Euro 2020 A Grubu M:1 | Türkiye 0-3 İtalya | MS | 11 Haziran | TRT 1

sırf defansif katkı veriyor diye sırf mücadele ediyor diye kenan karaman tarzı düz forvetleri kenarda oynatan hocalardan nefret ediyorum.
Ayı şekilde tekniği kötü,oyun kurma konusunda sınırlı olan sırf fizikli ve sert diye orta sahada oyuncu oynatmakda şaçmalık.
geride doğru bir şekilde beklersen bu konuda çok korkmaya gerek yok diye düşünüyorum.

Beence cengizi çok hafife alıyoruz.Bu kadroda ölüsü oynar.

'No goals, but a great half'​

Turkey 0-0 Italy
ea53c347-aca0-4541-a2c7-d43cb9775816.jpg

Micah Richards
Former Man City defender on BBC Radio 5 Live
This is international football. It's not going to be like the Premier League where we see it end to end every time. We've had a great half of football. No goals, but some great defensive work.

Oyun planımızın bu olduğunu düşünmüyorum, istediğimiz hiçbir şeyi yapamadık bence. İtalya çok üstün.

Şuanda gol lazım değil bize ama oyunu dengelemek için hamle lazım

1 tane akan kanat kenan yerine 1 tanede yusuf yerine osda top yapıp baskıyı kıracak adam lazım

Okayla ozanda çok gömüldü

Takımı rahatlatacak hızlı adam yokki dan dun ileri şişirip yeniden karşılama moduma giriyoruz. Filozof hocanın yazıcı aşkı kanat oynatmıyor

Hakem devre arasında penaltı pozisyonunu izlediyse ikinci yarıda kendini yere atan ilk italyana penaltıyı verir gibi.

Var nasıl oldu da es geçti hala şaşkınım. Bir de şu var, acaba bizim şaşkoloz hakemler mi kuralı yanlış biliyor?

Yunanistan kupayı nasıl aldı unutmayalım.

En büyük gücümüz defansımız, bunu mecbur kullanacağız.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

2. Yarı kadrosu:

Burak-Hakan
Umut-Orkun-Okay-İrfan-Mert
Çağlar-Merih-Kaan

Olarak revize edilmeli​

Acil bir şey değişmesi lazım.
10 dakika dayanamayız daha...

Gscimbom mobil

acil GS'lı bir adam alın takımdaki en büyük eksik GS'lı adam yok min 4 tane GS'lı olmalı

Belki dünyanın dört bir yanından 500 milyon insan izliyor şu maçı. 3 pas yapamıyorsun. Büyük fırsat tepiyorsun. Yeni jenerasyon diye övünüyoruz takımda oyun kuracak orta saha yok kanatlar odun gibi. Yusuf Hakanın yedeği olur kanat olmaz. Kenan zaten fiyasko

Geri
Üst Alt