Euro 2016 Torbaları Kesinleşti

Milli takım niye rezil olsun kardeşim. Tüpçü'yü geçin, herşeyi bir kenara bırakın. Açıkçası ben 2002 ve 2008'de yaşadığım o heyecanı unutamam. Özellikle o Çek Cumhuriyeti ve Hırvatistan maçlarını. Bir Dünya Kupası'nda daha bizi görmek muhteşem birşey olurdu mesela.

Olum bakın burdan birbirine horozluk yapanlar yürüyüp gitsin, sizi mi okuyalım yoksa konuyu mu okuyalım bilader?

1.parator diyorsak terim bunu sonuna kadar hak ediyor. para için sattı bizi hemde öyle böyle değil mağduru oynayarak.

2.sabriyi eleştirmek nezamandan beri dalga geçmek oldu? adamın futbolunu eleştirince bile dalga geçiliyo diye anlayanlar varmış ilginç.

3.diğer eleştirilerine katılmakla beraber bide ayselsporlu diye cümle kuranlarıda aynı humanist kişiliğinle uyarırmısın kuyutormanlı kardeş.

1. Parator diyip para için Galatasaray' ı sattı dediğiniz adam zamanında cebinden futbolcuların taksitlerini ödedi.

2. Sadece GSCimbom Komedya bölümünde bile bir sürü mesaj var Sabri ile dalga geçen.

3. Ayselspor' lu yazan Galatasaray' lı değil. Ben Galatasaray' lı olup yazdığım naneleri yiyenlerden bahsediyorum.

Cevap yazmak için cevap yazıyorsunuz.

1. Parator diyip para için Galatasaray' ı sattı dediğiniz adam zamanında cebinden futbolcuların taksitlerini ödedi.

2. Sadece GSCimbom Komedya bölümünde bile bir sürü mesaj var Sabri ile dalga geçen.

3. Ayselspor' lu yazan Galatasaray' lı değil. Ben Galatasaray' lı olup yazdığım naneleri yiyenlerden bahsediyorum.

Cevap yazmak için cevap yazıyorsunuz.

sanmam terimin öyle fedakarlık yapacağını. ayrıca sabri ile o tip dalga geçenleri bende kınıyorum.

Milli takım niye rezil olsun kardeşim. Tüpçü'yü geçin, herşeyi bir kenara bırakın. Açıkçası ben 2002 ve 2008'de yaşadığım o heyecanı unutamam. Özellikle o Çek Cumhuriyeti ve Hırvatistan maçlarını. Bir Dünya Kupası'nda daha bizi görmek muhteşem birşey olurdu mesela.

Eğer gruptan 5 takim cikabilirse olay offlara kaliriz dünya kupasinda belki :)

Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cebelitarık ne ayak?

Ayrıca Fransa olayını anlamadım. 5 takımlı gruba katılıp hazırlık maçı olayı zaten saçma duruyor bir de bu durumda o grupta 4 takım mı yarışacak?

Fransa disinda 5 takim, cünkü son torba da 9 degil 8 takim dolayisiyla bir gruba o torbadan takim gitmeyecek, o takim yerine de fransa o grub da gibi olacak ama hic bir etkisi olmayacak gruba yani o hafta bay gececek takim fransayla hazirlik maci oynayacak.

Bu grupta 1nci olabiliriz.

Bosna

Ukrayna

Türkiye'

Estonya

Azerbaycan

Liechtenstein

İngiltere

Belçika

Türkiye

Karadağ

İzlanda

Kazakistan

Hayatta çıkamayacağımız bir grup veya çok rahat çıkacağımız bir grup istiyorum. Hangisini daha çok istediğimi ben de bilmiyorum ama benim şu an ki form durumlarını değerlendirecek olursam bu kriterlere uyan grup adaylarım

ZOR GRUP

1-Almanya

2-Belçika

3-Türkiye

4-Karadağ

5-İzlanda

6-Kazakistan

KOLAY GRUP

1-Yunanistan

2-Macaristan

3-Türkiye

4-Letonya

5-Moldova

6-San Marino

Milli Takım kadrosu

KALECİLER

1-Onur Kıvrak (Trabzonspor)-25

2-Tolga Zengin(Beşiktaş)-30

3-Sinan Bolat (Kayserispor)-25

DEFANS

1-Gökhan Gönül (Fenerbahçe)-29

2-Semih Kaya (Galatasaray)-22

3-Ömer Toprak (B.Leverkusen)-24

4-Serdar Aziz (Bursaspor)-23

5-Egemen Korkmaz (Fenerbahçe)-31

6-Caner Erkin (Fenerbahçe)-25

7-Tarık Çamdal (Eskişehirspor)-22

ORTA SAHA

1-Mehmet Topal (Fenerbahçe)-27

2-Selçuk Inan (Galatasaray)-29

3-Oğuzhan Özyakup (Beşiktaş)-21

4-Hakan Çalhanoğlu (Hamburg)-20

5-Nuri Şahin (B.Dortmund) -25

6-Alper Potuk (Fenerbahçe)-22

7-Arda Turan (A.Madrid)-27

8-Gökhan Töre (Beşiktaş)-21

9-Emre Çolak (Galatasaray)-22

10-Olcan Adın(Trabzonspor)-28

FORVET

1-Burak Yılmaz (Galatasaray)-28

2-Mevlüt Erdinç (St.Etienne)-26

3-Cenk Tosun (G.Antepspor)

4-Emre Güral (Trabzonspor) / Umut Bulut (Galatasaray)

İLK 11

-----------------------------Onur Kıvrak-------------------------------------

--Gökhan-----------Semih-------------Ömer------------Caner----------------

--------------Alper----------Nuri/Selçuk----------Oğuzhan-------------------

--Töre/Olcan/Emre----------------------------------------Arda---------------

--------------------------Burak Yılmaz----------------------------------------

YEDEKLER

1-Tolga

2-Serdar/Egemen

3-Mehmet Topal

4-Hakan Çalhanoğlu

5-Olcan/Töre/Emre Çolak

6-Mevlüt/Umut-Emre

7-Tarık Çamdal

Başarısız olacaksakta gençler ile olalım.

sanmam terimin öyle fedakarlık yapacağını. ayrıca sabri ile o tip dalga geçenleri bende kınıyorum.

Galatasaray UEFA kupasini kazandiktan sonra desteklemeye karar verdin herhalde. Terim'i sevmem, ama o dort yillik donemde sadece futbolcularin degil, bazi basketbolcularin bile parasini odedigi olmustur.

Galatasaray UEFA kupasini kazandiktan sonra desteklemeye karar verdin herhalde. Terim'i sevmem, ama o dort yillik donemde sadece futbolcularin degil, bazi basketbolcularin bile parasini odedigi olmustur.

oldu demiyorsun da olmuştur diyorsun. hee aynen popescu'nun kullandığı penaltı gol olana kadar yukarımercimekspor taraftarıydım o golden sonra galatasaray'ı desteklemeye karar verdim!.

oldu demiyorsun da olmuştur diyorsun. hee aynen popescu'nun kullandığı penaltı gol olana kadar yukarımercimekspor taraftarıydım o golden sonra galatasaray'ı desteklemeye karar verdim!.

Oldu diyim o zaman. Uefa kupasi oncesinde takimi takip ediyor olsan bilirdin zaten neler yasandigini o donem kulupte.

Ne kadar düzeyli bir forum olduk.

Efsane teknik direktörüne "Parator, Tarator" diyen mi ararsın.

Futbolcusunun ayağı kırılınca "bizim için iyi oldu" diyen mi ararsın.

Geçen sene gol kralı olmuş oyuncusu gol atınca sevinemeyen mi ararsın.

Kaptanıyla dalga geçen mi ararsın.

Şimdi bir de milli takım rezil olsun diyenler çıktı.

Aferin aynen devam!

Rahatsiz oluyorsan engelle, gormezden gel o mesajlari yazanlari deniyor ama forum o tip mesajlarla dolunca ziyaretci olarak gelen senin gibi Galatasaraylilar forumu gormezden gelmeye karar veriyor bu sefer. Sen zaten uye olduguna gore engelle, stres yapma bosuna.

Kesin bu gruba düşeriz.

İtalya

Çek Cumhuriyeti

Türkiye

Finlandiya

Arnavutluk

Malta

Geri
Üst Alt