EURO 2016 Fransa'da yapılacak

Cevap: EURO 2016 Fransa'da yapılacak

şerefsiz platini oy verecek tüm delegasyonu sarkozy şerefsizi ile tanıştırıp cumhurbaşkanı abdullah gül den kaçıran zihniyet.

artık 2016 yı almak farz oldu.

finalde fransa'yı penaltılarla 7-6 yenersek anca sinirimizin geçeceği turnuva olacak

Bencede bu başlık bi garip oldu. :)

Sadece Fransa'yı istiyorum rakip olarak...

Sadece o turnuvada mutlaka yer alıp mutlaka elemeliyiz...

Ne yapıp edelim...

Ülkedeki en yetenekli gençleri tespit edelim...

6 senede bunları makina gibi yetiştirelim...

çinliler gibi sırf 2016'da fransaya gömmek için...

bir deneyelim...

Hakkaten arkadaşlar ben de çok sinirliyim ama bunun savaşlarla tarihle falan alakası yok. Lobi faliyetleri ile, başkanın fransız olması ile falan alakası var. Adamlar buraya verseydi gelen futbolseverleri "şöyle misafirperveriz, böyle ağırlarız, böyle dostuz, Avrupa'ya entegre olacağız" falan diyoruz. Vermeyince tüm düşmanlığımızı döküyoruz. Madem hala düşman olarak görüyoruz zaten niye davet ediyoruz ki gelip turnuva yapsınlar burada diye?

Ne yapıyorsunuz lan, iyice gaza geldiniz.:D

Fransa ile ilk fırsatta bir rövanş şart ama hakkaten, sahada olur, başka bir alanda rekabette olur, bunun rövanşını almak lazım...

Tamam arkadaşlar biraz sakinleşelim mola

Sağa sola hakaret etmeye gerek yok biz kendi içimizde birlik olamadık

beyler alinan son bilgilere göre 7-7mis oylar yanlis anons yani :D

Sadece Fransa'yı istiyorum rakip olarak...

Sadece o turnuvada mutlaka yer alıp mutlaka elemeliyiz...

Ne yapıp edelim...

Ülkedeki en yetenekli gençleri tespit edelim...

6 senede bunları makina gibi yetiştirelim...

çinliler gibi sırf 2016'da fransaya gömmek için...

bir deneyelim...

Bence tüfekleri alak gidek.

şerefsiz uefa! neyse 2020'li yıllarda umarım Türkiye'de bir şampiyona görürüz..

fransa'nın elinde patlamasını, büyük rezaletlere sahne olmasını gönülden dilediğim turnuva. güya "güvenli" ve "garanti" tercih olan fransa büyük bir ekonomik ve sosyal krize girsin, stadlar yetiştirilemesin, turnuva sırasında afrikalı göçmenler isyan edip ortalığı yağmalasın, hatta final maçında stadın elektrikleri kesilsin ışıklar üç saat açılamasın falan istiyorum.

Amin.

dünya kupası seçiminde tüm üye ülkeler oy kullanırken avrupa şampiyonasında nasıl sadece 13 kişi oy kullanabiliyor mantık dışı:mad:

Bir de bu açıdan bakalım... biz gittiğimiz bütün turnuvaların en renkli takımıyız...

bir de türkiyede olsaydı... siz hayal edin...

bu bakımdan ASIL KAYBEDEN ONLAR...

Lobisi güçlü olan kazandı Şenes ERZİK zaten tercuman oldu kafamızdakı dusuncelere kimın ne yaptığını acık acık söyledi Platini bunu yapan ılk baskan değildi ama en sinsisi oldu.Demekki bir baskan cıkarmadan asla bır buyuk turnuvayı gerceklestıremeyeceğiz.Yazık oldu....

dünya kupası seçiminde tüm üye ülkeler oy kullanırken avrupa şampiyonasında nasıl sadece 13 kişi oy kullanabiliyor mantık dışı:mad:

Kullananlarda Kıbrıs,İsrail.Sanki avrupa kıtasındalar anasını satayım.Baştan zaten belli.Adamlar işini biliyolar.Bu 2 ülke olmasa turnuvayı biz almıştık.

Keşke tanıtım videosuna Robben ve Sneijder'in Fransa'ya taktığı füzeleri de koysaydık.İnşallah elle kolla katıldığınız Dünya Kupası'nda gol atmak bile nasip olmaz size.

Geri
Üst Alt