Euro 2020 A Grubu M:1 | Türkiye 0-3 İtalya | MS | 11 Haziran | TRT 1

9 kişi geri beklemeli ve kerem-burak'ın kontralarıyla sonuca gitmeye çalışmalıyız. geride beklemeyi yaparız ama şenol gene yusuf-kenan'la çıkıp ayakta hiç top tutamayarak farklı mağlup olur büyük ihtimal. anzer balını yine her tarafına boca edip gelmezse tabi.

Haftaya maçımız varmış ben sanki daha 1 ay varmış gibi düşünüyordum. İnşallah her şeyin en güzeli olur, çok ihtiyacımız var.

Berardi - Immobile - Insigne 3lüsüne karsi bizim defansin neler yapabilecegini görecegiz. Orta sahada eskiye göre daha hareketli oyunculara sahipler. Stoperler yine bilindik tecrübeli adamlar olur. Bekleri iyi ama top class degil. Orta sahalari statik olsaydi keske. Bir sekilde gol bulup skorun üstüne yatmamiz lazim.

Bizimkiler kupanin ilk maçı, herkes bakacak, ve rakip Italya diye bilenirse sonuç ne olacak kestirmek zor. Yoksa normal sartlarda Italya alir derdim

Ha biz normal takimmiyiz? Elbette hayır

normal şartta arkada zeki çelik, sağ içte ozan tufan'ı olan takımların %95'i sağ önde kerem'le başlar ama şenol gene kenan'la çıkıp 90 dakika yoğun baskının tavanlarını yaşatacaktır.

Şenol güneş büyük maçların hocasıdır.

Göreceksiniz iç ve dış düşmanlara rağmen italyayı bozguna uğratacağız.Yaptık yine yaparız

İnanmayan afrika karması fransızlar ve ekşi portakallara sorsun.İyi bilir onlar

Geri
Üst Alt