EURO 2016 Fransa'da yapılacak

Cevap: EURO 2016 Fransa'da yapılacak

ne hayaller kuruyordum oysa düşünsenize grubumuzda isveç ukrayna rusya olsa her tarafta sarışın hatunlar hayallerimi yıktın lan platini:asd::asd::asd:

kıbrıs rum kesimiyle, israil'den delege verirse oyları normaldir sonuç.

kıbrıs rum kesiminide adam yerine koymuşlarya hey Allah'ım..

Fransa'nın Cumhurbaşkanı'nı geçtim, Platini'si bizim gülden forslu işte arada ki fark bu.

çok affedersinizde şenes erzik ne b.ka yaradı bugüne kadar

ne hayaller kuruyordum oysa düşünsenize grubumuzda isveç ukrayna rusya olsa her tarafta sarışın hatunlar hayallerimi yıktın lan platini:asd::asd::asd:

ya aynen caddeler falan ne güzel olacaktı:sad007:,arada maçlarada giderdim of ulan of türkiye nin geliride gitti

Bizim Türkiye heyetinde HALDUN ÜSTÜNEL olsaydı bak 2016, 2020, 2024'ü de nasıl alıyorduk

3 ulkenin en klas ve karizmatik topculari arz-i endam etti guzel enstantane oldu.. Maldini, Zidane ve Abdullah Gul..

Uefa, Türkiye'deki devlet daireleri değil ki torpil işe yarasında; sizin tabirinizle Şenes Erzik'de işe yarasın...!

henry+el.jpg

Bu eli görüyon mu Platini. Bu Fransız'lara verilebilicek en iyi cevap 2016'yı kazanmak olur.

Fb taraftarı alamamızı Sukru Saracoğlu'nun olmamasına bağlıyorlar :haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha:

Bu kadar mı onemli gorurler birseyi. Biri en az 3 oy farkeder falan yazmıs. Ne bu ego :haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha::haha:

Neyse. Çok inanmıstım buna ya. Derste radyoyu açıp hemen öğrenmeye çalıstım sonucu. Deli oldum sonra.

ulan angutlular, özgener suçlu evet çünkü size 2 maç değilde 8-10 maç arası bi ceza verseydi adım kadar eminim biz alırdık bu organizasyonu. son dakka golü dedikleri bu işte.

şeref yoksunları, birde topic açmışlar, rezil herifler, angutlarrrrrr

Ulan madem bu kadar seviyorsunuz stadınızı ne diye yaktınız.

Bu salaklar heralde Aslantepe'yi euro 2016 için yaptırıyoruz sanıyorlar. Yahu ne kadar embesil bir taraftar kitlesi bunlar ya.

3180.jpg

neyse uefa 2016 da olası bir nüfus patlamasını önledi:D:D:D

Geri
Üst Alt