylüyor Platini'ye.

:)

Yürü bea :D

şenes erzik sana da birşey diyeceğim:senin TR'ye ne faydan var?

aziz bile dayanamaz senes'ten daha iyi lobi yapardi.. bencede senes bey'in Turkiyeye hicbir katkisini gormedik simdiye kadar.. of ulan bee.. geberirsiniz Turkiyeye verirseniz seref yoksunlari..:mad:

Koskoca imparatorluğu değil Osmanlı'yı eleştiriyorum. Osmanlı bir hanedandır. Tarih okuduğumuz tarih kitaplaından ibaret değil.

ozaman okuduğun tarih kitaplarını iyi kronolojik sıraya koy fransa hayranıymıs bilmem ne böyle olmaz okunan tarih kitaplarından fazlasının yorumu.

neyse iyi yanından bakalım, hiç değilse şuanda stadın kapasitesinin artırılması söz konusu :D

Normal sonuç. Benim için sürpriz olmadı. Bu işin perde arkası olayları var. Hiç bir zaman objektif bir oylama olmaz, olmayacakta.

1.turda

fransa:43

TÜRKİYE:38

malta ve güney kıbrıs temsilcisinin ne işi var o kurulda

Koskoca imparatorluğu değil Osmanlı'yı eleştiriyorum. Osmanlı bir hanedandır. Tarih okuduğumuz tarih kitaplaından ibaret değil.

Farkinda degilsiniz ama siz de resmen Osmanlı dusmanlıgi yapmaktasınız su anda. Kendi fikirleriniz "en dogru"ymus gibi empoze etmeye calisyosunuz. Osmanli lehine iki kelime edene hemen "tokat" yapistirmaya kalkiyorsunuz.

Tepkimizi koymalıyız Platini denen meymenetsize. Beni Fransa düşmanı yapacaklar.

Şenez Erzik'in de bir işe yaradığını görmedik daha orada yıllarca oturur. Neymiş 5-6 kişi bekliyormuş, onlar da vermiş. Antu'nun halini görünce Fenerbahçeli olması bile beni rahatsız etmiyor değil.

Bize verilen 6 oyun hepsi Erzik sayesindeymiş.

Şenes Erzik ; bu turnuvayı almamız için başkan çıkartmamız gerekir.

; Platini,Sarkoziyi bütün üyelere tanıttı ama Abdullah Gül'ü tanıtmadı,yanlış yaptı.

; Platini'ye rağmen iyi oy aldık,ancak bu kadar olabilirdi.

aklımda kalanlar bunlar

Bu arada 2018 ve 2022 Dünya Kupalarına adaylık koyma gibi bir şansımız yok.

2 Şubat 2009'da süre doldu bu iki organizasyon için.

Yani önümüzdeki hedef herhalde yine Euro 2020 olacak ve yine hüsranla sonuçlanacak? :(

Geri
Üst Alt