Euro 2016 Torbaları Kesinleşti

Değişen sistemin de yardımıyla katılırız bu turnuvaya büyük ihtimalle.

Bir çok oyuncu böyle bir organizasyon göremeden kariyerinin sonuna geliyor. Burak, Selçuk, Gökhan Gönül gibi oyuncular için belki de son şans bu turnuva. 2018'de kariyerlerinin sonunda olacaklar ve milli takımda olamayabilirler.

Sırf Fatih Terim milli takımın başında diye Türkiye' nin başarısız olmasını isteyen zavallılar var forumda. Aysalsporlular...

''ÇEK Bİ CEBELİTARIK'' 'da 5. liği kurtaralım böylece 6+0+4 ilk meyvesini vermiş olur.

Kendi ülkem için inşallah şöyle rezil, böyle rezil oluruz diye temennide bulunmaktan daha saygıya değer bir duruş en azından.

Milli mesele değil ki futbol. Benim yabanci arkadaslarim var milli takimlarinin yenilmesini isteyen var mesela. Bu ise ülke meselesi gibi bakmamak lazim futbol eğlence oyunu.Ben hep destekledim milli takimi son donemde bazi şeyler değişene kadar ilgilenmiyorum artik. (İrkcilar maddi maneviciler filan)

Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ilk olarak basarili olunmayacak nedenine gelince PISLIYE SIKEYE HIRSIZLIGA batmis bir Futbol.

ikincisi allah korusun ki tesaduf basari olur bu TUPCU oradan sittin sene gitmez.

Abi tüpçü gitse ne olacak? O zihniyette başkası gelecek. Sanki bağımsız bir seçim var ortada. Bu adamlar için milli takımımı desteklememezlik edemem. Başarılı olması milli takımın Galatasaray'a da yarar. Ben böyle bakıyorum. Ben ülkem kazandıkça mutlu oluyorum.

Abi tüpçü gitse ne olacak? O zihniyette başkası gelecek. Sanki bağımsız bir seçim var ortada. Bu adamlar için milli takımımı desteklememezlik edemem. Başarılı olması milli takımın Galatasaray'a da yarar. Ben böyle bakıyorum. Ben ülkem kazandıkça mutlu oluyorum.

dostum derinie inmek istemedim iste onun icin tupcu dedim.derinine inseydim bu zamanda siyaset konusulacakti.onun icin tupcu dedim.

Sırf Fatih Terim milli takımın başında diye Türkiye' nin başarısız olmasını isteyen zavallılar var forumda. Ayselsporlular...

ünal aysal galatasaray'ın başkanı diye galatasaray'ın başarısız olmasını isteyen senin gibiler kadar zavallı değiller. terimden iğrenirim tiksinirim nefret ederim ama milli takımın olası başarısında alkışlarım başarısızlığında ise söver sayarım. ama kimse kasıtlı olarak milli takımın başarısız olması için dua etmez. bu karakter sorunu terim için galatasaray'ı satan karaktersizlerde var anca.

Ne kadar düzeyli bir forum olduk.

Efsane teknik direktörüne "Parator, Tarator" diyen mi ararsın.

Futbolcusunun ayağı kırılınca "bizim için iyi oldu" diyen mi ararsın.

Geçen sene gol kralı olmuş oyuncusu gol atınca sevinemeyen mi ararsın.

Kaptanıyla dalga geçen mi ararsın.

Şimdi bir de milli takım rezil olsun diyenler çıktı.

Aferin aynen devam!

Sırf Fatih Terim milli takımın başında diye Türkiye' nin başarısız olmasını isteyen zavallılar var forumda. Aysalsporlular...

Ayselsporlu ne ya ? Halihazırda kulüp başkanı olan bir kişiye böyle bir hakaret edemezsin . Biz senin soyadınla veya adınla dalga geçiyormuyuz ?

Ne kadar düzeyli bir forum olduk.

Efsane teknik direktörüne "Parator, Tarator" diyen mi ararsın.

Futbolcusunun ayağı kırılınca "bizim için iyi oldu" diyen mi ararsın.

Geçen sene gol kralı olmuş oyuncusu gol atınca sevinemeyen mi ararsın.

Kaptanıyla dalga geçen mi ararsın.

Şimdi bir de milli takım rezil olsun diyenler çıktı.

Aferin aynen devam!

1.parator diyorsak terim bunu sonuna kadar hak ediyor. para için sattı bizi hemde öyle böyle değil mağduru oynayarak.

2.sabriyi eleştirmek nezamandan beri dalga geçmek oldu? adamın futbolunu eleştirince bile dalga geçiliyo diye anlayanlar varmış ilginç.

3.diğer eleştirilerine katılmakla beraber bide ayselsporlu diye cümle kuranlarıda aynı humanist kişiliğinle uyarırmısın kuyutormanlı kardeş.

Cebelitarık ne ayak?

Ayrıca Fransa olayını anlamadım. 5 takımlı gruba katılıp hazırlık maçı olayı zaten saçma duruyor bir de bu durumda o grupta 4 takım mı yarışacak?

Geri
Üst Alt